Fortinet захищає кампусну мережу за допомогою комутаторів високого класу
Комутатор доступу FortiSwitch 600 і базовий комутатор FortiSwitch 2000 кампуса підключаються до платформи безпеки Fortinet і інструментів AIops.
 

Компанія Fortinet розширила свій портфель мереж кампусу двома новими комутаторами, які мають інтеграцію зі службами безпеки Fortinet та інструментом керування AIops.

FortiSwitch 600 — це мультигігабітний захищений комутатор доступу до кампусу, який підтримує доступ до 5GE і висхідні канали зв’язку 25GE. FortiSwitch 2000 — це базовий комутатор кампусу, розроблений для підтримки більших і складніших середовищ кампусу шляхом об’єднання високопродуктивних комутаторів доступу, включаючи FortiSwitch 600.

Нові комутатори інтегровані з FortiGuard FortiGuard AI-Powered Security Services та інструментом керування FortiAIOps від Fortinet, який дозволяє клієнтам використовувати функції безпеки та роботи, такі як захист від шкідливих програм, профілювання пристроїв і контроль доступу на основі ролей.
«Нові комутатори частково викликані зростаючою робочою силою, яка повертається в офіс, зростаючими вимогами до смуги пропускання та пропускної здатності в мережі кампусу», — сказав Нірав Шах, віце-президент із продуктів у Fortinet. «Нові комутатори включають глибоку інтеграцію з нашими службами безпеки та AI, щоб допомогти клієнтам гнучко підтримувати більше користувачів і керувати кампусом».

FortiSwitch 600 — це новий флагманський продукт для кампусних комутаторів Fortinet. Комутатор витісняє, але не замінює поточну серію FortiSwitch 400, яка в основному є комутатором порту доступу 1GE порівняно з повним мультигігабайтним E та 802.3bt, потужністю 90 Вт, доступним у серії FS-600, сказав Шах. 

FortiSwitch 2000 тепер є провідним базовим комутатором кампусу, який приєднався до серії 1000 Fortinet, щоб забезпечити агрегацію безпечного доступу та кампусних комутаторів. Ці базові комутатори кампусу підключаються до комутаторів центрів обробки даних Fortinet серії 100GE 3000, сказав Шах.

З боку програмного забезпечення обидва комутатори працюють під управлінням FortiSwitchOS, яка пропонує такі функції, як автоматичне налаштування, моніторинг мережі та усунення несправностей, аналіз мережевого трафіку та керування.

Операційна система підтримує Fortinet's Security Fabric, яка забезпечує єдину платформу управління безпекою. За словами Шаха, ключем до інтеграції безпеки операційної системи є те, що брандмауери нового покоління FortiSwitch і FortiGate розроблені для роботи як єдина інтегрована система. Ця комбінація включає в себе контроль доступу та можливість виконувати різноманітні завдання безпеки, включаючи розширений захист від зловмисного програмного забезпечення, IPS, ізольоване програмне середовище та веб-фільтрацію – усе з єдиного місця керування.

Комутатори також інтегруються з FortiAIOps, технологічним операційним інструментом постачальника, який надає інформацію про потенційні проблеми мережі в реальному часі та може автоматизувати ручні завдання.

Комутатори серії FortiSwitch 600 і 2000 вже доступні.
Джерело: www.networkworld.com
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading