Перейти до

Об’єднання «Київстар» та «Beeline-Україна» — нові можливості розвитку


Рекомендованные сообщения

http://kyivstar.ua/press_center/news/releases/?id=14406

 

Нова об’єднана компанія стане каталізатором прискорення розвитку телекомунікацій в Україні, запорукою стабільності високої якості, активного впровадження нових послуг й позитивно вплине на розвиток країни в цілому.

 

Українські телекомунікаційні оператори — «Київстар» та «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком») починають процес інтеграції.

 

Об’єднання «Київстар» — найкращого бренду в Україні та оператора № 1 у мобільному зв’язку — та «Beeline-Україна» — сильного й досвідченого гравця ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу і широкосмугового доступу на базі FTTB — створить мультисервісного оператора з унікальними компетенціями, досвідом та значущістю для країни. Це, безумовно, принесе користь клієнтам об’єднаної компанії, акціонерам, галузі зв’язку та Україні в цілому.

 

Об’єднана компанія буде надавати телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар-Бізнес». Стратегія об’єднаної компанії націлена на зміцнення безумовного лідерства в галузі мобільного зв’язку, яке ґрунтується на найвищій якості послуг, активному розвиткові послуг передачі даних, наданні комплексних телекомунікаційних рішень для корпоративних клієнтів, та підвищення ефективності об’єднаного бізнесу.

 

Процес об’єднання компаній, насамперед, спрямований на створення максимальної цінності та користі для клієнтів. Абонентська база об’єднаної компанії збільшиться на 2 млн. та складе понад 24 млн. абонентів. Компанія буде продовжувати працювати за найвищими стандартами якості зв’язку та обслуговування «Київстар». Клієнти «Beeline-Україна», приєднуючись до найбільшого телекомунікаційного співтовариства України, вже найближчим часом зможуть користуватися найкращим покриттям та якістю мобільної мережі «Київстар» завдяки впровадженню послуги національного роумінгу.

 

Активний розвиток мережі фіксованого інтернету — одне з ключових завдань об’єднаної компанії. Послуга «Домашній Інтернет» від «Київстар» буде розвиватися об’єднаною командою, посиленою досвідом та компетенцією «Beeline-Україна» щодо розвитку широкосмугового доступу до інтернету на базі технології FTTB. Корпоративним клієнтам вже з початку листопада поточного року будуть запропоновані комплексні конвергентні рішення для бізнесу об’єднаною командою продажів та обслуговування.

 

Ігор Литовченко, президент «Київстар», глава бізнес-одиниці «Україна» компанії «VimpelCom Ltd»:

 

«Початок об’єднання „Київстар“ та „Beeline-Україна“ створить унікальну компанію, й буде сприяти виходу телекомунікацій України на якісно новий рівень. Як об’єднана команда ми орієнтуємось на надання послуг найвищої якості. Наші 24,5 млн. клієнтів зможуть оцінити усі переваги, які з’являться в результаті об’єднання мереж. Ми інтегруємо сильний досвід „Beeline-Україна“ щодо розвитку послуг домашнього інтернету та індивідуальних конвергентних рішень для бізнесу з лідерським досвідом „Київстар“ у масштабуванні корисних та доступних послуг для мільйонів користувачів. У підсумку Україна отримає високу якість мобільного зв’язку та збільшення проникнення мобільного та фіксованого інтернету за доступними цінами. Наша Велика ідея Активної турботи залишається незмінною. Головний пріоритет — клієнти та якість. Наша місія стабільна: поліпшувати життя, надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості».

 

Олександр Ізосімов, президент та генеральний директор «VimpelCom Ltd»:

 

«Ми задоволені прийнятим Антимонопольним Комітетом України рішенням залишити у силі схвалення угоди з об’єднання активів „ВимпелКом“ та „Київстар“. Впевнений, що професійна менеджерська команда бізнес-одиниці „Україна“ на чолі з Ігорем Литовченко успішно реалізує весь запланований обсяг робіт у рамках інтеграції, що дасть нам можливість підтвердити раніше дані акціонерам зобов’язання щодо обсягу синергій від об’єднання операцій в Україні та збільшення акціонерної вартості у довгостроковій перспективі».

 

Довідка про компанію «Київстар»:

 

Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 22,59 млн. осіб (станом на 01.10.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги у 195 країнах на 5 континентах. Більше 2,4 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». У 7 найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають у 4 тис. будинків.

 

Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

 

Довідка про «Beeline-Україна»

 

Послуги зв’язку під брендом Beeline надаються в Україні компаніями ЗАО «Українські радіосистеми» та ТОВ «Голден Телеком» — обидві входять до міжнародної групи VimpelCom Ltd. Beeline надає послуги мобільного та фіксованого зв’язку, передачі даних, доступу до Інтернету з використанням різноманітних технологій, у тому числі оптоволоконного доступу. Мережа GSM Beeline обслуговує понад 2 млн. абонентів, й доступна на території, де мешкає понад 90% населення України. Оптоволоконна мережа компанії для надання Інтернету за технологією FTTB діє у 20 містах країни, забезпечуючи можливість підключення для понад 1,5 млн. домогосподарств. Мультисервісна IP/MPLS мережа передачі даних Beeline охоплює усі обласні та великі районні центри України. У 85% обласних центрів компанія надає послуги фіксованого телефонного зв’язку на базі власної номерної ємності. Beeline володіє ліцензіями на надання послуг мобільного, фіксованого місцевого міжміського та міжнародного зв’язку, здачу в оренду каналів зв’язку, використання радіотехнологій Wi-Fi, Wimax, цифрового телебачення IPTV, що дозволяє пропонувати клієнтам інтегровані послуги телекомунікацій у форматі універсальних мультисервісних рішень.

 

Довідка пр о компанію VimpelCom Ltd.:

 

До групи VimpelCom Ltd. входять оператори зв’язку, які надають послуги голосового зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру технологій бездротового та фіксованого зв’язку, а також широкосмугового доступу до Інтернет. Штаб-квартира групи VimpelCom Ltd. знаходиться в Амстердамі. До групи VimpelCom Ltd. входять компанії, які здійснюють операції у Росії, Україні, Казахстані, Узбекистані, Таджикистані, Грузії, Вірменії, Киргизстані, В’єтнамі та Камбоджі на території із загальним населенням близько 345 млн. осіб. В Україні компанії групи VimpelCom Ltd. надають послуги під брендами «Київстар», «Beeline», djuice. Акції VimpelCom Ltd. котуються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE) під символом VIP.

 

вот такое вот чудописьмо пришло ко мне

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Большая ложь (нем. Große Lüge) — пропагандистский приём. Определён Адольфом Гитлером в книге Моя Борьба (нем. Mein Kampf, 1925 р.) как «ложь настолько „колоссальная“, что никто не поверит в то, что кто-то имел смелость обезобразить реальность так бесстыже».

 

Определение Гитлера

 

Сам Гитлер определяет приём «большой лжи» в части I главе 10 книги Моя Борьба:[1]

 

Эти господа исходили из того правильного расчета, что чем чудовищнее солжешь, тем скорей тебе поверят. Рядовые люди скорее верят большой лжи, нежели маленькой. Это соответствует их примитивной душе. Они знают, что в малом они и сами способны солгать, ну а уж очень сильно солгать они, пожалуй, постесняются. Большая ложь даже просто не придет им в голову. Вот почему масса не может себе представить, чтобы и другие были способны на слишком уж чудовищную ложь, на слишком уж бессовестное извращение фактов. И даже когда им разъяснят, что дело идет о лжи чудовищных размеров, они все еще будут продолжать сомневаться и склонны будут считать, что вероятно все-таки здесь есть доля истины. Вот почему виртуозы лжи и целые партии, построенные исключительно на лжи, всегда прибегают именно к этому методу. Лжецы эти прекрасно знают это свойство массы. Солги только посильней — что-нибудь от твоей лжи да останется.

 

http://ru.wikipedia.org/wiki/Большая_ложь

 

Робіть висновки :P

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Вот теперь и нам всем нужно объединяться дабы составить достойный отпор мега жырдяям.

 

“Моя хата скраю” – це риса ментальності українського народу?

http://ukrajinciberlinu.wordpress.com/2009/05/30/4077/

 

Досвід: пробували об'єднуватись, аргументи приводили, мовляв КС всіх зарулить, потенційні партнери це визнають, розуміють, але... "моя хата скраю" :P

 

Треба працювати і всім знайдеться місце під сонцем, і Київстрау і "піонеру", якщо, звичайно не підятгнуть "важку артилерію" - чиновницьку бюрократію+"маскі шоу".

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...