Перейти до

Stalker78

Маглы
  • Всього повідомлень

    5
  • Приєднався

  • Останній візит

Сообщения додав Stalker78

  1. 9 минут назад, uacity сказал:

    Как вы строите PON в многоэтажках))). Пасивная часть. Вот это интересует.

    В подвале дома либо на техэтаже устанавливаем антивандальный бокс с ОДФми, от которых все ВОЛС со свободными волокнами идут по подъездам в техшахтах. На каждом этаже устанавливаем абонентский бокс, в котором кабель разрезается и вытягивается волокно. Просовываем в трубку и заводим к абоненту. Там и развариваем на пигтейл.

  2. В 19.01.2020 в 21:19, Missterk сказал:

    Треба перевести FTTB на GPON але не всі клієнти згодні тому треба робити але з найменшими витратами клієнтів. Хто що порадить? Яке обладнання та у якого постачальника краще брати? (Окрім DEPS якого тут дуже часто піарять) 

    Добрий день. Якщо ще актуально, пропоную послуги по проектуванню мережі пон. Від вас тех завдання. У мене є досвід будівництва мережі пон в багатоповерхівках в м. Запоріжжя. 

  3. Добрий день. Хто знає як обійти блокування на mimosa b5c? Втратили пароль від аккаунта. Зареєстрували новий а після розблокування випадає вікно з інфою, що не можливо зареєструвати, тому що вона зареєстрована у іншого власника.

  4. В 09.01.2020 в 19:55, valexa сказал:

    нужны железки для работы в зашумленной местности, вместо микротика нметал. прямая видимость 3км. что лучше взять? пока микротик в пике выдает 123/5мб. может кто посоветует альтернативу?

    Предложение о покупке еще актуально?

×
×
  • Створити нове...