Перейти до

Пет...ко А. м.Козятин, 0633830252


Рекомендованные сообщения

Дана людина (в нього є нік на форумі, але який я не знаю, казав, що недавно зареєструвався) замовила у мене 2 акумулятори Sonnenschein A412/120FT "наложкою", я (знаю, що сам винен, але звик довіряти людям) їх відправив, після того як акумулятори не були отримані на другий день після доставки (відправляв компанією "ІНТАЙМ") я зателефонував до нього щоб запитатися чому він їх не отримує, на, що отримав досить несподівану відповідь: "Я их забрал к себе домой чтобы проверить.", так як це було в п"ятницю ввечері вже пізно було щось "виясняти" з компанією перевізником (а з отримувачем тим паче) тому я чекав понеділку... В понеділок рано мені зателефонував даний "покупець" і сказав, що акумулятори неробочі, нагрузки не тримають навіть 5хв. (і це при умові, що я саме останніх 4-ри акумулятори забрав додому і повністю їх "розрядив\зарядив", кожен з них мав понад 110Аг. ємності) і він їх відправляє мені назад... з компанією перевізником йдуть перемовини стосовно даного випадку, представники у м.Козятин кажуть, що нічого зі складу не віддавали, а отримувач каже, що нічого не брав (воно й не дивно)... 

Є підозра на підміну акумуляторів (бо як їх "вбити" за такий короткий проміжок часу я собі не уявляю), коли приїдуть назад - прискіпливо перевірю чи ті самі повернулися.

З.І. Про розвиток "розборок" з перевізником буду відписуватися у даній темі.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • Відповіді 159
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Я не могу донести до вас свой вопрос. Скажите пожалуйста, мои сообщения хорошо видно? Кто, кого, чего, зачем, почему и куда согласился, я не спрашиваю. Я спрашиваю в третий раз. Почему работники И

Хрен с ним. Хочу поставить точку во-всем этом. Пепси, если считаете нужным,. укажите номер карточки и сумму. Я не бедный человек и обещаю компенсировать Ваши расходы по пересылке.

З теми зрозумів, що інтаймом краще не відправляти

Posted Images

Если у Вас есть подозрение на подмену аккумуляторов, то я Вам советую дождаться прибытия Вашей посылки и убедиться в обратном. Для того, что-бы убить Ваш аккумулятор в офисе перевозчика, мне пришлось-бы наверное замкнуть его накоротко (хочу напомнить, что ток короткого замыкания подобного АКБ по информации взятой на http://www.dryfit.ru/stationar/a412ft.php составляет 1725 А). 

Ваша цена не является самой низкой, но меня она полностью устроила.

Я Вас предупреждал, когда делал заказ, что оплата возможна только наложным платежом после того, как я удостоверюсь в их  работоспособности. Емкость Ваших аккумуляторов оказалась очень низкой. По инструкции на данный тип АКБ (которую тоже можно найти в интернете) при  разряде постоянным током 27 А до остаточного напряжения на клемах 11,1 В время разряда должно составлять 3(три) часа, для б/у немного меньше, если конечно они в хорошем состоянии. Там есть целая таблица зависимости времени разряда от тока разряда.  Ваши аккумуляторы даже близко не стояли рядом, емкости в них на 5(пять) минут. Думаю все-же, что Вы мне отправили такую туфту не намеренно, а просто по причине недостаточной своей квалификации в данном вопросе, но Вам это простительно, т.к. из наших с Вами переговоров я понял, что Вы являетесь  перекупом и аккумуляторы Вам кто-то носит (записано с Ваших слов).

Надеюсь после того, как Вы убедитесь, что аккумуляторы Вам никто не подменял и намеренно не выводил их из строя, Вы перестанете предъявлять претензии к работникам Интайма и ко мне, т.к. ни они, ни я не виноваты в том, что Вам захотелось толкнуть туфту и заработать на этом любым доступным способом. В данном случае, не сумев заработать на мне, Вы пытаетесь скачать деньги с перевозчика, предъявляя ему надуманную претензию . Это мягко говоря НЕПОРЯДОЧНО. Попробуйте и Вы убедитесь, что гораздо приятнее и правильнее торговать качественным товаром и давать хоть с какую-то гарантию.

Кстати, когда я Вам перезвонил, Вы почему-то не соизволили поднять трубку.

Указываю также Ваш телефон 050 373-15-58, имя и фамилию укажу позже (когда наведу справки). Пусть страна знает своих "героев". 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Звичайно, що була домовленість про перевірку, але не було жодної розмови про вивіз акумуляторів зі складу відправника,  а з Ваших слів, Ви їх вивозили "В магазин чтобы проверить на своём оборудовании" і робили цю "процедуру" аж 4-ри дні - це і стало причиною претензії (про те, що Ви обіцяли ще в суботу передзвонити і сказати результат Ваших "вимірювань" чомусь не згадуєте). Тепер про "туфту" - ці акумулятори з останньої партії у кількості 8шт., жодних претензій у інших покупців не було до стану та характеристик даних б\у акумуляторів, акумулятори даної партії були протестовані та відібрані працівниками компанії, що обслуговує мобільних операторів. "Толкать туфту" та "скачивать деньги с перевозчика" я не звик і, практично завжди, відправляю товар "наложкою", хоча бачу, після Вашого випадку, що дарма. На даному ресурсі продав\купив досить багато різних б\у речей, жодних претензій не було ні по якості ні по термінах доставки, правда з щойно зареєстрованими користувачами справи не мав жодного разу. Доречі телефон не підняв по простій причині - я вдома з хворою дитиною і телефон на вібродзвінку, а передзвонювати не бачив резону так як мені передали Вашу розмову з працівниками центрального офісу компанії "Інтайм" де ви категорично стверджували, що не вивозили акумулятори зі складу і я щось вигадую, хоча перед тим і в п"ятницю і сьогодні стверджували мені, що вони у Вас і Ви їх "проверяете\проверяли". Мій телефон вказаний у темі про акумулятори, прізвище моє Бестильний, ім"я Михайло я ні від кого не ховаюся. Цікаво які ще "справки" потрібно "навести", якщо мої дані є у декларації про вантаж та у базі клієнтів компанії "Інтайм", де у Вас є "цікаві знайомі", які дозволяють собі вивозити\віддавати на власний розсуд зі складу вантаж без оплати та відповідних документів, а потім цинічно брехати, що нічого не віддавали знаючи, що у відділенні компанії немає жодного відеоспостереження і довести цей факт буде майже неможливо (хоча в цьому вони помиляються).

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

питання до ТС - "повністю їх "розрядив\зарядив", кожен з них мав понад 110Аг. ємності" - це ви як визначили?

Ці два акумулятори (з 4-х) були повністю розряджені ЗП (струм розряду 10А) та заряджені іншим ЗП, який (коли акумулятор повністю заряджений) показує час заряду та ємність акумулятору (струм який спожив акумулятор). Всі акумулятори заряджалися струмом 10А, з автоматичним плавним пониженням під час заряду.

 

Натомість виникає запитання - яким чином "покупець" в умовах складу (як він стверджував працівникам перевізника) протестував дані акумулятори? Навіть ТТХ понаводив в даній темі "при разряде постоянным током 27 А до остаточного напряжения на клемах 11,1 В время разряда должно составлять 3(три) часа", а от написати як і чим він це робив на складі  перевізника аж 4-ри дні не написав.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

"Ємність акумулятору" хіба можна визначити по "струм який спожив акумулятор"?) А розряджати аккумулятор активним навантаженням Ви не намагались?

Відредаговано SXM.U
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ви не зовсім уважно читали, спочатку акумулятор був розряджений ("активним навантаженням"), а згодом заряджений. Так по спожитому струму (як правило його трохи більше акумулятор споживає) можна визначити в "домашніх умовах". 

"Ємність акумулятору" хіба можна визначити по "струм який спожив акумулятор"?) А розряджати аккумулятор активним навантаженням Ви не намагались?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

ага а может у него Електромобиль  :) .

Ні, це людина без совісті, яка вже забрехалася по повному :) 

Як він щойно повідомив працівнику компанії перевізника по телефону (мені спеціально надали можливість слухати дану розмову), він перевірив стан акумулятора на складі звичайним тестером - "ЗАНАВЕС"(с) цієї брехні... також людина надалі брехала, що нікуди не вивозила дані акумулятори...

З.І. Акумулятори їдуть назад, будуть перевірятися по "повній програмі", після цього прийметься рішення, але незалежно від нього, даний покупець - ШАХРАЙ та БРЕХУН!

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Уважаемое сообщество.

Вынужден обратиться к Вам, т.к. надеюсь, что для Вас, как и для меня очевидно следующее:

Продавцу не нравится, что при получении аккумуляторов, я протестировал их и отказался от покупки товара низкого качества.

Он оспаривает процедуру и процесс тестирования, хотя я, как покупатель, имею полное право проверить качество того, что покупаю и не платить за "кота в мешке". Я утверждаю, что доступным мне способом я проверил работоспособность высланных мне аккумуляторов. Факт в том, что я их не подменял, как уверяет продавец, и не мог вывести их из строя.

Продавец хотел заработать, воспользовавшись тем, что при получении товара у перевозчика, а тем более такого специфического, как аккумулятор, очень трудно получить информацию об его работоспособности только при внешнем осмотре. На это и был у него расчет.

На этом сайте есть продавцы, которые при продаже аккумуляторов предлагают две недели на их тестирование, в течение которых они согласны вернуть деньги. Советую Вам обращаться к ним.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Кстати данный продавец, почему-то отказался отправлять мне груз перевозчиком "Новая Почта". Надо полагать, что подобный конфликт уже имел место быть.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Шановний покупець-шахрай-брехун, як я вже писав, я абсолютно нормально відношуся до тестування акумуляторів покупцями, але ви обманюєте громадськість фактом _ вивозу_ акумуляторів зі складу перевізника та 4-х денним їхнім "тестуванням" невідомо де і на чому, натомість продовжуєте брехати (навіть зв"язно брехати не вмієте, то пишете, що не тримають 5хв., то говорите, що тестували "обычным тестером"), що Ви їх "тестували на складі тестером" - для чого я можу тільки здогадуватися.

На рахунок того, що "продавец хотел заработать" - смішно читати, так як акумуляторів я продав багато і _всі_ акумулятори які я продав\продаю належної якості\стану, якщо б був хоча б один випадок "некондиції" покупці одразу б відписалися в темі про акумулятори або в даному розділі про нечесних продавців\покупців. 

Виникає цікаве запитання, чому Ви не зверталися до інших продавців, які, як Ви пишете "и дешевле и предлагают две недели на их тестирование"? В мене виникає підозра, що коли Ви побачили, що дані акумулятори пропонують по ціні 800грн. у іншій темі (я продаю по 1000грн.), Ви, банально, вирішили відмовитися (а мене "кинути" на доставку туди\сюди) від моїх акумуляторів, правда це в разі якщо повернуться ті акумулятори які я відправляв і в робочому стані.

Стосовно "нової пошти" - в моєму місті даний перевізник не захотів брати акумулятори на відправку після нового року (розбиратися з ними не має ні часу ні бажання, перевізників купу), тому остання партія акумуляторів після нового року відправлялася перевізником "Інтайм".

Стосовно Ваших голослівних звинувачень щодо будь-яких конфліктів між мною та "новою поштою" то "на злодії шапка горить"(с), жодних проблем з даним перевізником у мене ніколи не було.

Стосовно Вашої поведінки - Бог Вам суддя, отримаєте рано чи пізно "по деяниях своих"(с) чи так чи інакше.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Добре. наприклад такий варіант:

 

1.ВИ (ВІДПРАВНИК) - відправляєте акамулятори в робочому стані. Акамулятори - це всеж акамулятори. Фірма перевізник як його везе (ЛИШЕ ОДНОМУ БОГУ ВІДОМО). Акамулятор якщо паде - і стає не 12v а чогось 9v. (по обясненнях акамуляторщиків що там якась мембрама лопає ---- В мене вже таке було.)

 

2. Покупець приходить з тестером (міряє) і .....................9v....................................................................... (4 дні не виходить на звязок :facepalm: - незрозуміло чому). Але тим не менше акамулятор можливо вбив не ВІн. 

Відредаговано kysukdj
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Добре. наприклад такий варіант:

 

1.ВИ (ВІДПРАВНИК) - відправляєте акамулятори в робочому стані. Акамулятори - це всеж акамулятори. Фірма перевізник як його везе (ЛИШЕ ОДНОМУ БОГУ ВІДОМО). Акамулятор якщо паде - і стає не 12v а чогось 9v. (по обясненнях акамуляторщиків що там якась мембрама лопає ---- В мене вже таке було.)

 

2. Покупець приходить з тестером (міряє) і .....................9v....................................................................... (4 дні не виходить на звязок :facepalm: - незрозуміло чому). Але тим не менше акамулятор можливо вбив не ВІн. 

Може і таке бути (але якщо впаде такий акумулятор то в 99% він отримає тріщину\зовнішнє пошкодження), не сперечаюся, але не було би даної тему, якщо б покупець не вивіз дані акумулятори зі складу (без жодних домовленостей та попереджень) та не зрозуміло, що з ними робив на протязі 4-х днів! А згодом, коли почалися "розборки" з перевізником чому були віддані акумулятори зі складу почав брехати і забрехався вже вкінець, щоразу у нього інша історія.  :facepalm: 

Ще раз повторюю - я за те щоб покупці мали можливість перевірити стан акумуляторів (і не тільки "обычным тестером"), але я проти того щоб з акумуляторами хтозна, що і де робили на протязі 4-х днів, а потім сказали, що вони "держат 5минут" невідомо чого і невідомо де. 

Думаю ні в кого не виникає сумніву щодо моєї порядності, так як я практично завжди відправляв акумулятори\тощо "наложкою" без жодної попередньої оплати, зараз вже так робити не буду, дякуючи такому "покупцю-шахраю-брехуну".

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

to ТС: Я дико извиняюсь, но не будете ли Вы так любезны ответить на следующие пару вопросов: Вы какие цели преследовали, написав все это сюда?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

to ТС: Я дико извиняюсь, но не будете ли Вы так любезны ответить на следующие пару вопросов: Вы какие цели преследовали, написав все это сюда?

ХОТЕЛ Помочь ВАМ вести себя осторожно с ПОКУПАТЕЛЕМ с которым у Него получилась ВООТ такая проблема.     Лушше б спасибо сказали.  

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

З теми зрозумів, що інтаймом краще не відправляти

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

З теми зрозумів, що інтаймом краще не відправляти

З одної сторони ТАК.

А з другої - В кожного  з нас можуть бути в любому перевізнику такі ХОРОШІ друзі. які не бояться за свою ДУПУ.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

to ТС: Я дико извиняюсь, но не будете ли Вы так любезны ответить на следующие пару вопросов: Вы какие цели преследовали, написав все это сюда?

ХОТЕЛ Помочь ВАМ вести себя осторожно с ПОКУПАТЕЛЕМ с которым у Него получилась ВООТ такая проблема.     Лушше б спасибо сказали.  

Я извиняюсь, Вы Топик Стартер? :blink: - Клон что ли?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Нажаль ні.  Але сам би НЕ ХОТІВ опинитися в такій ситуації !!! 

Відредаговано kysukdj
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Не знаю почему, но поддержу ТСа. Чего-то покупатель темнит.

Тут палка с обоих сторон.(Покупателя и Интайма)

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Наверное все заметили, что с моей стороны не прозвучало ни одного хамского высказывания в сторону продавца.

Я понимаю, что ему легко так себя вести, пользуясь безнаказанностью, которую предоставляет интернетобщение.

Так же ему очень хочется получить от меня подтверждение о якобы вывозе груза со склада, чтобы потом на основании этого скачать денег с нивчем не повинных работников фирмы-перевозчика. НЕДОЖДЕТЕСЬ.

Насчет проверки аккумулятора простым тестером могу сообщить следующее.

Для проверки мне понадобились:

1) таблица зависимости времени разряда аккумулятора заранее известным током до определенного остаточного напряжения на клемах (для данного типа АКБ таблица есть в интернете в формате pdf);

2) Нагрузка, которая будет потреблять этот заранее известный ток;

3) ОБЫЧНЫЙ ТЕСТЕР в тежиме вольтметра;

4) Часы.

Подключаем нагрузку, паралельно с ней тестер и смотрим за какое время остаточное напряжение на клемах станет искомым.

Все. Еще раз повторю Вам: ваши аккумуляторы - туфта. Держат нагрузку 27А всего 5(пять) минут, а должны 3(три ) часа.

Нагрузку я подобрал заранее. Ток на нагрузке измерил токовыми клещами.

 

Как и обещал, даю информацию о продавце: Бестильний Михайло Ярославович тел. 050 373-15-58

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

по номеру 2. - А какая ето нагрузка нуу тоисть чем именно вы проверили ? 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
Перед созданием темы или сообщения настоятельно рекомендуем ознакомиться с правилами раздела Торговля.
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.


×
×
  • Створити нове...