Перейти до

Робота. Зварювання оптоволокна.


Рекомендованные сообщения

5 часов назад, Servak1000 сказав:

Шукаю роботу. В телекомсфері 7 років. Є свій DVP 740. Вся Україна. Є свій ФОП.

098 960 90 50

050 905 73 04

есть предложение на постоянной основе звоните 096-399-19-69

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • Foster changed the title to Робота. Зварювання оптоволокна.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

  • Схожий контент

    • Від Аліна
      Продам Ручка для очищення оптоволокна One-Click Cleaner SC,FC,ST 2,5 мм
       
      Ціна - 799 грн*
       
      *може змінюватись в залежності від курсу. Уточнюйте ціну перед покупкою +38 (093) 997-85-89.
       

       
      Ручка One-Click-2.5 мм дозволяє якісно очистити торець ферули оптичного волокна. Вона має універсальне застосування для наступних конекторів: FC, SC, ST. Clean Pen дозволяє очищувати оптичні конектори та їхні роз'єми або адаптери, які встановлені у розподільчому кросі чи на 19-дюймовій патч-панелі.
       
      Для забезпечення якісної очистки забруднень з конектора, очисна ручка використовує безворсову очищувальну нитку на верхівці інструменту. Достатньо тільки одного натискання для очищення торця за один раз. Завдяки висувній частині Clean Pen до 21 мм, можна дістатись конекторів і розеток у важкодоступних місцях.
       
      Застосування: патч-панелі, застосування FTTX у відкритому просторі, фабрики виготовлення та збирання кабелю, випробувальні лабораторії, серверні, перемикачі та маршрутизатори.
       
      Особливості: 
       
      Ефективне видалення забруднень з одного кліку Більше 800 циклів очищення роз'ємів Антистатичний, без вторинного забруднення Індикатор залишку очисної нитки Не потребує додаткових очищувальних рідин Автоматична прокрутка нитки при кожному застосуванні  
      Характеристики: 
       
      Діаметр очищуваної поверхні: 2,5 мм Ресурс: ≥ 800 циклів Габарити: 175 х 18 х 18 мм Вага: 20 г Температура експлуатації: від -10ºC до +50ºC Температура зберігання: від -30 ºC до +70 ºC  
      Принцип роботи:
       
      1. Зніміть чи відкрийте направляючий ковпачок.
      2. Вставте очисник в роз'єм оптичного конектора.
      3. Натисніть на прилад до характерного клацання.
      4. Приберіть очисник з розʼєму для перемотки нитки на чистий відрізок.
       
       
      Продам Ручка для очищення оптоволокна One-Click Cleaner LC, MU 1,25 мм 
       
      Ціна - 799 грн*
       
      *може змінюватись в залежності від курсу. Уточнюйте ціну перед покупкою +38 (093) 997-85-89.
       

       
      Ручка One-Click-1,25 мм позволяет качественно очистить торец ферулы оптического волокна. Используется вместе с различными типами коннекторов, включая LC, MU. Clean Pen позволяет очищать оптические коннекторы и их разъемы или адаптеры, установленные в распределительном кроссе или на 19-дюймовой патч-панели.
       
      Для обеспечения качественной очистки загрязнений с коннектора, очистная ручка использует безворсовую очищающую нить на верхушке инструмента. Достаточно всего одного нажатия для очистки торца за один раз. Благодаря выдвижной части Clean Pen до 21 мм, можно легко добраться до коннекторов и розеток в труднодоступных местах.
       
      Применение: патч-панели, применение FTTX на открытом воздухе, фабрики изготовления и сборки кабеля, испытательные лаборатории, серверы, коммутаторы и маршрутизаторы.
       
      Особенности:
       
      Эффективное удаление загрязнений одним нажатием Более 800 циклов очистки разъемов Антистатическая, без вторичного загрязнения Индикатор остатка очистной нити Не требует дополнительных очистительных жидкостей Автоматическая прокрутка нити при каждом применении  
      Характеристики: 
       
      Диаметр очистительной поверхности 1,25 мм Ресурс: ≥ 800 циклов Габариты: 175 х 18 х 18 мм Вес: 20 г Температура эксплуатации: от -10ºC до +50ºC Температура хранения: от -30 ºC до +70 ºC  
      Принцип работы:
       
      Снимите или откройте направляющий колпачок. Вставьте очиститель в разъем оптического коннектора. Нажмите на прибор до характерного щелчка. Уберите очиститель из разъема для перемотки нити на чистый участок.  
       
      Контакти:
       
      Тел: +38 (093) 997-85-89
      Telegram/ Viber: 0503015115
      Email: order@nanoconnect.co
      Сайт: nanoconnect.co
    • Від Аліна
      Продам Вимірювач оптичної потужності Grandway FHP12A, -70 до +10 дБм, 800-1700нм, SC, FC, ST, мініатюрний
       
      Ціна - 1649 грн*
       
      *може змінюватись в залежності від курсу. Уточнюйте ціну перед покупкою +38 (093) 997-85-89.
       

       
      Мініатюрний вимірювач потужності оптичного сигналу серії FHP12 має компактну конструкцію і стабільну продуктивність, що забезпечує високу точність вимірювання довжин хвиль 850-1625 нм. При використанні його у поєднанні з оптичним лазерним джерелом можна точно визначати втрати волокна, кабелю та інших пасивних оптичних пристроїв при вимірюванні в діапазоні -70 + 10 дБм.
       
      Вимірювач FHP12A має універсальний оптичний роз'єм, призначений для з'єднання конекторів з ферулою діаметром 2,5 мм, зокрема FC, SC, ST. Він використовується як зручний вимірювальний інструмент під час ремонтних робіт, а також для пошуку несправностей в оптичних кабелях та обладнанні.
      Використовують як вимірювальний інструмент під час ремонтних робіт та для пошуку несправностей в оптичних кабелях та обладнанні, при тестуванні оптичної потужності, у кабельних мережах ВОЛЗ.
       
      Завдяки простому і компактному дизайну, FHP12A зручно лежить у руці і легко поміщається у кишені. Пристрій оснащений підсвічуванням дисплея та звуковими сигналами для оповіщення, що полегшує використання та робить його ефективним інструментом для проведення оптичних робіт та діагностики.
       
      Переваги:
       
      Універсальний оптичний 2.5 мм інтерфейс Високоточне вимірювання оптичної потужності на 6 довжинах хвиль Автоматичне переключення діапазону Низьке споживання енергії, безперервна робота до 100 годин Відображення заряду батареї Функція підсвічування дисплею Компактний та портативний дизайн  
      Загальні характеристики:
       
      Номер моделі: FHP12A Тип: Міні вимірювач потужності Використання: Обслуговування FTTX Порти: Універсальний порт 2,5 мм Розмір: 120 мм x 33 мм x 30 мм Вага: 70 г Сертифікат: CE, RoHS Термін гарантії: 12 місяців Живлення: 2 батарейки типу AAA / "міні пальчик"  
      Технічні характеристики:
       
      Робоча довжина хвилі: 800~1700 нм Калібрована довжина хвилі: 850/1300/1310/1550/1490/1625 нм Діапазон вимірювання: -70 ~ +10 дБм Роздільна здатність: 0.01 дБ Точність: ±0.35 дБ Тип детектора: InGaAs Час роботи від одного заряду: Близько 100 годин Робоча температура: -10 °C - +50 °C Температура зберігання: -20°C - +70 °C Тип дисплея: TFT дисплей
      Комплектація: Вимірювач оптичної потужності FHP12A, 2 батарейки типу AAA, швидкий посібник, чохол для транспортування.
       
       
      Контакти:
       
      Тел: +38 (093) 997-85-89
      Telegram/ Viber: 0503015115
      Email: order@nanoconnect.co
      Сайт: nanoconnect.co
    • Від SilenceIsAtTreasure
      Монтаж кабелю на опори, проектування схем побудови ВОЛЗ, протяжка, укладка, розварка fob, муфт, одф, підключення абонентів, працюємо по безналу, фото звіт виконаної роботи, працюємо в межах західної України, але якщо маєте цікавий проект - можемо взятись і далеко за визначеною територією. За детальнішою інформацією - прошу звертатись в особисті повідомлення...
       
    • Від Inna13
      Продаж великого асортименту телекомунікаційного обладнання. Компанія працює більше 15 років. Опт і роздріб. Ціни з ПДВ і без. Дистрибьютори ТМ "Ютекс". Оптичне обладнання PON (GPON, GEPON, XPON), кабельна продукція, комутатори, маршрутизатори, інструменти для пон мереж, шафи і стійки, власне виробництво PON боксів.
    • Від Tux
      Продав сварочный аппарат Inno Instrument View 3. В комплекте:
      Сварочный аппарат Скалыватель INNO Instrument VF-15H Стриппер Ripley FO 103 Кейс Покупался и обслуживался в компании Deps. Фото прикреплены. Комплект находится в Киеве.
      Цена 1100$.










×
×
  • Створити нове...