В Україні немає загрози свободі слова та медіа-бізнесу – Володимир Зеленський на зустрічі з керівниками провідних телеканалів
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з керівниками провідних українських телевізійних каналів, яка була присвячена рішенню Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» щодо кількох телеканалів.
 
«Це не має жодного стосунку до інших телеканалів. В Україні на сьогодні немає загрози ні свободі слова, ні медіа-бізнесу», – наголосив Глава держави.

Президент відзначив, що рішення про санкції має чітке обґрунтування у зв’язку з фінансуванням з Росії та співпрацею з терористичними організаціями.
Топ-менеджери телеканалів висловили повну підтримку цього рішення, адже, за їхніми словами, телеканали, щодо яких були застосовані санкції, давно проводять антидержавну політику та діють в інтересах пропаганди з боку Російської Федерації.

Учасники зустрічі зазначили, що запроваджені санкції є інструментом глобальної боротьби з дезінформацією та не мають нічого спільного з питанням свободи слова та незалежності ЗМІ.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.president.gov.ua
Туйон
2021-02-04 04:04:27
Avatar
Ещё бы он взял так и сказал - угроза свободе слова есть. 
Бульба
2021-02-04 04:47:01
Avatar
Поддерживаю блок каналов пездечюка 
Земеля
2021-02-04 15:31:12
Avatar
Поддерживаю блок каналов пездечюка 

яб блокировал все каналы которые хоть как то спонсируються со страной агресором. А то видишь ли Порох через свою шестерку позволяет оскорблять презедента.
SE66
2021-02-08 19:08:18
Avatar
Дебил. С этого года рашатудей запускает украиномовный канал, через спутник безплатно . Вопрос куда перебегут потребители трех закрытых каналов.
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading