Перейти до

Відкритий лист в прокуратуру міста Київа.


  

59 пользователей проголосовало

  1. 1. Чі підтримуете Ви відкритий лист до прокуратури міста Київа?

    • Так, підтримую.
      58
    • Моя хата скраю.
      1
    • Ні, не підтримую.
      0


Рекомендованные сообщения

Відкритий лист,
начальнику відділу захисту фінансово-економічних інтересів держави прокуратури Києва Олександр АВДЄЄНКО,
першому заступнику прокурора Дарницкого району м. Київа раднику юстиції Шепіль С.,
прокурору прокуратури Дарницкого району Пашкову Є.Є.
 
Стосовно перевірки про вчинення кримінального правопорушення службовими особами КП «Київжитлоспецексплуатація», ч. 3 ст. 365 КК України – Перевищення службових повноважень.
http://www.kyiv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=132828
 

В розрізі досудового розслідування, вважаю за необхідне, повідомити наступне.

КИЇВСЬКА МІСЬКА РАДА та КП «Київжитлоспецексплуатація», демонстративно та свідомо не виконує

- рішення Конституційного Суду Справа N 1-2/2004, 2 березня 2004 року, N 4-рп/2004,

порушує закони,

- ст.19 Конституції України. Правовий порядок в Україні,
- ст.353 Цивільного кодексу України. Реквізиція,

- п.1,2 ст.4 ЗУ "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень",

- ст.41 Конституції України. Право приватної власності,

- п.2 ст.382 гл.28 Цивільного кодексу України. Права власника житлового будинку, квартири,

- п.п.2 п.2 ст.369 Цивільного кодексу України. Здійснення права спільної сумісної власності,

- ст.1031 Цивільного кодексу України. Форма договору управління майном,

- п.3 ст.1033 Цивільного кодексу України. Управитель,

- п.1 ст.1034 Цивільного кодексу України. Вигоди від майна, що передане в управління,

порушує підзаконні акти,

- ПОСТАНОВИ Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2002 р. N 1521,  ПОРЯДОК державної реєстрації об'єднань співвласників багатоквартирного будинку

- ПОСТАНОВИ Кабінету Міністрів України від 20 травня 2009 р. N 484, Про затвердження Типового договору про надання послуг з управління будинком, спорудою, житловим комплексом або комплексом будинків і споруд

- НАКАЗУ 02.02.2009  N13, Про затвердження Правил управління будинком, спорудою, житловим комплексом або комплексом будинків і споруд

       Також звертаю увагу на те що згідно з чинним законодавством, по відношенню до житлових будинків спільної сумісної власності, єдине рішення яке може прийняти сільська, селищна, міська рада, згідно з п.4 ст.11 ЗУ "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", у разі якщо у новозбудованому будинку власники квартир, приміщень протягом двох місяців після підписання акта державної приймальної комісії не створюють об'єднання і не приймають на баланс основні фонди, призначити балансоутримувача. Передача майна з балансу на баланс відбувається у порядку (1521-2002-п), встановленому Кабінетом Міністрів України.

Інші організації, які б мали право здавати в оренду майно житлових будинків спільної сумісної власності, для розміщення реклами, чи обладнання - чинним законодавством не передбачено.

 

В даній справі, суттєво занижена сума безпідставно сплачених коштів КП «Київжитлоспецексплуатація» близько 220 тис. гривень, та не достатньо повно висунуте звинувачення.
 

Справа в тому, що, згідно з рішенням "КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ, Справа N 1-2/2004, 2 березня 2004 року, N 4-рп/2004",

 - "Допоміжні приміщення (підвали,  сараї, кладовки, горища, колясочні і т.ін.)  передаються  безоплатно  у  спільну  власність громадян   одночасно   з  приватизацією  ними  квартир  (кімнат  у квартирах)   багатоквартирних   будинків.   Підтвердження    права власності   на   допоміжні   приміщення   не  потребує  здійснення додаткових  дій,  зокрема   створення   об'єднання   співвласників багатоквартирного будинку, вступу до нього."

На що, відкритим текстом наголошують інші суді,
 - "Суд апеляційної інстанції звертає увагу, що відповідно до вищезазначеного рішення Конституційного суду України - житловий будинок, в якому хоча б одна з квартир є приватизованою, належить на праві спільної сумісної власності мешканцям цього будинку з моменту отримання свідоцтва про право власності на квартиру (квартири) та не може знаходитись ані в державній ані в комунальній власності."
 
Не зважаючи на рішення КС, від 2 березня 2004 року, в 2 грудня 2010 року,
всі житлові будинки без винятку, затверджено, та внесено в перелік об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Києва згідно з додатками 1 - 10 до цього рішення.
Але навіть прийнявши рішення реквізиції майна мешканців м. Києва,  та згідно з п.1 ст.4 ЗУ "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", КМР не доклала зусиль, та не внесла в реєстр експропрійоване майно, що створює проблеми в роботі, як підприємців, так і самої влади.
Дає підґрунтя для злочинів, продавати, здавати в оренду чужу власність, під виглядом комунальної власності.
Вважаю що КМР, своїм рішенням N 284/5096, згідно з ст. 382, ККУ, демонстративно та свідомо не виконує рішення Конституційного Суду.

Логічно що іншим рішенням КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, VI сесія VI скликання, від 14 липня 2011 року N 378/5765, комунальному підприємству "Київжитлоспецексплуатація", доручила здійснювати моніторити, координувати та укладати договори на розміщення суб'єктами господарювання телекомунікаційних мереж у житлових та нежитлових будівлях комунальної власності, що насправді є злочинним розпорядженням.
По перше, цим рішенням, міська рада, змушує операторів та провайдерів порушувати п.6 ст.31 ЗУ "Про телекомунікації" і зобов'язує укладати договори на розміщення обладнання не з власниками приміщень, а з підприємством, яке взагалі відсутнє в правовому полі "власник - співвласник - балансоутримувач".
По друге, формує незаконне збирання та розподілення коштів
 - "4. Сума отриманих платежів, зменшена на суму податків, зборів (обов'язкових платежів), визначених законодавством, розподіляється таким чином:
- 50 % - на формування цільового фонду комунального підприємства "Київжитлоспецексплуатація", кошти якого використовуються згідно з кошторисом на фінансування робіт, пов'язаних з утриманням житлового та нежитлового фонду;
- 25 % - підприємствам, установам, організаціям комунальної власності територіальних громад районів - балансоутримувачам житлових та нежитлових будинків. Зазначені кошти спрямовуються на відшкодування витрат утримання місць розміщення телекомунікаційних мереж;
- 25 % - залишаються у розпорядженні комунального підприємства "Київжитлоспецексплуатація" і використовуються для здійснення статутної діяльності."
Це суперечить п.1 ст.1034 ЦКУ, вигоди  від  майна,  що  передане  в управління,  належать установникові управління, тобто співвласникам будівлі і не можуть без згоди співвласників будівля, бути витрачені ні на які цілі.
По трете, міська рада фактично обклала власників майна, податком на доступ до мережі інтернет.
 
Виконуючи, злочинні розпорядження КМР, комунальне підприємство "Київжитлоспецексплуатація" згідно з ст. 382, ККУ, також свідомо не виконує рішення суду, більше того погрожує та вирізає телекомунікаційні мережі операторам, зловживає, та перевищує свої службові повноваження, незаконно отримує значні кошти, що кваліфікується як спричинення тяжких наслідків.
 
Спираючись на п.5 ст. 216 ЦКУ, на підставі вище викладеного та п.1 ст. 230 ЦКУ, прошу через суд визнати не дійсними договори між "Київжитлоспецексплуатація", та операторами, провайдерами м. Київ, та згідно з  п.1 ст. 236 ЦКУ, вимагати повернення коштів операторам, провайдерам, як безпідставно стягнутих.
Вимагати від суду, депутатів, керівництво КП "Київжитлоспецексплуатація", які відкрито нехтують Конституцією України, рішенням Конституційного Суду, законами України, покарання в вигляді позбавлення волі.
 
Звертаю увагу, на системність порушень в даній сфері,
В Сімферополі http://local.com.ua/forum/topic/40715-заповедник-крым-тонкости-поиска-места-под-солн/#entry357000
В Армянску, був повністю знищений провайдер http://local.com.ua/forum/topic/40715-заповедник-крым-тонкости-поиска-места-под-солн/
В Харкові місцева влада вирізає локальні мережі http://atn.ua/obshchestvo/vlast-prodolzhaet-zachishchat-harkovskih-provayderov
Чисельні випадки відвертого грабунку киян, через здачу в оренду, продажу та приватизації, підсобних приміщень, горищ та підвалів,
здача в оренду площ будівель під рекламні щити, кошти від яких направляються не співвласникам будинків, а йдуть в кишені невідомих підприємців.

Та багато інших випадків, коли підміна статусу житлового будинку спільної сумісної власності, на статус - житловий будинок комунальної власності, стало причиною грубого порушення прав та свобод громадян гарантованих Конституцією України, право на власність, вільного вибору, підприємницьку діяльність, підриває імідж президента України як гаранта Конституції, створює не потрібне напруження в суспільстві.

 

Прошу надавати зауваження та доповнення,

розповсюджувати даний матеріал серед осіб, які можуть додати слідству свій матеріал, та допомогти повному та об'єктивному розслідуванні справи.

Відредаговано pavlabor
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Я конечно поддерживаю, но думаю письмо останется без ответа, либо с формальной отпиской

Удалите лучше свое единственное сообщение.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Почему? Если я в торговлю в основном просматриваю, то не могу в общей теме озвучить свое мнение?

Потому, что нужно верить, воевать и не сдаваться, а не озвучивать унылые мысли.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Больше года назад по этому вопросу протест прокуратуры уже был отклонен. Так что пишите. NGNetwork абсолютно прав. 

это было год назад, посмотрим что будет сейчас

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Бросьте ссылку, была новость в которой КСЖЭ, грозилось подать в суд на Волю, за то что те не заплатили за размещение оборудования 400тыс грн.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Бросьте ссылку, была новость в которой КСЖЭ, грозилось подать в суд на Волю, за то что те не заплатили за размещение оборудования 400тыс грн.

http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2012/09/27/288346

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Больше года назад по этому вопросу протест прокуратуры уже был отклонен. Так что пишите. NGNetwork абсолютно прав. 

Тут о протесте речь не идет. Речь идет о уголовном преступлении ч. 3 ст. 365 КК України – Перевищення службових повноважень. Открытое письмо может оказать дополнительное, так сказать, стимулирование прокуратуры к действиям.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Кроме этого, еще нужно писать заяву о совершающемся правонарушении в ментовку. Чем и займемся.

Еще надо сделать текст о том, что за счет противоправного решения киевзрады приватизируются и сдаются в аренду чужие помещения, присваиваются деньги от рекламы. Забыли про проводочки наши, это все фигня. Бить надо по самому больному.

 

СМИ уже подтягиваются тоже.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Кроме этого, еще нужно писать заяву о совершающемся правонарушении в ментовку. Чем и займемся.

 

Еще надо сделать текст о том, что за счет противоправного решения киевзрады приватизируются и сдаются в аренду чужие помещения, присваиваются деньги от рекламы. Забыли про проводочки наши, это все фигня. Бить надо по самому больному.

 

СМИ уже подтягиваются тоже.

А что за тема с присвоением денег от рекламы? это речь о чем?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
Опубліковано: (відредаговано)

 

Кроме этого, еще нужно писать заяву о совершающемся правонарушении в ментовку. Чем и займемся.

 

Еще надо сделать текст о том, что за счет противоправного решения киевзрады приватизируются и сдаются в аренду чужие помещения, присваиваются деньги от рекламы. Забыли про проводочки наши, это все фигня. Бить надо по самому больному.

 

СМИ уже подтягиваются тоже.

А что за тема с присвоением денег от рекламы? это речь о чем?

 

У нас на это закрывают глаза, в той же России был ролик, когда жители вроде как Питера,

оббивали пороги ЖЕК-е, отремонтируйте что там в доме,

а ЖЕК-а, как всегда - "ну где у нас деньги?"

Ну жители взяли и сняли рекламу со своего дома, заключили договор и начали вешать свою рекламу,

через час, там уже была толпа с чиновников со всего города,

и когда жители показали что у них есть все разрешения, то начали тупо угрожать, типа вышка которая монтировала рекламу, нарушает правила дорожного движения.

Ролика не нашел, а вот всякого рода наезды есть, опять же это не Украина, а пассивная Россия.

http://lubernet.ru/id/19/show/posts/sid/15216/page/0/

http://www.nabludatel.ru/new/2012/08/21/kak-nashim-dobrom-rasporyazhayutsya/

Відредаговано pavlabor
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

КСЖЭ на основании того же постановления о признании чужих домов комунальной собственностью обявило "тендор" на размещение в этих домах рекламных конструкций. Был ряд судов, в том числе с Таней Монтян в роли адвоката.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Кстати, я думаю, что провайдерский рынок последует примеру рекламного. Тот же самый КСЖЭ, которой до этого косил денег со всех рекламистов как сейчас с провайдеров, обявит "честный тендор" на предоставление доступа в Интернет, и выиграет его я даже догадываюсь кто. Остальные - на#уй с пляжа!

Прошло с рекламным рынком - не вижу ни одной причины, почему не пройдет с провайдерским.

Потому мочить гниду надо еще в зародыше, на уровне того самого рейдерско-мошеннического постановления КМДА.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Кстати, я думаю, что провайдерский рынок последует примеру рекламного. Тот же самый КСЖЭ, которой до этого косил денег со всех рекламистов как сейчас с провайдеров, обявит "честный тендор" на предоставление доступа в Интернет, и выиграет его я даже догадываюсь кто. Остальные - на#уй с пляжа!

Прошло с рекламным рынком - не вижу ни одной причины, почему не пройдет с провайдерским.

Потому мочить гниду надо еще в зародыше, на уровне того самого рейдерско-мошеннического постановления КМДА.

жестко, но если будут нас давить "честным тендором", пойду Вам помогать мочить

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

Кстати, я думаю, что провайдерский рынок последует примеру рекламного. Тот же самый КСЖЭ, которой до этого косил денег со всех рекламистов как сейчас с провайдеров, обявит "честный тендор" на предоставление доступа в Интернет, и выиграет его я даже догадываюсь кто. Остальные - на#уй с пляжа!

Прошло с рекламным рынком - не вижу ни одной причины, почему не пройдет с провайдерским.

Потому мочить гниду надо еще в зародыше, на уровне того самого рейдерско-мошеннического постановления КМДА.

жестко, но если будут нас давить "честным тендором", пойду Вам помогать мочить

 

Как бы тогда поздно не было. Давить нужно раньше. Уже сейчас!

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

 

Кстати, я думаю, что провайдерский рынок последует примеру рекламного. Тот же самый КСЖЭ, которой до этого косил денег со всех рекламистов как сейчас с провайдеров, обявит "честный тендор" на предоставление доступа в Интернет, и выиграет его я даже догадываюсь кто. Остальные - на#уй с пляжа!

Прошло с рекламным рынком - не вижу ни одной причины, почему не пройдет с провайдерским.

Потому мочить гниду надо еще в зародыше, на уровне того самого рейдерско-мошеннического постановления КМДА.

жестко, но если будут нас давить "честным тендором", пойду Вам помогать мочить

 

Как бы тогда поздно не было. Давить нужно раньше. Уже сейчас!

 

Для начала предлагаю посмотреть как отреагируют на письмо Павлобора

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

КСЖЭ на основании того же постановления о признании чужих домов комунальной собственностью обявило "тендор" на размещение в этих домах рекламных конструкций. Был ряд судов, в том числе с Таней Монтян в роли адвоката.

Поведайте, уважаемый, судьбу этих судов, в том числе и с Монтян. Доказали в итоге господа то, о чем Вы тут слюни пузырями пускаете?
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Кстати, я думаю, что провайдерский рынок последует примеру рекламного. Тот же самый КСЖЭ, которой до этого косил денег со всех рекламистов как сейчас с провайдеров, обявит "честный тендор" на предоставление доступа в Интернет, и выиграет его я даже догадываюсь кто. Остальные - на#уй с пляжа!

Прошло с рекламным рынком - не вижу ни одной причины, почему не пройдет с провайдерским.

Потому мочить гниду надо еще в зародыше, на уровне того самого рейдерско-мошеннического постановления КМДА.

Что Вы курите товарищ.... ????

Откуда такие умные выводы.... "...провайдерский рынок последует примеру рекламного...." 

Вы хоть чуть-чуть интересовались относительно вопроса с рекламой в лифтах ? 

Как рынок телеком услуг можно по примеру рекламы в лифтах???? Хорошая у Вас шм@ль однако....  :facepalm:

Или Вы тут специально выступаете с громкими бредовыми лозунгами чтоб не отставать от трех поросят на майдане? :wacko:

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...