Перейти до

Интернет с. Ивановка Житомирськая обл. (Завод по произв. плитки)


Рекомендованные сообщения

20 часов назад, Unigran сказал:

Потрібен стабільний інтернет на завод біля с. Іванівка (м. Житомир). Розміщення.

Добрий день. Написав у ПС.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 4 months later...
  • 4 months later...

Хм, по Юниграну были запроси от магистралов (Дата груп, Гіга транс), на что им давали тех возможность, но ценники там от 50к были за оптику, вопрос сколько завод готов платить и за какой аплинк?

Месторасположение завода в целях бизнеса супер, в целях подключений разносторонних услуг таких как интернет не самое лучшее за что заводу и называли суммы с четырьмя и пяти нулями.

Было бы неплохо, при поиске аплинка и хотелку по нему писать (радио, оптика, ёмкость канала) что ищем и на что согласны.

  • Like 1
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

  • Схожий контент

    • Від rvolodimir02
      Державний університет «Житомирська політехніка» — заклад вищої освіти IV рівня акредитації в Житомирі.
      Державний університет “Житомирська політехніка” - https://ztu.edu.ua/ є єдиним цивільним закладом освіти інженерно-технологічного профілю на Житомирщині. Університет був заснований у 1960 році на базі загальнотехнічного факультету Київського політехнічного інституту. Початково студенти, працюючи на підприємствах, навчалися три роки, після чого мали можливість завершити навчання в інших вищих навчальних закладах України та колишнього Радянського Союзу.

      У 1975 році загальнотехнічний факультет реорганізувався в Житомирський філіал Київського політехнічного інституту. З того часу філіал підготував майже 5 тисяч інженерів-механіків та інженерів-електриків. З 1983 року розпочато підготовку інженерів-електромеханіків за спеціальністю “Робототехнічні системи і комплекси”.

      У 1994 році, на базі філіалу, було засновано Житомирський інженерно-технологічний інститут, який у 2019 році перейменовано на Державний університет “Житомирська політехніка”. У 1995 році в інституті відкрито факультет економіки та менеджменту, де студенти можуть отримати вищу освіту за спеціальностями: “Облік і аудит”, “Економіка підприємства”, “Менеджмент організацій”.

      З 2000 року університет розвиває гірничо-екологічний факультет, який готує спеціалістів з гірництва та екології. З 2020 року університет співпрацює з норвезьким урядом для реабілітації учасників АТО/ООС.

      Останнім часом “Житомирська політехніка” активно розвиває міжнародні зв’язки, а у 2021 році створено інтерактивний музей науки і технологій “Політехнік”, який демонструє 30 експонатів з механіки, оптики, електрики, магнетизму, логіки та акустики.

      У рейтингу “Топ-200 Україна” “Житомирська політехніка” зайняла 53 місце, а серед “Кращих ЗВО північного регіону України” — 2 місце. Університет є лідером серед кращих закладів освіти Житомира.

      Факультети університету охоплюють широкий спектр напрямків, включаючи бізнес та обслуговування, гірничу справу, інформаційно-комп’ютерні технології, комп’ютерно-інтегровані технології, національну безпеку, право та міжнародні відносини, а також педагогічні технології та освіту впродовж життя.
    • Від avtoritetik
      Вітаю.
      Колеги цікавить резервований транспорт Київ (Г50) - Житомир (Д38)
      Ємкість 10 Gbit
      Пропозиції прошу в приватні або в темі, можливо в інших буде зацікавленість.
    • Від Margaret
      В поиске провайдера для офисного помещения. Как оказалось в Житомире не так просто заказать услугу подключения канала интернет от местного провайдера в офисное помещение. 
      Возможно кто-то уже имеет опыт подобного подключения канала интернет в офис, или подскажет провайдеров к которым можно обратится для заключения договора? 
       
       
       
    • Від avtoritetik
      Доброго времени суток.
      Нужен гарантированный канал связи в г.Житомир, 500-700 Мбит, готов забрать на Домбровского 38 (ядро), или где либо в городе...
      Интернет нужен микс 50/50
       
      Исчу у кого и по чем можно купить ПИ адреса?! /29/28
    • Від bobr-kun
      Всем доброго времени суток!
      Нужен качественный интернет по адресу: Житомир, ул.Бассейная, 2, кв 1
      Что нужно:
      1. Стабильный (по возможности - мегастабильный) канал. Если с резервированием - вообще супер.
      2. 100 мегабит/сек трафика.
      3. Хороший, нет - отличный - забугор (чтобы если не 100, то мегабит 70 в ближайшие Европы/СНГ было).
      4. Подключение только на "прямую" оптику, то есть без всяких медиков и прочей неуправляемой лабуды: sfp-порт с нашей стороны - sfp-порт в коммутаторе на крыше/стойке/сервере/etc провайдера.
      5. Адекватная техподдержка (не круглосуточная, не из мега-гуру - просто: адекватная).
       
      Что желательно:
      1. Возможность предоставить за деньги sfp-модуль (очень-очень желательно с DDM). 
      2. Если все "срастется" - произвести "разведку" на предмет возможности приварится к уже существующему оптическому линку.
       
      "Сервисы" по типу: "соточка - за чирик" - не интересуют.
       
      Предложения прошу в PM.
×
×
  • Створити нове...