Перейти до

Prut

Маглы
  • Всього повідомлень

    29
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

1 Обычный

О Prut

  • Звание
    Пролетал Мимо

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Вінниця
  • Интересы
    Зварювання оптоволокна, допомога при розрахунках оптичних мереж, ведення схематичної документації 097 611 65 17

Посетители профиля

709 просмотров профиля
  1. надати інформацію без підтверджуючих документів можна надати, а з документами лише за рішенням суду
  2. Куплю ибп до 3000вт, желательно на несколько внешний акумов до 130 а/ч предложения в пл. спс.
  3. Продам сварочный аппарат Siecor M90 скалыватель, печка, запасные электроды, шнур к прикуривателю, инструменты для обслуживания сварочника и стрипер. аппарат исправно работает, аккумулятор родной (сименс), выдерживает до 20 сварок. урок по обслуживанию и сварке предоставлю. причина продажи - купил новую модель. Цена 12 000 грн
  4. Prut

    Розцінки на роботи

    цікавить більше чи не демпінгує товариство вартість послуг яку пропонує, а то часи стали скрутні і я так розумію в більшості замовник володіє ініціативою, як матеріальним забезпеченням так і грошовою винагородою.
  5. я думаю що це рідний кейс, там видно царапини, і тим паче він відмивається ) перевірено ) але це важка праця
  6. Усім привіт. Цікавить ось що: Нашу країну не слабо так трусить брацький народ, що і відчувається на курсі та ціновій політиці ринку. В силу цих подій у мене є одне запитання, які ж ціни пропонують підрядники на роботи, по прокладанні кабелю в грунті по опорах, дахах та фасадах, розварювальні роботи, вимірювальні роботи. І чи взагалі має ще право на життя підрядчик який живе за рахунок будівництва та обслуговування чужого... Дякую за бесіду!
  7. любой мусорок в канавке и либо ничего не сварится, либо сварится с большим затуханием. И не надо себя убеждать в том, что у вас будет все чисто и никогда не будет пыли. думаю це дуже важливий аргумент в пон мережах з довжиною ліній до 5 км особливо коли він не варить по xyz а лише так само як фуджи лише по xy де так само може попасти мусор в ті міфічнозабруднені канавки )))
  8. Ціна товару 45$ та 17 днів доставки і є один момент в тих сколювачів, вони не фіксують каретку з різаком
  9. Куплю батарею до CORNING X75 FUSION SPLICER / SERIES 8000 розгляну усі варіанти. на скільки відомо X7-AC/DC-PWR це вона.
  10. алюміній, тим більше рес міняє кабеля і того алюмінію валом!
  11. муфти кріпите не жаліючи кошти, бандажка та стяжки, і знімаючи муфту ми це добро викидаємо, на багато ефективніше алюміній/сталь та ізолента, принаймі для приватного сектора хто масово займається муфтами це оптимал
  12. м де ) і приїдуть чистити каналізацію, =) от будуть здивовані що хтось підігнав "медь" а коли розріжуть та витянуть зрозуміють що хтось розумний в сточці будує мережу =)
×
×
  • Створити нове...