Перейти до

censor

Маглы
  • Всього повідомлень

    25
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

4 Обычный

О censor

  • Звание
    Пролетал Мимо

Контакты

  • ICQ
    442308080

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Львів
  1. Помиляєшся, раритет має жовті бляхи бачив на звичайних євро номерах старі авто. може є в тебе якісь посилання на норми законодавства щодо кольору номерів для раритетів?
  2. якщо я не помиляюся, то це авто завезли як олд-таймер(раритет), а там зовсім інші митні ставки чи взагалі їх відсутність. але зради нагнали, щоб курочки казали ко-ко-ко))
  3. ТЦ дает рабочие места для начала, еще позволяет людям как-то деньгу зарабатывать попытавшись что-то свое замутить... а что дает религия? она только берет... простите у нас на 411й батарее в дубовой роще сначало поставли капличку, с годами она разрослась, вырубили деревья и забабахали прямо в парку церковь и пару 3х этажных пристроек, дорожку по парку выложили, проезд сделали, забор и прочее и прямо в парковой зоне - то есть это нормально? тут справа в тому, що землю БЕЗКОШТОВНО виділила міська рада церкві, а та в свою чергу "віддала"(продала) її певному підприємцю, а місто з цього отрим
  4. http://report.if.ua/lyudy/zvazhaty-j-ne-zavazhaty-yak-kovali-ta-religijnyky-u-frankivsku-namagalys-domovytys/#.WQraJ6cBH44.facebook а ще у нашому райцентрі віджали землю, яку виділили для релігійної громадиі побудували там ТЦ, і всім байдуже)
  5. а ось так - в молодших класах всі на почастку уроку встають і моляться, а якщо якась дитина не молиться, то на неї косяться учні і вчитель, а потім ставлять 2 бали. в старших класах мій брат і сестра мали по 2 уроки, але це було десь два роки тому. при чому вся кухня починалася з батьківських зборів і саме батьки наполягали на ввденні цього уроку, а от вчителі намагалися запропонувати якийь корисніший урок. але не судьба))
  6. всі школи в моєму рідномі місті з 1го до 11 го класу мають уроки християнської етики 2-3 рази на тиждень, а найголовніше, що посеред дня, тобто або 2им або 3ім уроком.
  7. Закінчу свій "монолог": Камери прийшли (Foscam FI9803P). Моя теорія підтвердилась: камера записує відео на фтп без участі компа. інфо знайшов тут - http://nadzor.ua/articles/74-nastrojka-zapisi-s-ip-videokamer-foscam-na-ftp-server , плюс замучив китайців питання чи справді вона це може. Так що питання закрито. Все працює шикарно.
  8. помилився поисланням на алі - http://www.aliexpress.com/item/2015-New-C7816WIP-Onvif-HD-720P-Wireless-P2P-IR-Cut-Night-Vision-TF-Card-Slot-Outdoor/32331420541.html
  9. ось що я мав на увазі - http://nadzor.ua/articles/74-nastrojka-zapisi-s-ip-videokamer-foscam-na-ftp-server Знайшов на алі схожу по характеристиках камеру - http://nadzor.ua/articles/74-nastrojka-zapisi-s-ip-videokamer-foscam-na-ftp-server чекаю відповіді від виробника чи справді підтримує цю функцію. До речі - можливо, що запис на фтп відбувається з флешки, на яку відео пишеться прямо з камери.
  10. Читав про можливість в веб інтерфейсі камери налаштувати запис відео на фтп. чи це я собі придумую?
  11. Всім доброго дня. Є потреба встановити дві ip-камери( ще не куплені) і заставити їх записувати відео на HDD-USB через zyxel keenetic giga 2. Прохання допомогти порадою з чого почати і яким чином організувати. п.с. не комерційний проект, просто "м@#аки" ламають все навкого будинку. Дякую.
  12. Кто там на карточку денег сбрасывал - не жалеете еще? ні, не шкодую. блін, ми ж люди. у всіх бувають неприємності і потрібно допомагати, а не сваритися. жінки, діти ні в чому не винні.
  13. весит более 8 км, пока проблем не было.
  14. censor

    Так Жить Больше Нельзя!

    Прочитав всю тему і можу сказати, що намагання "партії" 5-10 схожі на потуги 13-ти річного підлітка потрахатися, але йому ніхто не дає, тому що "женило" не виросло. Так само і Україні, і її "партіям" потрібно "відростити" громадянське суспільство, усвідомлення того, що громадянин України є народом і повинен вивчити напам'ять статтю 5 конституції і найголовніше, що всі міліціонери, прокурори, судді, начальники жеків і т.д. є його слугами. Відростити таке суспільство не так легко і потрібно багато часу і зусиль, а той 13-ти річний "пацанчик" замість того, щоб повчитися уму-розуму, бере од
  15. вибачте за оффтоп, але: "дайтє мнє папєру, штоби затулітса" (с)
×
×
  • Створити нове...