Перейти до

ищем не спеша будущего инженера в интернет компанию, радиотехнологии


Рекомендованные сообщения

Інженер/Техніка з монтажу та обслуговування радіоелектронних засобів, інженера зв'язку, інженера експлуатації та обслуговування мережі.

Потрібна людина, у якої, в першу чергу, є голова і руки.

В повсякденні задачі техніка входить:
- монтаж антенно фідерних пристроїв і активного обладнання стандарту (802.11 або 802.16, Mikrotik, РРЛС)

- проведення регламентних робіт, огляд на предмет зовнішніх пошкоджень кабелів, телекомунікаційних боксів, тощо;
- шеф монтаж;
- висотні роботи, підйом обладнання та інструменту на висоту, проведення робіт на висоті.

Вимоги:
- приблизне знання обладнання що таке 802.ХХ

 Що мається на увазі: розуміння як розрахувати радіо трасу, розбиратися в діапазонах радіочастот та їх відмінності (2,5,10, 18 ГГц.)
- поверхові Навички роботи з ОС Мікротік;
- навички з електротехніки;
- досвід роботи з бездротовим обладнанням;
досвід керування автомобілем;

- всього іншого навчимо!

Ми вважаємо, що на цю позицію ідеальним буде в міру амбітна людина, в якої є бажання розвиватися, навчатися і професійно рости. Також з огляду на повсякденні обов'язки, кандидат на посаду повинен мати хорошу фізичну форму, не палити.

Перевагу надаватимемо кандидатам з досвідом роботи в профільних організаціях, радіоаматорам, людям, які мають диплом профільного вузу.

Студенти останніх курсів.

 

Ми пропонуємо:
- адекватну ринкову заробітну плату;

не пишіть "а по чем":) тільки після спів бесіди вона будет ОКРЕМО КОЖНОМУ доведена

- офіційне працевлаштування;
- оплачувана відпустка відповідно до трудового законодавства України;
- робочий день (з 9:00 до 18:00); якщо буде робота у неробочий час, вона буде окремо сплачена.
 

Крім інформації про попередній досвід роботи, навички, освіту, в резюме просимо ОБОВ'ЯЗКОВО вказати причини звільнення з попереднього місця роботи та рівень очікуваної з / пл.
Чекаємо на Ваші резюме у приват або ваш контакт.


Ще раз, шановні:)!

всі питання фінансового складу тільки при співбесіді.

Місце роботи Київ. та Київська обл. керування авто ОБОВ'ЯЗКОВО!

Ми знаємо, що існує достатньо компаній невеликого складу, де працюють хлопці які можливо вже хотілиб з якихось причин змінити місце роботи.
Хтось може скаже, що це не коректно, ні, це називається хантити співробітника.

 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • Відповіді 53
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Вы может что то спутали , инженер это не монтажник высотник , не водитель с опытом вождения .  Напишите снизу мелкими буквами - ищу раба с высшим образованием и опытом работы за смешные деньги . 

Інженер - це людина між наукою і практикою. Це людина, яка думає і експериментує. Типово, цей процес не обмежується часом (ненормований робочий день). Кажуть, що 2 години "думання" еквівалентно 8 го

ТС нужны  несколько человек.  Во-первых,инсталляторы, их всегда на обьекте должно быть двое.  Один из них должен быть также и водителем. Они должны иметь навыки монтажа/инсталляции радиооборудования,

Вы может что то спутали , инженер это не монтажник высотник , не водитель с опытом вождения .  Напишите снизу мелкими буквами - ищу раба с высшим образованием и опытом работы за смешные деньги . 

  • Like 1
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Что то как было раньше с торговыми представителями продуктов. Был отдельно менеджер, который принимал заявки, был отдельно водитель и экспедитор. Затем начали за одну зарплату нанимать раба, что бы выполнял обязанности 3-х должностей.

​Скорее всего кто то хочет создать подрядную контору, в которой он начальничком будет сидеть, ничего не делать и получать часть денег, которые рабы будут зарабатывать, мотаясь по городу.

Відредаговано Radiolis
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

это ж как надо исковеркать Инженера, Монтажника, Техника чтобы получить требуемую гремучую смесь... прям вакансия поиска мифического персонажа...

если не говорят вилку ЗП то даже и ездить на собеседование нет резона - это не серьезно... ибо есть должность, есть утвержденный штат, по этому штату утверждена ЗП... человек приедет через ввесь город, пройдет собеседование, ЗП озвученная ему не подойдет, он потеряет время и нервы (пошлет на 3 буквы) ибо если бы он знал какую ЗП дают то и не ехал бы...

 

https://local.com.ua/forum/topic/98127-инженер-по-монтажу-и-обслуживанию-средств-ради/

Відредаговано rabbit-kms
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

О, знакомая текстовочка:)

Нехорошо...

 

По комментам, а ну расскажите мне тут, белые вопртнички, что такое инженер? А то моего опыта невыстачая чтоб разуметь ваши мысли, отрабах, трудоголики вы наши.

Відредаговано Alex_E
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

ответим обратно пропорционально: умеем кидать линки, настраивать микротик, убнт (хотя на серьезные линки микротик...смешно), тянуть магистрали, паять их, расчитывать пон, водить авто тоже...хотелка 2000 уе+ устроит пишите в лс

Відредаговано dan241
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

ответим обратно пропорционально: умеем кидать линки, настраивать микротик, убнт (хотя на серьезные линки микротик...смешно), тянуть магистрали, паять их, расчитывать пон, водить авто тоже...хотелка 2000 уе+ устроит пишите в лс

во, вот это по пацаняче, четко и понятно, умею, хочу, нравится берите не нравится проходите мимо.

А то развели тут куда ходить и что делать.

Я всегда пользовался девизом, был бы товар купец найдется:)

 

П.С. как по мне попросил мало, счас таких зп нет, проси сразу пятихатку

Відредаговано Alex_E
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Інженер - це людина між наукою і практикою. Це людина, яка думає і експериментує. Типово, цей процес не обмежується часом (ненормований робочий день).

Кажуть, що 2 години "думання" еквівалентно 8 годинам роботи вантажника (гружчика). Інженер офіційно має додатковий тиждень відпустки. Очевидно, що не в зв'язку з підвищеними фізичними навантаженнями на висоті?

Уявляєте, переважна більшість людей взагалі не думають (ніколи) а діють за шаблонами.

Водіння автомобіля - це окрема професія (не знаю, які у Вас дороги, а в нас це дуже важка робота, особливо якщо самому авто ремонтувати; велике місто з поганими дорогами - це пп).

Висотник-монтажник - це окрема професія. Людина може тримати в голові одночасно від 3 до 7 "думок". Очевидно, що думки про авто і про мікротік можуть суттєво впливати на безпеку роботи на висоті?

  • Like 1
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

2 Alex_E

Инженер  занимается исключительно проектировкой и просчетом сети или ее части  в части топологии  ,  определяет оптимальное оборудование  для данного  сегмента сети или ее в полном объеме,  выбирает оптимальную  схему интеграции проектируемой сети в  существующую и т.д.

Еще инженер контролирует соответствие теоретических\расчетных параметров и фактических.   Хороший инженер при этом никуда не ездит - он,сцуко, делает это удаленно и\или при помощи личного состава подрядчиков\прорабов и т.д.

Хороший инженер на шастает по мачтам  вафли- он умеет просчитать трассу исходя их данных, полученных им как из всяких там  географий вожделенного линка,  так и исходя их ТТХ железяк и Васи , который аки мартышка лазает по мачтам и крутит-вертит девайсы до  полной нирваны у инженера.

Еще инженер занимается общим планированием  ,эксплуатацией и  развитием  сети исходя из имеющегося золотого запаса владельца  . 

Инженер , это сэнсэй в части сопряжения  двух спаривающихся ежиков , которые представляют из себя  хотелки и возможности, админов и монтажников, бухгалтеров и  уровень оплаты мартышек.

Инженер  это тот, кто моет руки после посещения туалета, а не до этого.  Все потому что у хорошего инженера чистые руки  и  забитая голова , а не наоборот.

Еще инженер тыкает паяльником один раз и именно туда, куда нужно, ставит запятую там  где ей быть положено и  выбирает  траекторию полета оборудования еще до того момента, когда оно должно взлететь, а не в процессе полета.

Инженер в обязательном порядке умеет рассчитать балку на кручение, импульсный блок питания, взять двойной интеграл и  рассчитать  плотность потока мощности в километре от БС  при заданном оборудовании.

 

 

пы.сы.

Это так...навскидку.

Відредаговано нехочуха
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

2 Alex_E

Инженер занимается исключительно проектировкой и просчетом сети или ее части в части топологии , определяет оптимальное оборудование для данного сегмента сети или ее в полном объеме, выбирает оптимальную схему интеграции проектируемой сети в существующую и т.д.

Еще инженер контролирует соответствие теоретических\расчетных параметров и фактических. Хороший инженер при этом никуда не ездит - он,сцуко, делает это удаленно и\или при помощи личного состава подрядчиков\прорабов и т.д.

Хороший инженер на шастает по мачтам вафли- он умеет просчитать трассу исходя их данных, полученных им как из всяких там географий вожделенного линка, так и исходя их ТТХ железяк и Васи , который аки мартышка лазает по мачтам и крутит-вертит девайсы до полной нирваны у инженера.

Еще инженер занимается общим планированием ,эксплуатацией и развитием сети исходя из имеющегося золотого запаса владельца .

Инженер , это сэнсэй в части сопряжения двух спаривающихся ежиков , которые представляют из себя хотелки и возможности, админов и монтажников, бухгалтеров и уровень оплаты мартышек.

Инженер это тот, кто моет руки после посещения туалета, а не до этого. Все потому что у хорошего инженера чистые руки и забитая голова , а не наоборот.

Еще инженер тыкает паяльником один раз и именно туда, куда нужно, ставит запятую там где ей быть положено и выбирает траекторию полета оборудования еще до того момента, когда оно должно взлететь, а не в процессе полета.

Инженер в обязательном порядке умеет рассчитать балку на кручение, импульсный блок питания, взять двойной интеграл и рассчитать плотность потока мощности в километре от БС при заданном оборудовании.

 

 

пы.сы.

Это так...навскидку.

Ну и каким это все боком ко мне?

Я конечно еще помню сопрамат и виды деформации которые испытывает балка защимленная одним концом:) могу и допуски подсчитать. Часто бывает чувак рассказываю о теплопередаче, а то наставят ветродуек.

 

Господа вывесили обьяву, кто хочет пишет, кто не хочет проходит мимо. Я просто высказался умникам о фантазии, понимания инжинер, техник, директор, лаборант.

 

А о понятии Инжинер я конечно могу поспорить, но зачем:)?

Я вот например был инженером связи, водил машину, лазил на гранитные стелы с надписью СССР, чинил внутрянку 173-й, позже проектировал контроллер на зайлоге, рассчитывал антенны, монтировал их, ну и так далее:) а не, еще переписывал знакогенератор на Нейроне. ну или скажем немного побыл я на инженерной должности наладки табачной линии на фабрике. то же думал, крутил, ездил, таскал линия то тяжелая! , И так далее

А вот работая в лаборатории ЭРО, был техник:) Хотя думал, считал, разрабатывал, паял, но сидел на одном месте.

Топикастер, сори, что засрали твой пост:) но это локал детка.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Что-то сложно всё у вас. Как по мне так инженер это человек который имеет сообразительную голову на плечах для решения различных вопросов и имеющий тягу к самообразованию, и не боящийся взять на себя ответственность при решении какого либо вопроса или проблемы. Всё остальное туфта. 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Что-то сложно всё у вас. Как по мне так инженер это человек который имеет сообразительную голову на плечах для решения различных вопросов и имеющий тягу к самообразованию, и не боящийся взять на себя ответственность при решении какого либо вопроса или проблемы. Всё остальное туфта. 

это ремесленник, а не инженер.

На втором курсе технического ВУЗа преподавали и,надеюсь, преподают и теоретическую механику и сопротивление материалов.

Но девальвация образования привела к тому что современный "инженер" не то что  арочный мост, он  банальную матрицу хрен посчитает.  

Я не против ремесленников , но я против того чтобы их называли инженерами.  Вот и весь сказ.

Відредаговано нехочуха
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

2 Alex_E

Я тоже не намерен вступать в полемику, но инжЕнер,сопрОмат,стеЛЛа  и т.д.,йотить.  Поправьте, плиз. Ладно юная поросль букварь скурила, но аксакалу негоже, право слово.

Відредаговано нехочуха
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

:) каюсь таки грамматика не мой конек.,

Могу еще и буквы пропускать или при наборе не ту печатать. Спасибо за замечания, это всегда полезно.

Відредаговано Alex_E
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

Что-то сложно всё у вас. Как по мне так инженер это человек который имеет сообразительную голову на плечах для решения различных вопросов и имеющий тягу к самообразованию, и не боящийся взять на себя ответственность при решении какого либо вопроса или проблемы. Всё остальное туфта. 

это ремесленник, а не инженер.

На втором курсе технического ВУЗа преподавали и,надеюсь, преподают и теоретическую механику и сопротивление материалов.

Но девальвация образования привела к тому что современный "инженер" не то что  арочный мост, он  банальную матрицу хрен посчитает.  

Я не против ремесленников , но я против того чтобы их называли инженерами.  Вот и весь сказ.

 

 

 

Реме́сленник — лицо (мастер или подмастерье), обладающее определёнными навыками (ремеслом), производящее на продажу и на заказ изделия ручной работы 

 

Инжене́р (фр. ingénieur ← от лат. ingenium — способности, изобретательность[1]) — специалист, осуществляющий инженерную деятельность.

 

Вот поверишь но мне почему то кажется что ремесленник ни хрена способен самостоятельно разработать решение поставленной задачи. Стандартную работу (по проекту инженера) делать может, а попадется не стандарт и всё, голова не работает. И хоть у такого будет тысяча дипломов что он инженер а не фига он сделать не может. Я такого уже насмотрелся по самое не хочу.

 

>На втором курсе технического ВУЗа преподавали и,надеюсь, преподают и теоретическую механику и сопротивление материалов.

 

Епт..... а что мешает человеку самостоятельно выучить сопромат с теормехом? Тем более в современное время когда доступ к такой информации вообще без проблем. А зачастую можно найти даже больше чем в вузе "замшелый дед"-препод может дать.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Все просто -завтра вызовет тебя директор и потребует рассчитать  мачту для вафли высотой в  двадцать метров  в данном месте  установки.  Нужно будет не только посчитать, но обосновать  все до единого параметра  дабы заказать оптимальный вариант.

Ставлю сто баксов что 99 из 100 присутствующих не в состоянии эту работу выполнить .

Відредаговано нехочуха
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Все просто -завтра вызовет тебя директор и потребует рассчитать  мачту для вафли высотой в  двадцать метров  в данном месте  установки.  Нужно будет не только посчитать, но обосновать  все до единого параметра  дабы заказать оптимальный вариант.

Ставлю сто баксов что 99 из 100 присутствующих не в состоянии эту работу выполнить .

Не факт. Нынче, в век интернета любую информацию можно найти за пару минут.

Если человек не полный упырь - подобный расчет будет найден и подправлен под свои нужды.

 

p.s. Диктатора это не касается, само собой))

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Все просто -завтра вызовет тебя директор и потребует рассчитать  мачту для вафли высотой в  двадцать метров  в данном месте  установки.  Нужно будет не только посчитать, но обосновать  все до единого параметра  дабы заказать оптимальный вариант.

Ставлю сто баксов что 99 из 100 присутствующих не в состоянии эту работу выполнить .

 

Простите, а зачем?

Как я понимаю, для этого есть проектант, у которого есть соответствующее образование, и бумажка которую он приложит к проекту.

На случай если ее скрутит от ветровых нагрузок кто-то должен, потом отвечать.

 

А вот построить на основании проекта и расчетов, сделают иные люди.

А вот если вас завтра вызовет директор и потребует что-то рассчитать, тут же самое главное, это потом ответственность, если директор вам отдал по предприятию это письменным указом, ранее закрепив этот участок работы за вами, то тут иное дело, но как по мне это всеж проектант, хотя в старой советской школе как мне говорили инженеров готовили ШирОкого профиля на все случаи жизни.

 

Другое дело, если требуется перед проектированием мачты, сделать расчет профиля радио трассы дабы определить эту саму. приемлемую высоту. 

Да и то это уже счас ну совсем не проблема.

 

Возможно произошла ошибка в терминологии, пусть будет Техник, или тот же ремесленник.

 

И да, специалист по наземным линиям, ПоН, сварка оптики и.т.д. совсем не интересен. 

тем более вот как раз такого специалиста найти оказалось куда проще и не одного.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

НЫ СПИША ЩЫТАЯ СВОИ ТЫСЯЧИ БАКСИВ

ПЫШУ ВАМ ОСЬ

ЗАРПЛАТА ИНЖЫНЕРА ДОЛЖНА БУТЬ ОТ 2 ТЫЩ БАКСИВ

И ВИН

 

 

Инженер  это тот, кто моет руки после посещения туалета, а не до этого.

 

ДОЛЖЫН МЫТЬ ПИСЛЯ ТУАЛЕТА ж#пу А НЫ ВЫТЫРАТЬ ИИ БАМАГОЙ

 

 

КОЛЫ Я НЫ СПИША ЧЫТАЮ ШО ХТОСЬ НЫ СПИША ШУКАЕ ПИНЬОЧКА ШО БУДЭ У НЬОГО НЫ СПИША РОБЫТЬ МЕНЬШЭ НИЖ ЗА ТЫЩЮ БАКСИВ ТО Я НЫ СПИША ПОСЫЛАЮ ЙОГО НАХИР И ВИН НЫ СПИША ИДЭ

Відредаговано Dictator
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

ИНТЕРЕСНО ВЫ ТУТ ДЕВОЧКЫ БАЛАКАЕТЭ

ШО ВАМ ШОСЬ ДОЛЖЫН ИНЖЫНЕР

КОЛЫ ВЫ ИДЭТЭ У МАГАЗИН ВЫ ШО СНАЧАЛА ХЛИБ ЙИСТЭ А ПОТОМ ПЛАТЫТЭ?

НИХТО ВАМ НИЧОГО НЫ ДОЛЖЫН ПОКЫ ВЫ НЫ ЗАПЛАТЫТЭ ИНЖЫНЕРУ ВЫЛЫКИ ГРОЩИ - ИБО ОТ НЕГО ЗАВИСЫТЫМЭ ПРАВИЛЬНОСТЬ ПОСТРОЕНИЯ ОБЪЕКТА

НУ А ЕСЛИ ЦЭ ИЩЭ КАСАЕЦЦЯ РАДИО ТО ТАМ МОЖЭ БУТЬ ВСЭ ШО ХОЧИШ - И ВАЩИ КАРКУЛЯТОРЫ МОЖЭТЭ СЫБИ ЗАСУНУТЬ У ДУПЛО

РАЩОТЫ ПРОИЗВОДЯЦЦЯ НЫ В ПУСТЫНЕ ДЭ НЫМА НИЯКЫХ ПРЫГРАТ И НЫМА НИЯКЫХ ДРУГЫХ ВОЛН - И ТО ТАМ ДАЖЭ МОЖЭ ВЛИЯТЬ АТМОСФЕРА И СОНЦЕ

А ВЫ ТУТ ТАКИ ВСИ КРУТИ БИЗНЫСМЕНЫ НА ДЖЫПАХ ДУМАЕТЭ НАНЯТЬ ЗА 5 ТЫЩ ГРЫВЫНЬ РАБИВ И ШОБ ВОНЫ ВАМ ПРЫНОСЫЛЫ ДОХОТ МИЛИОНЫ

НЕ ДИВЧАТА - ВО ВСЕМ МИРЕ ТАКА СХЕМА НЫ РАБОТАЕ

И В УКРАИНЕ ПЫРЫСТАЕ - БО ДИШОВЫЙ ХОЛОП ТЯНЭ НА ДНО КАНТОРУ

А ВАМ МИШАЕ ХОДЫТЬ И ДУМАТЬ РАСПУХЩИ ЯЙЦЯ И ВЫЛЫКЭ ПУЗО

Відредаговано Dictator
  • Like 1
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ну через эту орфографию хрен пробьешься :)

Есть желающие потыкать носом Диктатора и придраться к его ошибкам в тексте ?  :)

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

  • Схожий контент

    • Від Alex_E
      Коллеги, вы можете быть причастны к обсуждению не только на этом ресурсе все ругая, но и внести свою лепту в что то, я же обещаю это донести до рабочей группы.
       
      И так начинается работа по закону о РЧР
      пока только обсуждаем термины.
      Если вы имеете правки или ПРЕДЛОЖЕНИЯ, плиз без фантазий и выводов, пишите в личку в формате DOC
      два столбика термин из этого закона-один столбик, ваши предложения второй столбик.
       
      ЗАКОН УКРАЇНИ
       
      Про радіочастотний ресурс України
       
       
      Цей Закон встановлює правову основу користування радіочастотним ресурсом України, визначає повноваження держави щодо умов користування радіочастотним ресурсом України, права, обов'язки і відповідальність органів державної влади, фізичних і юридичних осіб  в цій сфері.
       
      Розділ І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
       
      Стаття 1. Визначення основних термінів
       
      Автоматизована інформаційна система управління радіочастотним спектром - система надання, збирання, накопичення, захисту, обліку, обробки та використання інформації що дозволяє проводити заходи з радіочастотного планування, розподілу та використанню радіочастотного ресурсу України, оцінювати електромагнітну сумісність та здійснювати радіочастотні присвоєння;
      введення в експлуатацію – перше використання  радіоелектронного засобу;
      введення радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв в обіг на ринку України - перше забезпечення доступності радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв на ринку України;
      виділення радіочастот – надання відповідним записом у Плані використання радіочастотного ресурсу України права використовувати певні смуги радіочастот для застосування в Україні визначених цим Планом радіотехнологій;
      вимірювання параметрів радіоелектронного засобу - частина приймальних випробувань на місці експлуатації нового радіоелектронного засобу, під час проведення яких здійснюється експериментальне визначення відповідності параметрів радіоелектронного засобу;
      випромінювальний пристрій - технічний пристрій, що призначений для генерування і локального використання радіочастотного випромінювання у промислових, наукових, медичних, побутових потребах за винятком потреб радіозв'язку;
      виробник радіоелектронних засобів та\або випромінювальних пристроїв (далі – виробник) – юридична чи фізична особа – підприємець, фізична особа, що здійснює виробництво радіоелектронних засобів та\або випромінювальних пристроїв, або є власником спроектованого чи виробленого ним радіоелектронного засобу та\або випромінювального пристрою і реалізує цей продукт під своїм ім'ям або торговельною маркою;
      дозвіл на експлуатацію радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою спеціального призначення (далі - дозвіл на експлуатацію) – документ, що надається у порядку визначеному Генеральним штабом Збройних сил України і засвідчує право спеціального користувача радіочастотного ресурсу України на експлуатацію конкретного радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою спеціального призначення протягом визначеного терміну із зазначенням смуги, номіналу радіочастот або радіочастотного каналу, параметрів випромінювання і умов експлуатації;
      заплановане присвоєння радіочастот -  присвоєння радіочастот, для якого було виконано процедуру розрахунку електромагнітної сумісності з позитивними результатами;
      заявлене присвоєння радіочастот -  присвоєння радіочастот, для якого було розпочато процедуру розрахунку електромагнітної сумісності;
      забезпечення електромагнітної сумісності (радіоелектронних засобів і випромінювальних пристроїв) – сукупність організаційно-технічних та технічних заходів, що проводяться з метою сумісного використання радіочастотного ресурсу, зменшення або виключення радіозавад між радіоелектронними засобами;
      загальний дозвіл на використання радіочастот (далі - загальний дозвіл) – правові рамки, встановлені чинним законодавством з метою забезпечення прав щодо користування радіочастотним ресурсом та встановлення виключного переліку умов, які можуть застосовуватись до всіх або окремих категорій користувачів радіочастотного ресурсу та умов експлуатації всіх або окремих типів радіоелектронних засобів;
      електромагнітна сумісність – здатність радіоелектронних засобів і випромінювальних пристроїв одночасно функціонувати з обумовленою якістю в реальних умовах експлуатації з урахуванням впливу ненавмисних радіозавад і не створювати шкідливих (неприпустимих) радіозавад іншим радіоелектронним засобам;
      ефективне користування радіочастотним ресурсом – досягнення встановленого рівня ефективності користування радіочастотним ресурсом для відповідних радіотехнологій;
      імпортер радіоелектронних засобів та\або випромінювальних пристроїв (далі – імпортер) - юридична або фізична особа, зареєстрована в установленому законодавством України порядку, яка поставляє радіоелектронні засоби та\або випромінювальні пристрої з третіх країн для обігу на ринку України;
      інструментальна оцінка параметрів випромінювання радіоелектронного засобу – визначення засобами технічного радіоконтролю, шляхом проведення вимірювань, значень параметрів електромагнітних випромінювань, що створюються радіоелектронними засобами;
      користування радіочастотним ресурсом – діяльність, пов’язана із застосуванням радіоелектронних засобів та/або випромінювальних пристроїв, що випромінюють електромагнітну енергію в навколишній простір у межах радіочастотного ресурсу;
      користувач радіочастотного ресурсу – юридична, фізична особа-підприємець або фізична особа, діяльність якої безпосередньо пов'язана з користуванням радіочастотним ресурсом;
      конверсія радіочастотного ресурсу України - виконання комплексу заходів, яким передбачена зміна радіослужб та/або радіотехнологій чи категорії користувачів радіочастотного ресурсу України для подальшого використання певної смуги або смуг радіочастот;
      ліцензія на користування радіочастотним ресурсом України - документ, що засвідчує право суб'єкта господарювання на користування радіочастотним ресурсом України протягом визначеного терміну в конкретних регіонах та в межах певних смуг, номіналів радіочастот з виконанням ліцензійних умов;
      ліцензійна плата за користування радіочастотним ресурсом України (далі – ліцензійна плата) – обов’язковий неподатковий платіж до Державного бюджету України, який сплачується суб’єктом господарювання, що отримав ліцензію, яка встановлює його виключне право на користування визначеним в цій ліцензії обмеженим радіочастотним ресурсом України;
      натурні випробування - експериментальне підтвердження забезпечення електромагнітної сумісності заявленого радіоелектронного засобу з іншими радіоелектронними засобами загальних та/або спеціальних користувачів радіочастотного ресурсу України;
      Національна таблиця розподілу смуг радіочастот України – нормативно-правовий акт, яким регламентується розподіл смуг радіочастот радіослужбам в Україні і розподіл на смуги спеціального та загального призначення;
      незаконно діючий радіоелектронний засіб, випромінювальний пристрій - радіоелектронний засіб або випромінювальний пристрій будь-якого призначення, експлуатація якого не дозволена (заборонена) в Україні або він експлуатується без визначеного законодавством відповідного замовленого, запланованого або існуючого присвоєння радіочастот, у тому числі загального дозволу;
      міжнародна координація, заявлення і реєстрація використання радіочастот - координація, заява і реєстрація присвоєння радіочастот (радіочастотних каналів) Україні в Бюро радіозв’язку Міжнародного союзу електрозв’язку, занесення до Міжнародного довідкового регістру частот, що проводиться у відповідності з Регламентом радіозв’язку Міжнародного союзу електрозв’язку з метою міжнародно-правового захисту присвоєнь радіочастот України;
      План використання радіочастотного ресурсу України - нормативно-правовий акт, яким визначаються напрями використання радіочастотного ресурсу України на даний час та на перспективу;
      принцип мовчазної згоди – принцип, згідно з яким суб’єкт господарювання може почати експлуатацію радіоелектронних засобів або випромінювальних пристроїв без отримання відповідного розрахунку електромагнітної сумісності, за умови якщо цим суб’єктом господарювання для отримання розрахунку електромагнітної сумісності у встановленому порядку подано заяву та документи, але у встановлений Законом термін відповідний розрахунок електромагнітної сумісності або мотивовану відмову стосовно його видачі не надано заявнику;
      приймальні випробування запланованого радіоелектронного засобу на місці експлуатації (первинний технічний контроль) - комплекс робіт, що складається з перевірки на місці експлуатації запланованого радіоелектронного засобу відповідності його характеристик розрахункам вимірювання та інструментальної оцінки параметрів випромінювання з метою визначення їх відповідності висновкам, стандартам, нормам випромінювання;
      присвоєння радіочастоти (смуги, номіналу або радіочастотного каналу) – внесення параметрів та визначених умов експлуатації радіоелектронного засобу із статусом задіяної радіочастоти до Реєстру присвоєнь радіочастот загальних користувачів або до Реєстру присвоєнь спеціальних користувачів автоматизованої інформаційної системи управління радіочастотним спектром;
      радіоаматор – фізична особа, яка здійснює користування радіочастотним ресурсом України для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю, без мети отримання прибутку відповідно до Регламенту аматорського радіозв’язку України;
      радіозавада - електромагнітне випромінювання будь-якого походження, яке перешкоджає прийманню радіосигналів;
      радіозв'язок - передавання та/або приймання інформації за допомогою радіохвиль;
      радіоелектронний засіб - технічний засіб, призначений для передавання та/або приймання радіосигналів радіослужбами;
      радіоелектронний засіб спеціального призначення - радіоелектронний засіб, призначений для здійснення діяльності спеціальних користувачів відповідно до їх функціональних обов'язків;
      радіослужба - визначена Регламентом радіозв'язку Міжнародного союзу електрозв'язку служба передавання, випромінювання та/або приймання радіохвиль певними радіоелектронними засобами користувачів радіочастотного ресурсу;
      радіотехнологія – сукупність методів, процесів, обладнання та програмно-технічних засобів, способів формування, передавання, приймання (обробки) радіосигналів, які складають єдиний технологічний процес передавання та приймання радіосигналів і застосування яких передбачає використання радіочастот;
      радіочастотний моніторинг - комплекс організаційно-технічних заходів спрямованих на контроль параметрів випромінювання радіоелектронних засобів, завчасне виявлення радіозавад;
      радіохвилі – електромагнітні хвилі, частоти коливання яких не вищі за 3ТГц, що розповсюджуються в просторі без штучного хвилеводу;
      радіочастота (частота) – одиниця радіочастотного спектру, визначена певним номіналом;
      радіочастотний ресурс – частина радіочастотного спектра, придатна для передавання та/або приймання електромагнітної енергії радіоелектронними засобами і яку можливо використовувати на території України та за її межами відповідно до законів України та міжнародного права, а також на виділених для України частотно-орбітальних позиціях;
      радіочастотний спектр - безперервний інтервал радіочастот, не вищий за 3 ТГц;
      Реєстр ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України - інформаційний ресурс, що створений за допомогою автоматизованої системи надання, збирання, накопичення, захисту, обліку, оброблення та використання інформації, щодо виданих ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України;
      Реєстр присвоєнь радіочастот загальних користувачів – відомості з автоматизованої інформаційної системи управління радіочастотним спектром щодо присвоєнь радіочастот для радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв загальних користувачів;
      Реєстр присвоєнь радіочастот спеціальних користувачів - відомості з автоматизованої інформаційної системи управління та регулювання радіочастотним ресурсом щодо присвоєнь радіочастот для радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв спеціальних користувачів;
      Реєстр радіоелектронних засобів – інформаційний ресурс, що створений за допомогою автоматизованої системи надання, збирання, накопичення, захисту, обліку, оброблення та використання інформації щодо видів, типів та характеристик радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що дозволені (тимчасово дозволені), або заборонені для застосування на території України загальними користувачами;
      Реєстр радіоелектронних засобів спеціального призначення – інформаційний ресурс, що створений за допомогою автоматизованої інформаційної системи управління та регулювання радіочастотним ресурсом щодо видів, типів та характеристик радіоелектронних засобів, випромінювальних пристроїв, що дозволені (тимчасово дозволені) для застосування на території України спеціальними користувачами;
      рефармінг радіочастот – вивільнення користувачами радіочастотного ресурсу будь-якої конкретної смуги радіочастот для створення умов її використання діючими та новими радіотехнологіями;
      розрахунок електромагнітної сумісності – технічний розрахунок щодо можливості застосування конкретного радіоелектронного засобу з заявленими технічними характеристиками і параметрами випромінювання у визначеному місці без радіозавад для радіоелектронних засобів, що вже мають заявлені, заплановані та існуючі присвоєння радіочастот;
      смуга радіочастот – безперервна сукупність частот, що розміщуються між двома визначеними граничними частотами;
      сигнал розпізнавання радіоелектронного засобу – позивний сигнал або номер вибірного виклику (літерно-цифрове сполучення (слово, мелодія), який присвоюється для ідентифікації радіоповідомлень абонента електрозв’язку при проведенні сеансу радіозв’язку із використанням конкретного радіоелектронного засобу у випадках, передбачених Регламентом радіозв’язку Міжнародного союзу електрозв’язку, або міжнародний ідентифікатор термінального обладнання (IMEI, ESN, MEID, BSIC, MAC address тощо), що присвоюється виробником (виготовлювачем) цього радіоелектронного засобу для його автоматичної ідентифікації в радіомережі (мережі електронних комунікацій) або при його підключенні до неї (міжнародний ідентифікатор кінцевого обладнання) з метою забезпечення інформаційної безпеки  мереж електронних комунікацій (радіомереж), розшуку;
      спільне користування радіочастотним ресурсом загальними користувачами – користування радіочастотами в межах певних смуг, номіналів радіочастот, що визначені користувачу радіочастотного ресурсу відповідно до ліцензії, присвоєнь спільно з іншими загальними користувачами радіочастотного ресурсу, на підставі укладених з ними договорів та повідомлення національного регулятора про спільне користування радіочастотним ресурсом;
      спільне користування радіочастотним ресурсом загальними та спеціальними користувачами – користування радіочастотами в межах певних смуг, номіналів радіочастот, що визначені користувачам радіочастотного ресурсу відповідно до ліцензії, присвоєнь на підставі проведених узгоджень з Генеральним штабом Збройних сил України;
      тестове включення запланованого радіоелектронного засобу - включення запланованого радіоелектронного засобу для його перевірки і налагоджування перед та під час проведення первинного технічного контролю, а також для проведення натурних або тестових випробувань;
      тестові випробування запланованого радіоелектронного засобу - експериментальне визначення забезпечення необхідної якості зв'язку в телекомунікаційній мережі і умов виконання електромагнітної сумісності з іншими радіоелектронними засобами у місці розташування та/або зоні використання;
      технологічний користувач радіочастот – особа, яка здійснює користування радіочастотами для власної господарської діяльності, не пов’язаної з наданням послуг електронних комунікацій;
      технологічна нейтральність – користування смугами радіочастот, що зазначені в ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України, без обмеження щодо застосування конкретних радіотехнологій, визначених для цих смуг радіочастот, за умови забезпечення електромагнітної сумісності;
      шкідлива радіозавада - втручання у роботу користувача радіочастотного ресурсу за допомогою радіозавади;
      ширина смуги радіочастот – числова різниця між номіналами граничних частот смуги радіочастот.
      Інші терміни вживаються в значеннях, наведених у Законах України «Про електронні комунікації», «Про телебачення і радіомовлення», «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про технічні регламенти та оцінку відповідності», «Про електронну комерцію» та інших Законах України.
    • Від Alex_E
      А ну, посоветуйте кого можно привлечь на подряд киев/область.
       
      Принцип простой, платим абонку вашей компании, но когда есть ремонт у нас (и как правило это бывает выходной) нужно чтоб ваши специалисты приехали и починили.
      Починка. это или вварка куска оптики ВАШЕЙ до 200 метров и ДВЕ муфты, или просто установка муфты, бывают их срезают.
      Подчеркиваю, именно выходной, ну возможно и будний день.
      Работы как подвес так и канашка.
      Все материалы и логистика ваша.
       
       
    • Від Alex_E
      Коллеги, никто не желает принять участие.   Конкурс на посаду Директора ДП "Українська мережа обміну трафіком"
      2016-04-13 Інтернет Асоціація України оголошує конкурс на посаду Директора ДП "Українська мережа обміну трафіком".
      До участі у Конкурсі допускаються особи, які відповідають наступним вимогам:
       мають вищу освіту (економічну, юридичну, технічну або спеціалізовану управлінську);  мають досвід керівної роботи – не менш ніж 3 роки;  мають досвід роботи у галузі IT і телекомунікацій – не менш ніж 5 років;  володіють державною мовою. Пропозиції кандидатів приймаються до 15.05.2016 р. 
      Прохання надсилати резюме на ел. адресу secretary{@}inau.ua (з копією на ел. адресу dir@inau.ua).
       
    • Від Махно
      Доброго времени суток ув. камрады ...
       
      Пробуется поиск работы ...
      Инженер, с профильным образованем (вышка) ...
      Несколько лет (более 10-ти если быть точным) в сфере связи ....
       
      Монтажник, сварщик, водитель АВС ....
      Немножко программист С\С++, Pascal, VBA, SQL .... !Очень! немножо Web и линух ...
      Что такое телнет и настройка оборудования - "наслышан"
      40 лет, холост, детей нет, командировки (длительные) с нормальными условиями - норма ...
       
      Основное любимое занятие - строить ПОН, в любых вариациях ...
      Могу спроэктировать (физику - без лицензиии), т.е. я рисую как должно быть ... Ваш проктировщик - доводит до "того что положено" и сдает в РЭС... ...
       
      Не "люблю" заниматься складом, и контролем "текучки" ... Хотя могу поставить всё на "рельсы" ...
      Обучить сотрудников, наладить бизнес процесс, ...  и т.д.
       
      Как недостаток - не могу "решать" с неадекватными людьми ... Просто отвращение ...
       
      Кем я себя вижу: Инженером для стройки в Ч\С. Я это знаю, люблю, и умею делать ...
       
      Что я хочу: достойную з\п, и\или долю в предприятии ... При наличии "перспектив" - готов вкладывать "свои" ...
       
      Почему:? Очень просто  - как самостоятельный "бизнесмен" - я не удался , я могу !работать!, но не "решать" ... Я имею нормальные контакты с поставщиками, но не имею оборотных средств ...
       
      Почему именно я?: Я построю так что: "тебе будет приятно, ему будет приятно, всем будет приятно ..." 
       
      Мой рабочий день от 10 часов в сутки, если нужно без выходных ...  ПС: и поверьте контролирровать меня не нужно - ибо я трудоголик ... Я сам кого угодно проконтролирую ...
       
      Я строюсь так быстро, что у "фирмы" зачастую не хватает средств на материалы, для стройки ...
       
      Если Вы решили освоить Ч\С - ИМХО, я тот человек который Вас нужен ... !!!
       
      ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЫ: надуюсь не сильно себя разрекламировал ...
    • Від Granata005
      Нужно протянуть 3 км. оптики по частному сектору, Харьковская обл.
       
      В личку.
       

×
×
  • Створити нове...