Перейти до

Schultz

Сitizens
  • Всього повідомлень

    912
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    6

Останнього разу Schultz вигравав 13 травня 2019

Публикации Schultz были самыми популярными!

Репутація

95 Очень хороший

О Schultz

  • Звание
    Вампиреныш
  • День народження 03.02.79

Контакты

  • ICQ
    221-101-480

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Закарпаття

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. який то такий немалий відсоток зожників?))))
  2. хочете дати грошей за модуль?)
  3. розписуватися будуть, але відповідальність все рівно на керівнику.
  4. 3,14здить) райцентр це десь 15-20 тис, тобто 3-5к абонентів....якщо в нього 1000 абонів... там щось нечисто))) та мережа тоді дивна..тим паче при гпоні не забрати адсл... ще і...мовчу)
  5. то вам не бригадир, а інженер потрібен, хіба що у вас тільки одна бригада тоді так,як може бригадир сам планувати завдання, якщо тим головний оператор по саппорту має займатися...
  6. якби всі так російськомовні міста розмовляли як угорсько-румунсько-польські міста - не було б ніяких проблем з українською мовою))) десь так як крьІмнаш - він вродь татар, але знов же ж домінуюча - російська))) призвичаюйтеся до лагідної українізації...) чи краще каґ дєди - можемпавтаріць? трішечки розстріляти, трішечки в табори, трішечки за Урал? у них гарно вийшло русифікувати за 50 років, шкода що ми не пішли як прибалти, ми ж бо толерантні до братьєв наших старших, до їх язьІка)))
  7. Харків сто років тому теж був на 90% російськомовний? чи Київ був настільки російськомовний? все зміниться, відсоток російськомовних, особливо, якщо то не рідна мова, невпинно зменшується - тому з часом за російську мову ніхто і не згадуватиме в контексті домінуючо-імперської.
  8. а який це білінг немає наразі українського інтерфейсу?)
  9. ну інтернет то послуга)..так що мабудь Сашко треба)
  10. ну це як тепер поділ - хтось бачить плюси і мінуси у Пороху, а хтось бачить суто мінуси.... і кожен в чомусь правий)
  11. хороше порівняння... але там відкладують вихід вже який раз.... тільки зараз починають шарити, що таке популізм))) вийти з ЄС і розвалити країну зза Ірландії)
  12. так цілісність вже порушена))) я про те. чи є сенс то повертати - зрозуміло що потрібно боронити, щоб та гидота далі не йшла, але що робити з тими людьми які у Словянську чи Маріуполі зустрічали з прапорами і квітами москалів як асвабадітєлєй від клятих бандерівців, і далі продовжують голосувати за Бойка?
×
×
  • Створити нове...