Перейти до

olnet

Сitizens
  • Всього повідомлень

    365
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

43 Очень хороший

О olnet

  • Звание
    Оборотень

Посетители профиля

2 258 просмотров профиля
  1. В теорії якщо роутер мікротік - можна добавити скрипт який при відсутності пінга для прикладу на 1.1.1.1 буде через телнет потрапляти на термінал ону і перезавантажувати його. На практиці таке не реалізовував.
  2. А для чого ганяти "ганяти бригаду" і "комусь телефонувати", якщо Pon голови уже давно навчилися діагностувати причину не доступності обладнання на стороні клієнта?
  3. olnet

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Ну тобто віддати кошти за пристрій, який не працює ви готові, а купити нормальний роутер замість нього ні? Будь який мікротік вміє в dual wan. В інтернеті велика кількість мануалів. А взагалі вище вірно пишуть - зверніться до провайдера, його співробітники за певну плату все вам налаштують за вашими бажаннями.
  4. olnet

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Для чого вам тобі ону з функцією роутера? Не краще купити хороший роутер з підтримкою Dual Wan і завести туда два провайдера?
  5. olnet

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Якщо ваш провайдер порекомендував для ваших цілей саме даний термінал ону, а він в свою чергу не працює відповідно поданому вами провайдеру запиту - варто для вирішення питання звернутися безпосередньо до вашого провайдера, а не на форум.
  6. Это последствия "возьму микротик, так на форуме посоветовали". Микротик нужен только тем кто понимает зачем он им. проверьте что бы интерфейс который смотрит в сторону провайдера не был в бридже с другими интерфейсами.
  7. Хоумнет, Радіонет, Вечір. Вони там найближче за всіх мабуть.
  8. ну так обратитесь к разработчику, думаю за деньги он не откажется доработать под ваши запросы.
  9. https://deps.ua/katalog/ru-abonentskie-terminalyi-onu/alcatel-lucent-i-010g.html#characteristics
  10. olnet

    Huawei 5683t Q-in-Q

    Для примера влан vlan 111 dba-profile add profile-id 2 profile-name "dba-profile_2" type4 max 1000000 ont-srvprofile gpon profile-id 2 profile-name "vlan_test" ont-port pots adaptive eth adaptive port vlan eth 1 translation 111 user-vlan 111 commit quit ont-lineprofile gpon profile-id 2 profile-name "vlan_test" tcont 1 dba-profile-id 2 gem add 1 eth tcont 1 gem mapping 1 1 vlan 111 commit quit vlan 111 smart vlan desc 111 description "vlan_test" port vlan 111 0/2 2 interface gpon 0/0 ont add 0 1 sn-auth "4CAB25
  11. Если мониторинг нужен только на железке, а не строить внешний - то только микротик, на других вендорах можно глянуть только в реальном времени, графики не сохраняет. А так то любой свитч какой удобный для вас. Минус микротика SwOS - отсутствует Cli.
  12. какой функционал от свитча вам нужен?
  13. olnet

    Интернет в Канаде

    Так в гугл шукати не довго
  14. А що там дізнаватись? Дивитесь на індикацію G01LC, якщо індикатор SFP зелений - лінк гігабітний, якщо помаранчевий - лінк 100 Мбіт/с. Але є нюанс, якщо індикатор помаранчевий - потрібно уточняти у УТ, можливо порт гігабітний, але просто зажали в 100 Мбіт чи СФП 100 Мбіт/с.
  15. Я щось не зрозумів, топікстартер вирішив послуги свої на даному форумі продавати?))
×
×
  • Створити нове...