Перейти до

Coby_87

Маглы
  • Всього повідомлень

    7
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано Coby_87

  1. Добрый день. Срочно нужно найти провайдера, кроме Интертелекома, в Чугуновке Харьковской области. Заранее спасибо)
  2. Добрый день. Интересует информация, может у кого есть, по провайдерам в Сумской обл., а конкретней: - Мирополье, Краснопольский р-н; - Славгород, Краснопольский р-н; - Новая Слобода, Путивльский р-н; - Шалыгино, Глуховский р-н; - Старая Гута, Серединобудский р-н. Спасибо всем, кто откликнется!
  3. Добрый день уважаемые форумчане! Нужна помощь!!! Ищу провайдера в Полтавской области по населенным пунктам: - Зеньков; - Новые Санжары. Буду премного благодарен если кто-то откликнется)
  4. Я їм запропонував такий варіант, а вони сказали що гроші будуть вибивати з тих хто по факту проживає по цій адресі... От така от петрушка)))
  5. Добрий день. Я являюсь абонентом компанії Укртелеком і хотів би відмовитись від їхніх послуг. Але є одна проблема... договір заключений з моїм батьком, який уже на протязі більш ніж 12 років знаходиться за межами держави (кинув сім'ю) і зв'язку з ним не має. Зателефонувавши в кол.центр Укртелекому мені сказали що договір може розірвати тільки та особа на яку заключений договір, а в разі не сплати абонплати, погрожуючи сказали, передадуть справу коллекторам! Підскажіть, будь-ласка, як бути в даній ситуації? Дякую.
  6. Добрий день. Я являюсь абонентом компанії Укртелеком і хотів би відмовитись від їхніх послуг. Але є одна проблема... договір заключений з моїм батьком, який уже на протязі більш ніж 12 років знаходиться за межами держави і зв'язку з ним не має. Зателефонувавши в кол.центр Укртелекому мені сказали що договір може розірвати тільки та особа на яку заключений договір, а в разі не сплати абонплати, погрожуючи сказали, що передадуть справу коллекторам! Підскажіть, будь-ласка, як бути в даній ситуації? Дякую.
×
×
  • Створити нове...