Перейти до

Продам муфты fosc spn-124, sp-112


Рекомендованные сообщения

Продам муфты:

crosver fosc spn-124. 2шт.  700 грн/шт.

 crosver fosc  sp-112. 2шт.  500 грн/шт.

В личку., если интересно. 

Відредаговано Владимир К
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
Перед созданием темы или сообщения настоятельно рекомендуем ознакомиться с правилами раздела Торговля.
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

  • Схожий контент

    • Від КабельТУТ
      Куплю (залишки з монтажу) муфти колби(транзитно-тупикові) велики(ТА400,ТВ400, FOSC-SP112/24-1-12, FOSC-SPN124/24-1-24 та інши) та маленьки(s206,ss208 та інши)
       
      *-бажано Київ
    • Від Bulet
      FOSC-SPN124/24-1-24 Crosver - 950грн/шт - муфта оптична транзитно-тупикового типу, призначена для розміщення та захисту місць з'єднання оптичних волокон при зрощуванні та розгалуженні оптоволоконного кабелю. Корпус муфти виготовлений з пластику підвищеної стійкості до ударів, повністю герметичний і допускає встановлення в колодязях які затоплюються або безпосередньо в ґрунт. Вбудований металевий кронштейн на корпусі муфти, а також додаткове кріплення з комплекту, дозволять розмістити муфту на стіні або на опорі.
      Муфта Crosver FOSC-SPN має досить великі габаритні розміри 515х220 мм, що слід враховувати при використанні муфти в місцях з обмеженим вільним простором. У той же час, великий корпус дає можливість розмістити до чотирьох касет типу S124, зручно працювати з великою кількістю зварних з'єднань, розміщувати транзитні модулі та запас ОВ відповідно до припуску стосовно згину.
      Муфта поставляється з однією касетою S124 у комплекті, у разі використання чотирьох касет цього типу, в муфті можна розмістити 192 зварних з'єднань якщо гільзи КДЗС укладені в два ряди, або 96 якщо в один (24/48 зварювання на 1 касеті).
      Муфта має 4 круглих кабельних вводи та 1 овальний. Діаметр круглих вводів 16мм, овального 40х60мм. Герметизація кабельних вводів здійснюється термоусаджувальними трубками. #fosc #муфта #s124 #foscspn #crosver #волз #clutch #fiberopticcable #зварюванняволокна #сваркаволокна #fiberwelding #волс

×
×
  • Створити нове...