Перейти до

testinua

Сitizens
  • Всього повідомлень

    140
  • Приєднався

  • Останній візит

Сообщения додав testinua

  1. Дякую за поради.

    Так мені всі радять. Хочеться перейти на оптику, але такого бюджету на сьогодні немає.

     

    Реєстрація в НКРЗ - це виключно документи з одноразовим платежем? чи відрахування потрібно робити на протязі якогось періоду?

     

    Цікавився на WIFI - там там оформлення не дуже й дороге, в 8-10к грн вписатись можна, але турбує те, що потрібно щомісяця платити за БС + клієнта. Купуєш ліценцію + висновок + витрати на транспорт членів НКРЗ + ще всякі грн за всіляку маячню...  У результаті, щоб виходити на 0 у витратах/доходах потрібно абонбаза за 500... 

  2. Доброго дня.

    Працюю як ФОП 2 група оподаткування, орендую канал в Укр-телекома (варіантів інших не маю). Мережа невелика + 150 абонентів.

    Більше документів не маю. 

    Мережа працює на мильницях, з подачею живлення в 36В.

    На опорах кабелів не маю.

    Виключно 4 багатоповерхівки на сьогодні (дуже маленьке містечко). 

    Вся мережа на крученій парі.

     

    Які документі потрібні, щоб це було максимально легально? Дякую.

  3. ...

    Да, так і буду робити - це найбільш раціональне рішення. Дякую всім на поради :-) Відповідь легше знайти в мозговому штурмі.

     

    А ще питання до Lynx100 - навіщо було -1 ставити? Ненавиджу таких людей, дарма немає такої функції, як бан персони на тему.

  4.  

    дійсно, індекси всеодно дадут те й результат. В комірках присутні виключно числові значення, але вони всі з плавоючою комою. Якщо перевести тип в DEC - чи не вирішить це цю проблему? а потім на виході при потребі різати числа після коми, наприклад зробити DEC(3,5)? Так данні не пошкодяться теоретично, і теоретично сортування sql буде таким як треба?
  5. Скільки відповідей. Знаю, що тип таблиці не отпимізований, але як вже є... Думаю зробити скриптом сортування після виборки, але це костиль, а не рішення... ЦМС самопал і це є проблема. Думав, що можна і VARCHAR змусити рахувати не по першому числу (чи іншому при збігу перших)...

    Den_LocalNet

    так і є, якщо зміни тим - то все що не INT буде в дупі, а мені ці приколи і гемор не потрібен.

     

    Якщо додати індекси: CREATE INDEX weight ON table(weight);

     

    чи не будуть вилазити якісь косяки в результаті? А потім використати сортування по індексам - чи має життя такий варіант? 

  6. Вітаю.

    SQL: SELECT * FROM table ORDER BY weight DESC;

    Умова: в колонці weight (VARCHAR(3)) містяться данні: 10, 119, 290, 90.
    Результат: 90,290,110,10.

    Питання: Чому виводиться 90 як найбільше значення? Логічно, що воно так працює, але яким чином змусити рахувати по загальній сумі комірки? Дякую

  7. Й таке буває, хоча я не чуть не здивований. Перепилити тей же UB під себе можна, і продати його - також можна. Маю купу досвіду, коли продають "унікальну, нано розробку ЦМС, яка дасть вам..." (догонить і ще раз дасть), й коли її починаєш юзати чи писати під неї - а то OpenCart чи ЕCom до того ж криво перероблене, в коді 1001 непотрібні функції й кб гімнокода. Але одні "персони" продають, а другі - купують. В народі є таке повір'я: "Скупий платить двічі" - воно як ніколи сьогодні діє.

     

    P.S. 

    дотримуюсь принципу: все що можеш - роби сам, що не можеш - шукаю хто може, або викорисутовуй free на свій страх.

  8.  

     

    CentOS тут не причем

     

    Збірка? компеляція адміна? Весь час працюю виключно з FreeBSD - то моє поле, а тут в Linux-ах як баран... 

     

    :)

    а функціонал cpan та perl в бсдях і лінуксах став уже різним ? :facepalm:

     

    до чого це? 

  9. ...

    yum install perl-Exporter - це я вже поставив, що вилікувало помилку про Can't locate Exporter.pm.

    Ставив nginx стандартно, по мануалу: yum install nginx -y. Потім подумав, що краще поставити без флагу -y, але нічого цікавого, окрім питання "Встановити це все?" не з'явилось.

     

    Для цікавості поставлю собі цей CentOS і спробую зробити цей ланцюг Nginx + php + MySQL(i). А то мені щось підсказую, що система цього VDSa кривенька.  

  10. ttttt

    Це все тестую на VDS сервері. До цього часу чи то Apach чи то Lighttpd налаштовуються та зав'язуються з PHP + MySQLi на ура і на це йде біля 30хвилин часу. А тут вже 3 день і немов пороблно: одну болячку вилікуєш - друга з'явиться... 

     

    Вже вже запустив, здається працює і тут - файли php не відкриваються, а завантажуються. Відразу сяйнула думка, що PHP не дружить з Nginx. Поліз шукати причину і: 

    Файли PHP бог зна як розкидані по /etc. В файлі fastcgi.conf - шляхи прописані стандартно: "bin-path" => server_root + "/cgi-bin/php5". Але в server_root + /cgi-bin/php5 - нічого такого і близько непомічається, мало того, всі файли і папки ПХП не php5 а php*. Чи я вже заржавів, чи то щось з цим VDS-сом... 

  11.  

    at /usr/lib64/perl5/vendor_perl/nginx.pm line 7

    Откройте и посмотрите что там в 7 строке у него не получается

    И поставьте пакет перловый который он не может импортировать

    И кстати почему он увас прям при старте на перл ругается,что то вы видимо сильно в конфиге поправили

     

    Ні, в конфігу дрібні зміни: зміна каталогу за замовчування root та і все на тому. 

     

    На 7 лінії в nginx.pm була require Exporter; Що воно там хотім вліпити в конфіг, не знаю, закоментував і Nginx запустився.Корявий варіант, але... 

     

    Далі продовжується... Почав віддавати PHP файли для завантаження...

  12. Доброго дня.
    Прийшов час для мене познайомитись з Nginx. 
    Встановивши його, дещо поправив конфіг nginx.conf.
    Пробую перший старт і отримую результат:

    Job for nginx.service failed because the control process exited with error code.

    В логах:

    2016/02/02 13:35:13 [alert] 15357#0: perl_parse() failed: 2

    Якось дивно, перевірив статус systemctl status nginx.service, результат якого:

    Feb 02 13:35:13 node53702 nginx[15357]: Can't locate Exporter.pm in @INC (@INC contains: /usr/local/lib64/perl5 /usr/local/share/perl5 /usr/lib64/perl5/ven
    dor_perl /usr/share/perl5/vendor_perl /usr/lib64/perl5 /usr/share/perl5 .) at /usr/lib64/perl5/vendor_perl/nginx.pm line 7.

    Що не так?

  13. Щодо всього вище написаного - маю одну (!) точку доступу. До неї підєднані 14 клієнтів. Місце де це все стоїть смт з населенням до 8т. Хай приходять хлопці просити ліцензію, підуть звітки прийшли.

     

    Як на мене, доцільно не штрафувати, а давати можливість працювати.

  14. BARVIT

    так, я знаю чому воно так відбувається. Як на мене, в мовних файлах краще використовувати префікси (або еще 101 спосіб) задля запобігання співпадання. А ще краще контролювати те, що проходить через мовний файл.

     

    nightfly

    перевести все на my_sqli - було б гарно :-)

  15. tkapluk

    Дякую за відповідь.

    На всі 100% ви праві. Але написати дуже просять і не просто так і не за просто так. Проект особисто я вів більше 3 років, а до мене ще рік. Писати досить не мало.

×
×
  • Створити нове...