Перейти до

Netis ублюдочный роутер.


Рекомендованные сообщения

штук 100 поставили, пока работают нормально. ,было замечено глюки: 2411, 2411r - если часто прыгает свет то вай фай слетает на заводской и второй глюк слетел у пару роутеров заводской мак с 04:8д:38,,,,,,, на 08:10:76.....(востановить на заводской не получилось, только через клон)

2411Е поставили тоже штук 100, глюков пока за пол года не замечено никаких, у одного только появлялся, пропадал вай фай, поставили канал 6 и все прошло. Прошиваем все до последней прошивки перед установкой у абонента.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

ставили польські Netis WF2411 і Netis WF2419...у всіх працювали і працюють нормально(навіть на 2 будинки на одному подвір'ї ставили по штуці на кожен - проблем не було), проте коли у одного із абонів почало обривати  3-5% пакетів по Ві-Фі(для його танків то була просто смерть), а в інших двох злетіли налаштування: або після системного вимкнення його з розетки(абон вирішив що це допоможе швидше умикатись його ПК :facepalm: , якщо він поздовжувач кілька разів вимкне з розетки, де й був також підключений Netis WF2411е), або після відключення світла (Netis WF2411r) - відмовились від них...причиною більше стали обриви пакетів в одиничному випадку(саме Netis WF2419r)...

зараз ставимо або ТП-Лінк або хап лайт

PS: глючила серія r і збивались серії е/r, куплені самими АБОНЕНТАМИ або через інет-магазини, або у роздрібних точках по місту...

Відредаговано Vetal_Rebel
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 9 months later...

Мене сьогодні теж вивів із себе нетіс. На вхід 0.1мбіт, вихід 20мбіт. Включаєм комп напряму 20х20мбіт. Включаєм новенький тплінк теж 20х20. Абонент дивиться і очима кліпає типу "воно ж робило".

Відредаговано antilenin
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Створити нове...