Перейти к содержимому
Local
ppv

Накопительные скидки

Рекомендованные сообщения

Мануал читав все працює, але є питання.

Якщо включити то вона спрацьовує для всіх абонентів, для юридичників також, чи є можливість включати її для вибраних абонентів.

Припустимо в одному населеному пункті я хочу давати знижки в іньшому ні. Чи можна таке зробити ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ноу, вони роблять рівно те, що описано в вікі. Які замовляли, такі і є :)

Изменено пользователем nightfly

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Я таких не замовляв  :D

Изменено пользователем ppv

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

 

Я таких не замовляв :D

Ну от тому, того функціоналу який ви хочете і немає.

А шо замовили люди під себе -  те і реалізовано ;)

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

nightfly - чи можна дозамовити/розширити функціонал? ціна питання?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
13 часов назад, antilock сказал:

nightfly - чи можна дозамовити/розширити функціонал? ціна питання?

Враховуючи чіткість постановки завдання - ціна питання.... ну нехай буде 8000$.

  • Like 1
  • Haha 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

...

Изменено пользователем antilock

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
10 часов назад, nightfly сказал:

Враховуючи чіткість постановки завдання - ціна питання.... ну нехай буде 8000$.

1. Вибір тарифів для яких потрібно накопичувати %

2. Вибирати яким чином зараховувати %  - додавати чи корегувати - при додаванні ці коште показані як реальні і є плутанина з касою.

3. Можливість поставити % через . або , - якщо поставити 2,5 (2.5) то буде 25%

4. Очищення історії додавання %

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

З такою постановкою задачі, вже можна працювати, і орієнтовна ціна радикально змінюється :)

 

1. Можна бахнути опцією в alter.ini аля CUD_TARIFFS="тарифи,через,кому"

2. Аналогічно опцією аля CUD_CORRECT=1

3. Робиться

4. Не до кінця вкурив

 

на око - в стольник впишемось.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 часа назад, nightfly сказал:

З такою постановкою задачі, вже можна працювати, і орієнтовна ціна радикально змінюється :)

 

1. Можна бахнути опцією в alter.ini аля CUD_TARIFFS="тарифи,через,кому"

2. Аналогічно опцією аля CUD_CORRECT=1

3. Робиться

4. Не до кінця вкурив

 

на око - в стольник впишемось.

При примусовій знижці в 0 абоненту нараховується знижка яка виставлена для всіх...

2. Аналогічно опцією аля CUD_CORRECT=1 - чи буде відображатись в оплатах?

Чи можна це очистити у всіх абонентів зразу? image.thumb.png.94a0da854166e2cd106c336462e968ff.png

4. Щоб була можливість очистити

image.png.c1af38db6d3b0ea7aa2acea272abc12f.png

 

Изменено пользователем antilock

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
38 минут назад, antilock сказал:

2. Аналогічно опцією аля CUD_CORRECT=1 - чи буде відображатись в оплатах?

Самі хотіли "корегування" опційно. Воно водображається в русі коштів.

 

38 минут назад, antilock сказал:

4. Щоб була можливість очистити

вкурив

 

39 минут назад, antilock сказал:

Чи можна це очистити у всіх абонентів зразу

так

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

4 минуты назад, nightfly сказал:
44 минуты назад, antilock сказал:

2. Аналогічно опцією аля CUD_CORRECT=1 - чи буде відображатись в оплатах?

Самі хотіли "корегування" опційно. Воно водображається в русі коштів.

CUD_CORRECT=1 якщо це буде зроблено то в русі коштів відображатись не буде? 

5 минут назад, nightfly сказал:
44 минуты назад, antilock сказал:

Чи можна це очистити у всіх абонентів зразу

так

чи можите з цим зараз допомогти?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
17 минут назад, antilock сказал:

CUD_CORRECT=1 якщо це буде зроблено то в русі коштів відображатись не буде?  

ви "рух коштів" від "фінансового звіту" відрізняєте?

 

17 минут назад, antilock сказал:

чи можите з цим зараз допомогти?

DELETE from `payments` WHERE `note` LIKE 'DISCOUNT:%'

 

або щось на кшталт

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
30 минут назад, nightfly сказал:
50 минут назад, antilock сказал:

CUD_CORRECT=1 якщо це буде зроблено то в русі коштів відображатись не буде?  

ви "рух коштів" від "фінансового звіту" відрізняєте?

вже заплутався... CUD_CORRECT=1  не буде відображатись ні в фінансовому звіті ні в русі коштів... а тільки в детальній статистиці...

 

31 минуту назад, nightfly сказал:
52 минуты назад, antilock сказал:

чи можите з цим зараз допомогти?

DELETE from `payments` WHERE `note` LIKE 'DISCOUNT:%'

  

або щось на кшталт

нажаль не спрацьовує (((

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

SELECT * from payments

11512 => array ( 'id' => '11908',

'login' => '***********',

'date' => '2018-08-31 13:00:02',

'admin' => 'guest',

'balance' => '0',

'summ' => '0',

'cashtypeid' => '2',

'note' => 'DISCOUNT:0', ),

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
26 минут назад, antilock сказал:

вже заплутався... CUD_CORRECT=1  не буде відображатись ні в фінансовому звіті ні в русі коштів... а тільки в детальній статистиці...

Давайте ще звіт по підключеннях згадайте.

 

26 минут назад, antilock сказал:

нажаль не спрацьовує (((

Значить нормально скопіпастіть кверю.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Получилось... DELETE from payments WHERE note = 'DISCOUNT:0'

Як на рахунок того що коли примусово поставити знижку 0% її всерівно обробляє як для всіх?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
17 минут назад, nightfly сказал:
49 минут назад, antilock сказал:

нажаль не спрацьовує (((

Значить нормально скопіпастіть кверю.

Дякую )))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Нові питання: 

1. Якщо в абонента включений кредит пожитєво то йому також рахує знижку? - нарахувало

2. Не знаю коли почалось але вчора замітив що дуже довго обробляє клієнтів... знижку всю зробило в секунди і поставило тим людям що немали б мати через це...

 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Другий місяць тестую і:

1. При настані нового місяця о 00:00:01-05 старгейзер знімає з абонентів кошти, і відключає, але в Ubilling-u ще всі активні, і тільки через 1хв відключив 1 клієнта (на робочому сервері 1клієнт/хв , на тестовому скорші - десь за 5хв всіх).... - куди дивитись? 

2. Крон налаштований на знижку о 00:02:00 - в 00:02:01-05 всім абонентам кого не встиг обробити Ubilling було нарахавано знижку - можливо потрібно щоб знижка відштовхувалась від логів старгезера, тоді і поставити крон можна на 00:01:00, щоб одразу обробляло )))

3. Після обробки знижки в 00:02:01-05, Ubilling в 00:03:00 всіх в кого був відємний баланс відключив, і вони стали не активними, але знижку нарахував (тільки на робочому сервері, на тестовому ще 2 хв. відключав) - чи можна щоб Ubilling скорші обробляв, так як старгейзер?

Изменено пользователем antilock

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

  • Сейчас на странице   0 пользователей

    Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

  • Похожие публикации

    • Автор: msat
      Я в PHP ноль, ну может капельку больше...
      вики
      В обшем можно добавить SMS сервис путем складывания в /api/vendor/sms_services_APIs файлов реализации API СМС сервиса в виде PHP класса наследующего абстрактный класс SMSServiceApi. Что означает, что если поддержки вашего любимого необходимого вам СМС провайдера в Ubilling пока нет - добавить ее теперь стало относительно не сложно. 
       
      Ну кому как, а мне было сложно, даже очень.. двое суток потратил..
       
      Есть сервис https://semysms.net/ - из смартфона делаем SMS шлюз. их подобных много, но я этим пользуюсь.
      Вот их Документация по отправке смс через API
       
      Надеюсь в  Ubilling будет добавлена возможность добавления произвольного HTTP API
      что то типа такого https://example.com/api.php?apikey=myapikey&dsendr=#SENDR#&phone=#TEL#&msg=#MSG#
       
      Я проблему решил. Хоть и не безвозмездно, но помогли. Могу теперь сам их хоть 10 прикрутить(мне столько пока не надо). Теперь точно в PHP не полный ноль.
      А может и не нужен произвольный API. Кому сильно надо заплатит или сам разберется.
       
       
       
    • Автор: Poseidon
      Подскажите пожалуйста, как можно сделать, чтобы UBilling брал лог DHCP с микротик.  Надо MAC+IP который выдал дхцп сервер микрота, назначать абону статикой, если такой IP уже есть в базе биллинга, менять на свободный и отсылать на микротик.
    • Автор: msat
      Установил
      в stargazer.conf
      DayFee = 26  - абон спишется 26 числа.
       
      Есть такая фича:
      Показывать ли сколько дней осталось до окончания оплаченной услуги?
      ONLINELEFT_COUNT=1
      и
      Стиль показа оставшегося периода - количество дней или конечная дата предоставления услуги. Возможные значения days или date
      ONLINELEFT_STYLE='date'  
       
      Теперь заходим в Профиль пользователя
      Баланс    0 , хватит до 01.02.2019
      а должно быть 26.01.2019
      Как заставить правильно показывать???
       
    • Автор: msat
      в состоянии системы время 15:52:04 - соответствует времени на сервере и соответствует реальному.
      пополняем, смотрим время пополнения: 2019-01-11 17:52:42 
      на 2 часа позже
      все конфиги пересмотрел. 
      пожалуйста, ткните носом. Не могу найти...
    • Автор: msat
      Округление баланса пользователя до сотых (копеек).
      в alter.ini
      ROUND_PROFILE_CASH=1
      в userstats.ini
      ROUND_PROFILE_CASH=1
       
      Если делаю оплату в админке 1,99, то и в платежах получаем 1,99. Тут все норм.
       
      Вот с оплатой через яндекс так не получается...
      в фронтенде 
      /openpayz/frontend/yandex_notify/index.php
      снял комментарий
       //$summ = $_POST['amount']; //Сумма, которая зачислена на счет получателя.
       
      теперь:
      отправляю 2 р получаю перевод 1,99 в платежах 2
      отправляю 3 р получаю перевод 2,99 в платежах 3
      отправляю 55 р получаю перевод 54,73 в платежах 55
      а вот
      отправляю 300 р получаю перевод 298,51 и в платежах 299, те фронтед правильно отрабатывает!
       
      как заставить отображаться в платежах, то что получаем?
×