Перейти до

blackjack

Сitizens
  • Всього повідомлень

    985
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    18

Все, що було написано blackjack

  1. Дядьку, та заспокойся вже. Тут обговорюють оптичку катушку на дроні, а не радіо.
  2. Славку, ніколи не спілкувався з вами, але бачу шо ви в тємі, то може би якийсь РЕБ придумали і та справа була б для вас прибутковішою ніж торгівля канопами і камбами.
  3. То gbic пришаманили? Тут подумав, така конструкція має обмеження в русі у просторі. Воно може летіти тільки вперед, вгору, трохи ліворуч/праворуч. Ніякого розвороту і зниження на місці, інакше волокну попа від лопастей або його намотає.
  4. Таж не той. Що ви не бачите, шо це диктатор1, а не диктатор.
  5. blackjack

    Picotel xPON ONU PU-X640

    В мене недавно один дід-абонент начитався шо gpon краще epon, купив онушку gpon, а потім дзвонив і вимагав зробити так шоб робило.
  6. blackjack

    Продам муфты Crosver FOSC-S206/12-2-12

    По 400 заберу. Вони по 517 з пдв.
  7. Ай, ви кажете спочатку, що неважливо чи то день, чи ніч, чи будні, чи вихідні. А потім кажете що 21 робочий день. У вас подвійні стандарти якісь.
  8. Начальник західного регіону сам нехай працює за 14 тисяч. Вдумайтеся, 14 тисяч гривень за 30днів. Тобто 466грн на добу. На будівництві підсобникам більше платять, які писати не вміють.
  9. Та питання поставлене яким найпростішим способом це зробити. Ну можна якусь прокладку між клієнтами і маршрутизатором втулити, шоб слухала трафік, такий собі спуфінг )))
  10. Ну так спочатку на R1, потім на vpn а так уже на R2 і в net2. Якшо багато пристроїв у net1, то можна заїбатись окремо на кожному маршрут прописувати.
  11. На маршрутизаторі R1 маршрут в net2 прописати через vpn сервер.
  12. blackjack

    Роутер с SFP и Wi-Fi

    Бенз із венесуелли.
  13. blackjack

    Роутер с SFP и Wi-Fi

    Я єбу, я шо в атб працюю.
  14. blackjack

    Роутер с SFP и Wi-Fi

    Може в нього електричка.
  15. blackjack

    Picotel pu-e910

    Щось суттєве на ону мав конфігурувати. Ну пагаді мав дивитися.
  16. Користуються, бо людина то дуже інертна істота, яка не сильно любить щось змінювати. Нетреба заважати працювати тому, що працює.
  17. Там не разраби, а один разраб який в 49/50.32 версії наворотив такого, шо в страшному сні не присниться, а саме те як зберігаються адреси, телефони і інші додаткові поля. А потім зробили версію .33 і ту хєрню якось там трохи переробили. А після сказали шо архітектура 49/50 застаріла і всі мають переходити за гроші на плюс.
  18. Кремпай тобі на чоло гражданін.
  19. Точно, наприклад за 400грн дізнатися в у деяких безпекових структурах, які у свою чергу дізналися у кс, хто і звідки дзвонив на вказаний номер і розвів людину на 1000грн, непогана сума на той час.
  20. Скажу це тут, за все життя жоден працівник правоохоронних органів не допоміг мені ні одного разу. Ну от не можу пригадати коли моє звернення в поліцію принесло позитивний результат. Проте багато разів вставляли палицю в колеса. Тай таке
  21. Молоденький хитрий мєнт в кедах, підарських штанах, зализаною гелем на бік зачіскою та подекуди з прищами на чолі і щоках, як спадок пубертатного періоду. Може бути як кіберполіцай так і звичайний хєр з райвідділку. Хоче зробити чергову справу для показників.
  22. blackjack

    GePON V Solution настройка

    Та ні, пишуть що це просто ребут
  23. blackjack

    GePON V Solution настройка

    conf t int epon 0/1 onu 15 ctc reset
×
×
  • Створити нове...