HPE Aruba представила точку доступу Wi-Fi 6 та стековий комутатор для малих та середніх підприємств
Продуктова лінія Instant On від HPE Aruba спрямована на спрощення розгортання та управління мережами для малих та середніх підприємств.
 

Мережевий підрозділ Aruba від HPE оголосив про випуск нової точки доступу та комутатора, призначених для забезпечення швидкості, ємності та підвищення безпеки для малих та середніх підприємств, які мають справу з багатосерійними хмарними додатками, що потребують великої пропускної здатності.
Точка доступу Aruba Instant On AP22D є точкою доступу Wi-Fi 6, а Aruba Instant On 1960 - стековим комутатором з потужністю порту 2,5 ГБ. Обидва призначені для оптимізації роботи мережі для співробітників та клієнтів.

Ця комбінація ідеально підходить для малих та середніх підприємств з високими потребами в обробці даних і зростаючим трафіком. Два нові продукти спільно забезпечують підвищену пропускну здатність та покращену безпеку з мінімальними зусиллями, за словами HPE Aruba Networking.
"Малим та середнім підприємствам потрібна висока продуктивність, просте використання та доступні мережі з хмарною гнучкістю, що дозволяє розширювати їхні мережі разом із розвитком бізнесу", - зазначив Амол Мітра, віце-президент і генеральний директор малих та середніх підприємств HPE Aruba Networking у своєму заявленні. "HPE Aruba Networking спрощує розгортання та управління мережею за допомогою інтуїтивного мобільного додатка, який надає простий, розумний та безпечний продукт для клієнтів малих та середніх підприємств".

Бренд Aruba Instant On спеціально розроблений для малих підприємств ~500 працівників. Він включає бездротові продукти - внутрішні та зовнішні точки доступу Wi-Fi - та провідні продукти, що складаються з керованих та некерованих комутаторів. Продуктову лінію Instant On можна управляти за допомогою мобільного додатка Instant On та хмарного веб-порталу.

"Новий багатопортовий мультігігабітний комутатор з підтримкою 4 портів 2,5 Гбіт/с та PoE потужністю 60 Вт підтримує вищу пропускну здатність по існуючих кабелях категорії 5/6(а), якими вже користуються багато підприємств, що робить його вартісним інструментом для оновлення потужності мережі. Додаткову гнучкість забезпечують 8 портів 1 Гбіт/с та PoE потужністю 30 Вт, які дозволяють використовувати застарілу апаратну частину або апаратну частину з меншими потребами у пропускній здатності поруч із вищою швидкістю - не потрібно замінювати все обладнання", - написав Грег Вівер, адміністратор спільноти Aruba Instant On, у своєму блозі про нове обладнання. "Крім підключення до стекового комутатора Aruba Instant On 1960 з агрегацією на 12 портів, два набори двохпортових портів для підключення серверів та пристроїв зберігання підтримують швидкість 10 Гбіт/с для підключення пристроїв з 10Base-T або SFP+ з'єднаннями".
Джерело: www.networkworld.com
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading