AWS випускає віртуальну програму Cloud Institute для навчання розробників
Річна програма, яка складається з трьох курсів на квартал, коштує 7650 доларів.
 

Щоб зменшити дефіцит кваліфікованих хмарних розробників , AWS випускає нову віртуальну програму під назвою Cloud Institute.

AWS Cloud Institute, яка є однорічною програмою з 12 різними курсами, розподіленими на чотири квартали, була розроблена експертами AWS за участю компаній-замовників і партнерів, таких як Accenture, повідомляє AWS. Курси включають практичне навчання в іграх і такі вправи, як створення програм.

Початківці розробники також мають можливість навчатися безпосередньо від інструкторів AWS під час живих курсів, які пропонуються на західному та східному узбережжях США, або дивитися вміст на вимогу, якщо це дозволяє їх розклад.
Що передбачають курси?

Навчальна програма, за словами постачальника хмарних послуг, включає понад 100 інтерактивних лабораторій, два завершальних проекти та створення портфоліо, що ілюструє технічні знання та можливості початківця розробника для потенційних роботодавців.

Курси охоплюють низку базових тем, включаючи основи бізнесу, основи хмари, основи розробника та наймання, йдеться в заяві AWS.

Хмарні та інші фундаментальні модулі курсу ІТ охоплюють такі теми, як архітектура на AWS, обчислення, бази даних, мережі, безпека, сховище, Python , машинне навчання, аналіз даних і генеративний штучний інтелект за допомогою Amazon CodeWhisperer , додає він.

Ключові проекти програми включають експериментальне навчання, вимагаючи від початківців розробників вирішення відомих галузевих проблем, повідомляє AWS.

«Початківці розробники проектують і розробляють робочу програму, яка демонструє їхні навички та вміння використовувати служби AWS і код Python для створення хмарних рішень, які вирішують реальні сценарії», — заявили в компанії.

У рамках навчального плану розробники-початківці отримають інструкції з підготовки до іспитів і два ваучери на сертифікаційні іспити AWS Certified Cloud Practitioner і AWS Certified Developer Associate.

Після закінчення курсу розробники-початківці отримають сертифікат програми AWS Cloud Institute, заявили в компанії, додавши, що організації-партнери AWS за навчальною програмою нададуть можливості для спілкування початківцям розробникам, проводячи такі заходи, як рекрутингові заходи та створення дошок вакансій.

Скільки коштує програма та як подати заявку?

Загальна вартість однорічної програми становить 7560 доларів США плюс податки, повідомляє AWS.

«Початківці розробники, які навчаються на повний робочий день, проходять три курси на квартал. Учні також можуть зареєструватися на неповний робочий день, відвідуючи один або два курси на квартал», – повідомили в компанії, додавши, що розробникам-початківцям виставляється плата щомісячними платежами залежно від навантаження на вибраний курс — 210 доларів США за один курс, 420 доларів США за два курси або 630 доларів США. на три курси.

У той час як учень повного робочого дня, який вивчає три курси на квартал, може завершити програму за один рік, учень, який навчається на неповний робочий день, відвідуючи один курс на квартал, може завершити програму протягом трьох років.

Наразі програма доступна лише в США для розробників-початківців, яким виповнилося принаймні 18 років і вони мають диплом про середню освіту або еквівалентний ступінь, як-от диплом GED, диплом HiSET або ступінь асоційованого спеціаліста.

Під час подання заявки розробники-початківці повинні підтвердити свою відповідність вимогам і пройти короткий вступний курс, повідомили в AWS, додавши, що кінцевий термін подачі заявок на перший семестр закінчується 5 січня 2024 року, а вступний семестр починається 8 січня 2024 року.

Заявки приймаються в порядку черги.
Джерело: www.infoworld.com
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading