Arm оголошує про дизайнерське партнерство Neoverse
Мета — прискорити розробку систем на основі CSS Neoverse.
 

Кілька місяців тому Arm Holdings представила повну підсистему Neoverse (CSS), розроблену для прискорення розвитку неверних систем. Тепер він запустив Total Design ARM, серію інструментів та послуг, які допоможуть прискорити розробку Neoverse CSS Designs.

Партнери в екосистемі Arm Total Design отримують преференційний доступ до Neoverse CSS, що може дозволити їм скоротити час виходу на ринок і знизити витрати, пов’язані зі створенням спеціального кремнію. Ця екосистема охоплює всі етапи розробки кремнію. Він спрямований на те, щоб зробити спеціалізовані рішення на основі Arm Neoverse широко доступними в різних областях інфраструктури, таких як ШІ, хмара, мережі та периферійні обчислення.
Партнери отримують попередньо інтегровані та підтверджені інструменти інтелектуальної власності (IP) та електронна автоматизація дизайну (EDA) від таких партнерів, як Alphawave Semi, Cadence, Rambus та Synopsys, та проектні послуги від партнерів, таких як Adtechnology, Broadcom, Capgemini, Faraday, Socionext та Сондрель.

Foundry Partners, включаючи Intel Foundry Ser.

Arm також бере участь у підтримці нової технології чіплетів, де чіпи розбиваються на менші компоненти, а не на один великий монолітний шматок кремнію. Останнє, що потрібно індустрії, — це фрагментація, тому наявність єдиного джерела проектів SoC з кількома кристалами забезпечить сумісність і уникне фрагментації ринку, підвищуючи доступ до спеціального кремнію, оптимізованого для робочого навантаження.

«Arm Total Design означає, що будинки розробників ASIC можуть почати розробляти та готові до роботи, постачальники IP можуть попередньо інтегрувати, попередньо перевіряти та оптимізувати розширену IP для Neoverse CSS, партнери EDA можуть забезпечити безперебійну підтримку у найдосконаліші інструменти та потоки для оптимізації дизайну SoC, комерційні мікропрограмні рішення можна буде розробити задовго до появи кремнію, а проекти Neoverse CSS будуть спеціально оптимізовані для використання передових вузлів процесів», – сказав Мохамед Авад, старший заступник. президента та генерального менеджера інфраструктурного напряму бізнесу Arm, у дописі в блозі, що оголосив про цю ініціативу.

Arm Total Design — це інший спосіб доставки процесорів на ринок. Хоча багато з цих партнерів також співпрацюють з Intel і AMD, це все ще шоу Intel або AMD, і вони керують усім у процесі розробки за невеликої підтримки з боку постачальників інструментів та інших партнерів.

Тут Ecoverse Arm складається з набагато менших гравців, ніж ці два гіганти X86, і спеціальні розробники кремнію повинні привести партнерів, оскільки вони не можуть це зробити самостійно.

Таким чином, якщо продукти Intel і AMD є індивідуальними зусиллями компаній, Arm Total Design — це скоріше групова робота з партнерами, які об’єднують зусилля у співпраці, щоб допомогти прискорити розробку та бути конкурентоспроможними гравцям x86. Це має допомогти Neoverse CSS збільшити час доставки та покращити інновації.
Джерело: www.networkworld.com
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading