Перейти до

testinua

Сitizens
  • Всього повідомлень

    140
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано testinua

  1. testinua

    Що потрібно ще?

    Дякую за поради. Так мені всі радять. Хочеться перейти на оптику, але такого бюджету на сьогодні немає. Реєстрація в НКРЗ - це виключно документи з одноразовим платежем? чи відрахування потрібно робити на протязі якогось періоду? Цікавився на WIFI - там там оформлення не дуже й дороге, в 8-10к грн вписатись можна, але турбує те, що потрібно щомісяця платити за БС + клієнта. Купуєш ліценцію + висновок + витрати на транспорт членів НКРЗ + ще всякі грн за всіляку маячню... У результаті, щоб виходити на 0 у витратах/доходах потрібно абонбаза за 500...
  2. Доброго дня. Працюю як ФОП 2 група оподаткування, орендую канал в Укр-телекома (варіантів інших не маю). Мережа невелика + 150 абонентів. Більше документів не маю. Мережа працює на мильницях, з подачею живлення в 36В. На опорах кабелів не маю. Виключно 4 багатоповерхівки на сьогодні (дуже маленьке містечко). Вся мережа на крученій парі. Які документі потрібні, щоб це було максимально легально? Дякую.
  3. testinua

    Фото з swf

    Дякую за допомогу. :-)
  4. testinua

    Фото з swf

    Дякую, але при виставленні в 100% масштаб - загрузка починається з видимої частини зображення.
  5. Яким чином можна завантажити фото з такий сайтів?
  6. testinua

    ORDER BY чим лікується

    Пишіть, це все що вам дано, але коли розум не сформувався при народженні - цього не виправити.
  7. testinua

    ORDER BY чим лікується

    Да, так і буду робити - це найбільш раціональне рішення. Дякую всім на поради :-) Відповідь легше знайти в мозговому штурмі. А ще питання до Lynx100 - навіщо було -1 ставити? Ненавиджу таких людей, дарма немає такої функції, як бан персони на тему.
  8. testinua

    ORDER BY чим лікується

    дійсно, індекси всеодно дадут те й результат. В комірках присутні виключно числові значення, але вони всі з плавоючою комою. Якщо перевести тип в DEC - чи не вирішить це цю проблему? а потім на виході при потребі різати числа після коми, наприклад зробити DEC(3,5)? Так данні не пошкодяться теоретично, і теоретично сортування sql буде таким як треба?
  9. testinua

    ORDER BY чим лікується

    Скільки відповідей. Знаю, що тип таблиці не отпимізований, але як вже є... Думаю зробити скриптом сортування після виборки, але це костиль, а не рішення... ЦМС самопал і це є проблема. Думав, що можна і VARCHAR змусити рахувати не по першому числу (чи іншому при збігу перших)... Den_LocalNet так і є, якщо зміни тим - то все що не INT буде в дупі, а мені ці приколи і гемор не потрібен. Якщо додати індекси: CREATE INDEX weight ON table(weight); чи не будуть вилазити якісь косяки в результаті? А потім використати сортування по індексам - чи має життя такий варіант?
  10. Вітаю. SQL: SELECT * FROM table ORDER BY weight DESC; Умова: в колонці weight (VARCHAR(3)) містяться данні: 10, 119, 290, 90. Результат: 90,290,110,10. Питання: Чому виводиться 90 як найбільше значення? Логічно, що воно так працює, але яким чином змусити рахувати по загальній сумі комірки? Дякую
  11. testinua

    Приторговують юбілінгом =)

    Й таке буває, хоча я не чуть не здивований. Перепилити тей же UB під себе можна, і продати його - також можна. Маю купу досвіду, коли продають "унікальну, нано розробку ЦМС, яка дасть вам..." (догонить і ще раз дасть), й коли її починаєш юзати чи писати під неї - а то OpenCart чи ЕCom до того ж криво перероблене, в коді 1001 непотрібні функції й кб гімнокода. Але одні "персони" продають, а другі - купують. В народі є таке повір'я: "Скупий платить двічі" - воно як ніколи сьогодні діє. P.S. дотримуюсь принципу: все що можеш - роби сам, що не можеш - шукаю хто може, або викорисутовуй free н
  12. testinua

    Nginx - не стартує

    після uname -r це 2.6.32-042stab112.15.
  13. testinua

    Nginx - не стартує

    Збірка? компеляція адміна? Весь час працюю виключно з FreeBSD - то моє поле, а тут в Linux-ах як баран... а функціонал cpan та perl в бсдях і лінуксах став уже різним ? до чого це?
  14. testinua

    Nginx - не стартує

    Збірка? компеляція адміна? Весь час працюю виключно з FreeBSD - то моє поле, а тут в Linux-ах як баран...
  15. testinua

    Nginx - не стартує

    yum install perl-Exporter - це я вже поставив, що вилікувало помилку про Can't locate Exporter.pm. Ставив nginx стандартно, по мануалу: yum install nginx -y. Потім подумав, що краще поставити без флагу -y, але нічого цікавого, окрім питання "Встановити це все?" не з'явилось. Для цікавості поставлю собі цей CentOS і спробую зробити цей ланцюг Nginx + php + MySQL(i). А то мені щось підсказую, що система цього VDSa кривенька.
  16. testinua

    Nginx - не стартує

    Це все тестую на VDS сервері. До цього часу чи то Apach чи то Lighttpd налаштовуються та зав'язуються з PHP + MySQLi на ура і на це йде біля 30хвилин часу. А тут вже 3 день і немов пороблно: одну болячку вилікуєш - друга з'явиться... Вже вже запустив, здається працює і тут - файли php не відкриваються, а завантажуються. Відразу сяйнула думка, що PHP не дружить з Nginx. Поліз шукати причину і: Файли PHP бог зна як розкидані по /etc. В файлі fastcgi.conf - шляхи прописані стандартно: "bin-path" => server_root + "/cgi-bin/php5". Але в server_root + /cgi-bin/php5 - нічого такого і близьк
  17. testinua

    Nginx - не стартує

    Откройте и посмотрите что там в 7 строке у него не получается И поставьте пакет перловый который он не может импортировать И кстати почему он увас прям при старте на перл ругается,что то вы видимо сильно в конфиге поправили Ні, в конфігу дрібні зміни: зміна каталогу за замовчування root та і все на тому. На 7 лінії в nginx.pm була require Exporter; Що воно там хотім вліпити в конфіг, не знаю, закоментував і Nginx запустився.Корявий варіант, але... Далі продовжується... Почав віддавати PHP файли для завантаження...
  18. testinua

    Nginx - не стартує

    twg Все вже доставив - помилка не зникає. Система CentOS. Цілий день витратив, щоб запустити цей веб сервер...
  19. testinua

    Nginx - не стартує

    Ну походу не может найти это. Чи є якась порада? система нульова, в каталогах /usr/lib64/ вони пусті. Сам PERL встановлений.
  20. Доброго дня. Прийшов час для мене познайомитись з Nginx. Встановивши його, дещо поправив конфіг nginx.conf. Пробую перший старт і отримую результат: Job for nginx.service failed because the control process exited with error code. В логах: 2016/02/02 13:35:13 [alert] 15357#0: perl_parse() failed: 2 Якось дивно, перевірив статус systemctl status nginx.service, результат якого: Feb 02 13:35:13 node53702 nginx[15357]: Can't locate Exporter.pm in @INC (@INC contains: /usr/local/lib64/perl5 /usr/local/share/perl5 /usr/lib64/perl5/ven dor_perl /usr/share/perl5/vendor_perl /usr/lib64/perl5 /usr
  21. Щодо всього вище написаного - маю одну (!) точку доступу. До неї підєднані 14 клієнтів. Місце де це все стоїть смт з населенням до 8т. Хай приходять хлопці просити ліцензію, підуть звітки прийшли. Як на мене, доцільно не штрафувати, а давати можливість працювати.
  22. testinua

    Релизы Ubilling 2015

    BARVIT так, я знаю чому воно так відбувається. Як на мене, в мовних файлах краще використовувати префікси (або еще 101 спосіб) задля запобігання співпадання. А ще краще контролювати те, що проходить через мовний файл. nightfly перевести все на my_sqli - було б гарно :-)
  23. testinua

    Релизы Ubilling 2015

    Доброго дня. Цікава річ: якщо створити тариф, наприклад home - тоді в кабінеті користувача, в рядку "Тариф" буде не home, як очікувалось, а Головна :-)
  24. wantmore Дякую за відповідь, дійсно добрий і простий тариф.
  25. tkapluk Дякую за відповідь. На всі 100% ви праві. Але написати дуже просять і не просто так і не за просто так. Проект особисто я вів більше 3 років, а до мене ще рік. Писати досить не мало.
×
×
  • Створити нове...