Перейти до

Ajar

Сitizens
  • Всього повідомлень

    1 309
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    5

Останнього разу Ajar вигравав 10 квітня

Публикации Ajar были самыми популярными!

Репутація

90 Очень хороший

О Ajar

  • Звание
    Вампир

Посетители профиля

5 930 просмотров профиля
  1. Ajar

    Cisco nexus 3064 не прпускает QinQ vlan.

    policy-map type network-qos jumbo class type network-qos class-default mtu 9216 стоіть в налаштуваннях ? ще спробуйте відключити лернінг на s-vlan
  2. Ajar

    Foxgate S6024-S2L2 reset

    Знайома стопка обладання , ці світчи предав пров з Білоі церкви ) , скидували пас згідно документаціі. Обладнання надавалось виключно війсковим .
  3. Про це і йде річ )) , бо в останій час клієнти почали жорстко виносить мозок тех підтримці ( тіпа чого у мене 700 а не гіг ) , клієнту треба показати що від нього до провайдера є швидкість по договру , а далі вже не наша проблема.
  4. Колеги, творче питання - а які рішення ви використовує для тестування швидкості в гігабіт від абонента до провайдера ? головний меседж - тестілка повина бути інтуітивно зрозуміла користувачу через веб, легковісна для браузера, по аналогіі з speedtest custom. PS iperf не пропонувати )))
  5. МАю серв dell r210 , жорсткій міняєшь , через дякій час оп'ять помилки, ітого контролеру поезда. Сімптоми з'являлися поступово, таке відчуття що якийсь чіп деградував
  6. Ajar

    RUDAKi-IX News

    RUDAKI-IX горить в аду , ви навіщо спамите ? Відправив на вас скарги .
  7. Все в одній мережі... ну той таке
  8. Ajar

    BGP 10G Soft Router Своими руками v1.0

    Диск ролі не грає зовсім, навіть з usb флеш буде працювати досить довго якщо налаштувати коректно /var ( в мене є поштовий роутер шлюз sms зі спулом в пам'яті, зроблений на швидку руку з двома usb по 16г , вже років 8 працює ) , я особисто ставлю те що є з максимальним mtbf, хороші SSD для серверів, або SAS вінти, можно пару дзеркалом.
  9. 1. Такі lifepo4 , бо до тих об'єктів 30-40-60км, і перебоі там досить часті , але не довгі 2-6 годин, свінец по троху вмирає навіть з додатковими зарядками. 2. також не маю бажання ставити розумні бмски в акуми, бо вже є типове рішення по інверторам та акб 3. є бажання зробити типовий додатковий блок підігріву для точок без обігріву, техніку в руки видав і він по інструкціі встановлює ну lifepo4 досить холодні при зарядці , я написав +50 градусів це захисне/аварійне реле , яке тупо відключає живлення , додатково ми отримуємо трапи та бачимо температуру через ping3
  10. Початкові умови досит пагані інвертори Logic Power 12V LPE-B-PSW-1000VA+ та акуми з бмскою яка не розуміє зарядку при низьких температурах. Струм зарядкі 25А. В голову йде тількі один правильний варіант високострумове реле 40-60А з датчиком температуру на акум . Або можно зробити цікаве рішення : коли є напруга 230в , та температура батареі низька , то ми підключаємо підігрів 100-200вт до інвертора по +12 , підігрів "з'їсть" частину струма при зарядці, ну а далі як тільки тем-ра піднялась то підігрів відключаємо.
  11. " В умовах холодної зарядки іони літію дезорієнтуються, оскільки вони працюють всередині графітового анода. Замість інтеркалювання ці іони зрештою покривають поверхню анода. Заряджання при низьких температурах може призвести до утворення гальванічного покриття, що знижує ємність акумулятора при збільшенні опору. Якщо утворюється достатньо покриття, воно може пробити сепаратор і викликати фатальне коротке замикання всередині комірки. "
  12. Питання в тому як організувати зарядку при відємних температурах, або наскільки критчна зарядка батареи перші 10 хвилин при мінусовій температурі ( поки вона прогріється )
  13. Добрий день, творче питання , а в кого є досвід організаціі підігріву lifepo4 батарей при мінусовій температурах ( -5-10) ? Поки бачу одне рішення - сіліконові термоковрики з алі експресу з вбудованими термореле , батарею обертаємо теплоізолом або пеноізолом. По 220 ставимо аварійне термореле на 50град. цельсія . Але є нюанс , якщо довгий час немає живлення , то батареі буде досить холодна на початку зарядкі ( десь перші 10-30хв) , наскількі ресурс батареі lifepo4 скорочуться при заряді при від'ємних температурах ?
  14. Ajar

    BGP 10G Soft Router Своими руками v1.0

    По суті там нічого цікавого, багато інфи по джитеру, напрузі процедура тестування , конструкція райзерів та інше, в кінці сказано що швидкість 8gt/s відповідає стандарту
×
×
  • Створити нове...