Перейти до

Kochyura1992

Маглы
  • Всього повідомлень

    30
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

-2 Плохой

О Kochyura1992

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Змушений Вас розчарувати, але Ви не туди сплатили судовий збір. Подаєте до Окружного адміністративного суду міста Києва, а у платіжному дорученні Київський окружний адміністративний суд (він на область, а не на місто).
  2. Всім доброго вечора! Чи підпадає надання телематичних послуг та інших послуг із передачі даних під надання послуг у сфері телекомунікацій? Є компанія (без статусу юридичної особи - представництво Чеської компанії, яка має право на надання таких послуг на території Чехії. Дана Чеська компанія отримала спеціальну ліцензію в Чехії). Вони доказуюють, що надання послуг з передачі даних та інших телематичних послуг не є діяльність у сфері телекомунікацій. (працюють по протоколу SIP для здійснення дзвінків). На мою думку, вони хоча б мають бути включенні до Реєстру операторів, провайдерів телекомун
  3. Мені взагалі не зрозуміло, як це має виглядати банківська гарантія. У Вас часом скану не залишилось? У приватбанку сказали, щоб ми через Приват 24 самі вибрали, яку нам потрібно. Коли дійшло до діла, то там потрібно вписувати рахунок на який списувати кошти. Але по факту, як сказали в НКРЗІ, Ви просто блокуєте гроші на 2 два місяці і все.
  4. Я так і зробив. Вони говорять, що їм нічого неясно і т.д. потрібно деталізовувати.
  5. Прошу поділитись сканом банківської гарантії, що подається в НКРЗІ для отримання Ліцензії на право надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телемереж. Спасибі!
  6. Нова пошта в більшості регіонів працює по ліцензійному договору
  7. Все дуже просто, Вам потрібно мати Довідку з банку, що підтверджує наявність коштів на рахунку, тобто на рахунку має бути сума, яка дозволить заплатити за ліцензію=)) По дурному, ну так воно є)
  8. Kochyura1992

    Договір з УДЦР

    Ніхто не знаю, поки тільки УДЦР може вимірювати якість телекомунікаційних послуг?
  9. Який має бути оборот у фірми, щоб отримати відповідну ліцензію? Якщо, наприклад, компанія за 8 місяців своєї дільності провела всього 1000 грн.?
  10. НОРМИ, що регулюють використання деяких типів РЕЗ або ВП для їх експлуатації відповідно до вимог частин другої та восьмої статті 30 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» (на бездозвільній та безоплатній основі) http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0201-15/page2. Свіжачок. Що хто думає?
  11. Може, це пов'язано з попереднім Головою НКРЗІ=) Дрібниця, але весело. Запостив у фейсбуці відмітив певних людей, запис до тепер не виправлений=)
  12. 26 січня 2015 року вступило в силу нове Розпорядження КМУ Про вжиття тимчасових надзвичанйих заходів на ринку електричної енергії. Це Розпорядження діє один місяць до 26.02.15 року. Юридично не можна на довше такого роду документ приймати, але КМУ має повноваження продовжити дію такого документу, що вже було. На мою, думку почнуть виключати з 01 лютого 2015 року, але може бути таке, що і не будуть. Факт - документ прийнятий. Одним словом діставайте генератори, свічки...=)
  13. Kochyura1992

    Будівельна Ліцензія

    Начальник сказав, що потрібно і т.д. Я ніколи такі Ліцензії не отримував. Чекаю на Вашу відповідь, можливо, чимось взамін зможу допомогти.
  14. Kochyura1992

    Помогите с договором

    Візьміть із сайту Веги, Укртелекому)) і все
×
×
  • Створити нове...