Перейти до

ua.feldsher

Сitizens
  • Всього повідомлень

    264
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

6 Обычный

О ua.feldsher

  • Звание
    Точу Зубы
  • День народження 21 грудня

Контакты

  • ICQ
    367132419
  • Skype
    feldsher2008

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Интересы
    Сети и коммуникации. Видеонаблюдение. Программирование.

Посетители профиля

2 182 просмотра профиля
  1. ua.feldsher

    BDCOM IPv6 нет связности по L2

    Запускав ipv6 на різних олтах. Скрізь працювало нормально. Не проходить тільки там, де за ону стоїть "мильниця"(тплінк). ЗІ. Так, маю гріх, є ще кілька не доведених "до ума" напрямків.
  2. ua.feldsher

    Халява

    Я ще трохи накопав. Свічі не маю часу пеервіряти. Якщо цікавить якийсь, можу відправити 2, про всяк випадок. ТАкож є антені, з "бошками" 5 ггц. Американки - алюмінієві(шкода на металобрухт). Тарілки - нанобрідж, і нанобім. 4612, і togerSwitc знімалися з мережі в робочому стані. В звязку з переходом на ПОН
  3. ua.feldsher

    Халява

    Має бути робочим. Там вже позамовляли багато. Як лишиться, я вам парочку відправлю. Нагадайте будьласка у вівторок.
  4. ua.feldsher

    Халява

    Кому нужно? Свичи "полурабочие". С бытыми портами. Есть полностью рабочие, но со своими проблемами.
  5. Менше ніж /64 SLAAC не вміє роздати. Ну, і для формування унікального ІР, на базі мак адреси. Здається десь вище вже описували. Отправлено с моего ASUS_X00TD через Tapatalk
  6. Згідно останніх рекомендацій, вистачає /64. Не зрозумів, що Ви мали на увазі про "бриджить".
  7. Чому через другу....? там галка є, "через існуючу"
  8. Я з Мікротіка делігую /64 із описаного пула /48 через pppoe/ -> Роутер клієнта приймає префікс /64 через рррое зʼєднання, вішає його на внутрішній інтерфейс роутера, а вмикає DHCPv6/SLAAC - Тестувалося і працює у такій схемі. Інші не пробував. Без допналаштувань таки не працюють. Із тих що я брав для тесту, галка в6 завжди знята була.
  9. Windows/Linux/Android - думаю не важливо(У мене запрацювало на всьому, навіть на ХР). Більша проблема саме у 100500 клієнтських роутерів, які не вміють IPv6. І впровадження можливе тільки поступово. Починаючи зі списка рекомендованих роутерів(100% перевірених на сумісність). ЗІ: Старі ж по трошки виходять із стою. Треба міняти на "потрібні". Процес довгий, але ІМХО, провайдер має бути готовий.
  10. TP-link N450/ Двухдіапазонний арчер не завівся.... і старіша модельки.... 841, 940 теж. Можливо треба було гратися із прошивками, але я не став.
  11. Зараз не маю де глянути. Завтра відпишуся. Отправлено с моего ASUS_X00TD через Tapatalk
  12. Так, схоже. Але якщо задача стоїть запустити, і розібратися в роботі, то мабуть це один із найпростіших шляхів. Ну, і як варіант, інвестиція на майбутнє. Якщо реально почнуть торгувати, то буде чим :-). Через місяць після отримання префіксу і налаштування бордеру все проанонсувалося.(аплінки треба пінати, бо автоматизації по в6 поки нема, роблять руками). Зараз працює в тестовому режимі. На 20-25 роутерів (мікротік) делігую по /64. А вони вже в середину хомнет роздають по slaac. Із тплінків, завелася лише одна моделька, на старій прошивці(але глибоко не копав). Трафіку поки не багато, близьк
  13. Підтримую. Я також звертався до них. Допомогли у отриманні статуса ЛІР, та власної АС. Якщо з фінансами важко, то вони також виступають тунельним брокером(безкоштовно). ЗІ: не реклама. Але реально допомагають у продвиганні в6. Отправлено с моего ASUS_X00TD через Tapatalk
  14. ua.feldsher

    NAT?

    З ФріБсд не знайомий. Але мабуть у МТ так само, атавізм тримається з старих версій. Ткніть, будьласка, пальцем, про що почитати. Що то за механізм?
  15. ua.feldsher

    NAT?

    65535:1000=65 портів на хом'яка. Тобто один хом'як тримає не більше 65 конектів. Воно дійсно працює? Я підрізав, тестово до 200. Все що нижче, це недоінет. По пів сторінки грузить. Ютуб лагає. Зараз 32 на одну білу. Скарг взагалі нема.
×
×
  • Створити нове...