Перейти до

BenedicT

Сitizens
  • Всього повідомлень

    486
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    6

Сообщения додав BenedicT

  1. годину тому, Paramotor сказав:

    Вставлю свої 5 копійок. Це була нормально зп до війни. Зараз це просто ......ноу комент

    Ну з урахуванням комуналки і тд залишається мабуть лише на картоплю без пиваса 

    ну можна з тої Ниви ще бензин зливати ;))

    • Like 2
    • Haha 4
  2. 3 часа назад, be4v15 сказав:

    https://www.olx.ua/d/obyavlenie/suchasna-3k-kvartira-z-ndivdualnim-opalennyam-v-tsentr-msta-IDRdzyC.html

     

    тут 2 варианта- или нужен кандидат любитель китайской кухни и квартира с тараканами,

    или жить в палатке- тогда даже можно выйти в плюс

     

    ну и да, если ицелоп не назначит пожизненный эцих с гвоздями

     

    на самом деле это типа шутка, но добро пожаловать в прекрасный телеком будущего, который вы построили суровым и беспощадным демпингом (к Атракому это не относится)

    То щось ви на тяжолом люксє :) https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/dovgostrokova-orenda-kvartir-kovel-IDR9pmD.html і на пивас з каптоплею лишається.

  3. В 04.09.2023 в 15:02, hr.manager сказав:

    Для тих хто ще має сумніви на рахунок зп або інших умов роботи, Ви особисто можете відвідати офіс, поспілкуватися з нашими працівниками, і оцінити рівень достовірності наданої інформації. 

     

    Є співробітникі, які працюють в нас по 5-8років, і якщо б ми говорили не правду про рівень зп, люди так надовго в нас не затримувались.

    Випереджаючи питання, ми шукаємо співробітників в звʼязку зі збільшенням кількості абонентів та розширенням мережі покриття, щоб в максимально короткі строки була можливість задовільнити як найбільше абонентів, а не через плинність кадрів як хтось тут може подумати. 

     

    Якщо є бажання в нас працювати, але ще маєте якісь сумніви, дзвоніть за  номер 0969193227 Євгенія, залюбки дам відповіді на всі Ваші запитання.

     

     

    А що по бронюванню і мобілізації?

  4. 5 часов назад, powern сказав:

    Доброго дня, цікавить мінімальна конфігурація процесора і пам’яті, але 5+ тб вільного місця в сховищі, і канал зв’язку 1 гб/с, за адекватну ціну, меже хтось зустрічав щось схоже. На даний час в оренді dedicated сервер на Hetzner, хочемо убезпечити себе . 

     

    Сервер для бекапа з каналом 1 Гб/с,  1 HDD ємністю 6 TB, 1 IP адреса - 1606 грн/міс. Якщо 2 HDD то 1734 грн/міс. Локація - захід України. Пишіть в приватні, радо відповім.

  5. 31 минуту назад, tkapluk сказав:

    Це більше по старому фонду. 

    Коли здають будинок де у кожній секції умовно 150 кв, а в ЖК з декількох будинків кількість квартир перевалює за тисячу... Всі вершки забере якраз більш лояльний провайдер, а не принциповий.  

    У ЖК все вершки збирає той, хто домовився із забудовником і на етапі будівництва замурував свої кабелі в кожну квартиру :)

    • Like 2
  6. Якщо провайдер лузер, абоненти від нього втікають, то нічого іншого не залишається, як включати демпінг. Спершу лайтовий і далі по наростаючій впритул до 24 місяці по 24 грн наприклад. Що робити? Забити. Працювати і надавати сервіс. А ті 5% скакунів та вічно невдоволених - це вже багатолітня норма і вона є у всіх, то ж паритись про неї беззмістовно.

    • Like 7
  7. 1 час назад, vaz02 сказав:

    Самое интересное , что Федиенко это высказал после УКОСа, потому как если бы это было сказано раньше то на УКОС путь бы ему был закрыт. Ну хотя сейчас туда из мелких провов практически никто не ездит.

     

    Не їздять бо тупо нема грошей :) 3 Дні УКОСА - половина місячного доходу :))

    • Thanks 1
  8. Продам інтерфейсні модулі до Juniper серії MX960 та інших. В наявності 7 шт. Ціна 70$ за 1 шт.

    Интерфейсные платы или линейные карты Juniper Networks (line card, interface module) позволяют расширить маршрутизатор или коммутатор (модульную платформу, шасси) требуемым функционалом, включая нужные порты доступа на скоростях 1GbE, 10GbE, 40GbE или 100GbE, платы контроля (switch control board) и пр.

    photo5269398438506771157 (1).jpg

    photo5269398438506771159 (1).jpg

×
×
  • Створити нове...