Перейти до

_WesT_

Сitizens
  • Всього повідомлень

    6 574
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    67

Останнього разу _WesT_ вигравав 9 квітня

Публикации _WesT_ были самыми популярными!

Репутація

1 016 Очень хороший

1 стежить

О _WesT_

  • Звание
    Бог
  • День народження 01.08.86

Контакты

  • ICQ
    560279389

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

12 104 просмотра профиля
  1. Тим часом, є варік виграть сварочнік за 200 грн. ДЕПС підключився до збору на дрони, таким от цікавим методом. Компанія DEPS, що є партнером УКОСу, приєдналася до проєкту «КОСимо орду разом!» і відкрила спеціальний збір! 🤝 Тепер кожен донат розміром від 200 грн не лише дозволить придбати необхідне обладнання для наших військових, але й надасть вам можливість взяти участь у розіграші зварювального апарату Max 100. Також DEPS підготували спеціальні призи для 3-х найщедріших донорів: ✔️ роутери Netis NX10 у комплекті з ДБЖ Step4Net Powerbank-12V. Задонатити та взя
  2. Малий номерний фонд, малий конференц зал . Люди, камон, це ж конференція, не тур на відпочинок)) Суть в іншому) Нащо кудись ходить) вас привезли, заселили, працюєм) Ні, я розумію, що локація може не подобатись) Але для цього є норм варіант жити де завгодно, і на конфу приходить окремо) Навіть дешевше вийде трохи)
  3. Вже другий комент що Редісон забігалковка ) Дуже тішить мене , що провайдери розвиваються, заробляють, і готові вивалювать більші суми за свій комфорт ) По Редісону, все просто, умови для проведення конфи (певно за рахунок багаторічної співпраці) найвигідніші ніж будь де. Та й можливості теж (номерний фонд, конференц зал, трохи на отшибі це плюс для мене). Но, я не готовий сперечатись по якості, хоча можу. Ви ж, в свою чергу, можете заселитись в будь якому готелі, а участь у конфі взяти без проживання. Взагалі без проблем )
  4. Буковель намолене місце )
  5. Будем чесними, хто хоче той роздуплиться і так. Ми ж в свою чергу, дотримуємось всіх вимог безпеки і т.д. Бомбосховище присутнє і толкове, альтернативне місце виступу і там підготували.
  6. Короче шо... Після 2-х річної перерви УКОС повертається. 11.04 - 14.04.24 Radisson Blu, Буковель Наболіло, накипіло, накопичилось скільки всього, що треба це обговорить і розрулить. Ясно що формат змінюється, враховуючи часи в які живемо. Тусовку і двіж залишаємо на мирний час, натомість акцентуємось на теперішніх проблемах. Но дух УКОСу залишиться незмінним. Попутно в рамках проекту "КОСимо орду разом" запускаємо збір на дрони для нашого колеги Віталія Головні. Також на УКОС проведемо благодійний аукціон для тих же цілей. Є перелік цікавих лотів, слідкуйте за інфою )
  7. Докладчики провайдеры всегда ездят бесплатно)
  8. Да, подьемники не запустили, потому покатух не было) Но тем не менее, все прошло очень круто))
  9. Ваш тред о ценообразовании несколько некоректный, и мой лайк только это подтверждает. Я вам предложил много вариантов, вы не захотели. И прайс был в разы меньше озвученных вами сум. Мало того, я предложил это вынести на голосование, но вы тоже отказались.
  10. В закрепленных висит. Сейчас процитирую )
  11. Надо только проголосовать ))
  12. Тем временем, появилась возможность проголосовать за нужность доклада наших коллег из Интелекта. Доклад +\- называется так "Хайп-маркетинг! Выше скорость, больше денег, 10G в хату, и все что с этим связано" Ребята, попрошу минуту вашего времени, в ТГ чате УКОС, можно проголосовать. Чатик по ссылке https://t.me/ukosx Спасибо)
  13. Отлично. Получается с вами вопрос закрыли. И можем к нему в этой ветке не возвращаться. Благодарю)
  14. Вам не надоел онлайн за последние два года ? Мне надоел, очень) Окей, давайте еще раз)) У меня отличное предложение. Но надо уточнить некоторые детали. Это практический кейс или теория? Если это практика, и доклад не будет иметь рекламный характер, то я выставляю его на голосование среди участников следующего УКОС, В случае если этот доклад набирает критический интерес (к примеру 50 участников) то я даю вам 30 минут на ваш доклад. Ну что, по рукам ?))))
×
×
  • Створити нове...