Перейти до

SavPasha

Сitizens
  • Всього повідомлень

    135
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу SavPasha вигравав 11 жовтня 2017

Публикации SavPasha были самыми популярными!

Репутація

10 Хороший

О SavPasha

  • Звание
    Точу Зубы
  • День народження 8 липня

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Shadow

Посетители профиля

2 110 просмотров профиля
  1. Доброї ночі. В зв’язках між свічами немає простих комутаторів? Також цікавить завантаження каналу і ЦПУ в час «пік»? також якщо працівники Волі сказали що бачать купу мак-адресів то перевірте чи на центральному мікротіку все не об‘єднань в один мережевий міст (брідж) , така робота не припустима і не годиться. також порада там де глючить перевірте завантаження цих РБ . я підозрюю що в час пік 100м і вашого центрального мікротіка буде замало враховуючи те що ви хочете (або вже це робите) ріжете швидкість на роздачі. Я б радив вам
  2. SavPasha

    GePON V Solution настройка

    Доброго вечора. Розділіть на різні vlan. Щоб обидві голови були в різних вланах. І dhcp-snooping вмикайте на тих вланах на якій сама голова працює з абонентами. Пробле присутня в таких головах. І покищо не вирішена програмними засобами прошивки. Якщо вже з розділенням на влани біда. Тоді на термінуючому сервері створіть мережевий міст і закиньте ці влани в цей міст а всіх абонентів із влана перекиньте на мережевий міст
  3. Доброго дня. Об'єднайте в міст (bridge1) 2 інтерфейси eth1 і wlan1. І це ви реалізуєте завдання: Виставте ІР і налаштуйте ДХЦП сервер на інтерфейсі wlan2. Це у вас буде реалізовано завдання: Звісно, ще потрібно ще до налаштувати: маршрутизацію, дхцп-клієнт, фаєрвол, щоб це вся схема запрацювала. Слава Україні. Гарного дня.
  4. SavPasha

    bonding Двух радио мостов.

    Доброго ранку. Була практика такої організації зв’язку . Первинна проблема була рознести антени бо 2 паралельних канали заважали один одному. Добилися максимум 170-230 мегабіт і то при великих навантаженнях вже проявлялись затримки в роботі. Канали в прямому значенні мають бути синхронними. Якщо ви цього не добились то краще навіть не починати. Нам не получилось зробити. синхронний радіоканал, ефір поганий був, проклали оптику і закрили питання. З інших бюджетних варіантів як показала моя практика з надійною пропускною поставте мімози замість тих 4х юбіквіті і буде вам 400-600мегабіт а то й д
  5. Пишіть в приват. Любий каприз за ваші гроші. Потрібно уточнити як 5й порт підключається через міст або він є окремим L2 сегментом. або зайдіть на там подібне завдання розглядалось.
  6. SavPasha

    MA5608T Port state Offline

    Доброго вечора.!! У нас АЛКАТЕЛІ ПРАЦЮЮТЬ. Дивіться вложення! Пишіть в приват. Буду мати можливість подивлюсь що у вас не так.
  7. SavPasha

    mikrotik acl

    port-security - Контроль кількості мак-адресів на порті. Такого функціоналу в SwOS намає (в ACL це взагалі не реалізується). Максимум що може контролювати це ось тут: https://wiki.mikrotik.com/wiki/SwOS/CSS326#Hosts MAC-address/PORT (HOSTs)
  8. Доброго дня всім. можу реалізувати будь-яке індивідуальне або загальне завдання перераховані вище. Дана проблема вирішується з погрішністю в певний діапазон часу. Послуги надаю платні, реалізація 100% і тестування на протязі тестового періоду і виправлення недоліків теж. Якщо цікавить пишіть в приват.
  9. SavPasha

    mikrotik acl

    Доброго й вам дня. ip/mac - контроль ІР і МАК-АДЕРСУ vlan per user - контроль порта, щоб абонент підключений до порта був у свєму влані. Що вам потрібно не цілком зрозуміло.
  10. SavPasha

    Прошивка BDCOM P3608B

    show mac address-table 0011.0a53.af22 А ось так пробували???
  11. SavPasha

    Ону бдком 1004 не хочет конфигурится.

    Оновлюйте прошивку BDCOM. Обовязково. І на онушці теж потрібно обновити прошивку. або забрати з голови половину команд через те що деякі онушки ці команди не підтримують.
  12. SavPasha

    Микротик рестарт pppoe сервера

    Це не є виходом із цієї проблеми, ковиряйте "Абілс", але все ж /ppp active remove [find]
  13. "Vsevolod" если заработает просто подтвердите это!
  14. тут надо убрать шлюзы, промаркировать входящие пакеты до CCR по каждом провайдере, UAIX загнать в таблицу "MAIN" а другие маршруты загнать по кожному провайдеру через "ip route rule"
  15. могу попробувать, пишите в приват!
×
×
  • Створити нове...