Комутатори Arista націлені на мережеві вимоги з наднизькою затримкою

Компанія Arista Networks представила портфоліо комутаторів 25G Ethernet, призначених для підтримки в першу чергу фінансових програм, які потребують високої продуктивності та надзвичайно низької затримки.

Нові блоки серії 7130 25G є значною потужністю та модернізацією функцій порівняно з поточною лінійкою пристроїв постачальника 7130 10G Ethernet і обіцяють скоротити затримку зв’язку для передачі даних у 2,5 рази за рахунок зменшення черги, затримок серіалізації та усунення потреби у затримці вперед. За словами постачальника, корекція помилок (FEC) зазвичай необхідна для 25G Ethernet.   

Крім того, нові комутатори усувають потребу в кількох кабелях і комутаторах для налаштування та підтримки поточного рівня мереж із низькою затримкою, як зазначив Мартін Халл, віце-президент Cloud Titans та управління продуктами платформ Arista Networks у блозі про новий перемикачі.
Існуючі торговельні біржі та інші торговельні підприємства та інші, яким потрібні мережі з низькою затримкою, уже більше десяти років працюють на 10G і тепер більше не можуть справлятися зі сплесками та мікросплесками, що вимагають рішень з більшою пропускною здатністю, заявив Халл. Нові системи Arista серії 7130 25G підтримують стандартні оптичні з’єднання та дозволяють клієнтам оновити мережі до 25G Ethernet і підтримувати зворотну сумісність із існуючими рішеннями на 10G.

Три нові системи серії 7130 виглядають так:
  • 7132LB: переадресація рівня 2/3 із надзвичайно низькою затримкою на 25GbE за допомогою технології комутації рівня 2 від Arista SwitchApp для відмітки часу. 7132LB оснащений FPGA AMD/Xilinx UltraScale+ і містить 48 портів SFP28 і 4 слоти QSFP28 для загальної кількості 64 смуг передньої панелі.
  • 7135LB: інтегрована мережа Layer 1 з комутацією 10G і 25G з технологією захоплення трафіку Arista MetaWatch для забезпечення швидкої агрегації та буферизації пакетів.
  • 7130B-32YD: комутатор рівня 1 високої щільності, що підтримує 25GbE через усі 256 каналів. За словами Arista, це комутатор L1 з найвищою щільністю, який коли-небудь створювала компанія. На базі чіпа Intel Tofino коробка має 32 слоти QSPF-DD.
Комутатори 7132 і 7135 оснащені інтегрованими повністю програмованими ПЛІС, які сумісні з додатками, написаними для поточної серії 7130, і включають десятки програмно реконфігурованих підключень один до одного, і все це в одній стійці з удвічі більшою щільністю портів на передній панелі, ніж у пристроїв попереднього покоління 7130. .

«Це означає, що фірми, які використовували один 7130 для розповсюдження, агрегації та просування ринкових даних, а інший 7130 для точного відмітки часу та перемикач фіксованої конфігурації для нечутливого до затримки маршрутного трафіку, усі з’єднані десятками кабелів, тепер можуть розгорнути одну стійку, яка може робити все це, заощаджуючи час затримки, простір і енергію», — заявив Халл.

Крім того, сьогодні десятки кабелів з’єднують кожен рівень з одним комутатором — кожен кабель передає окремий сигнал або з’єднання — з традиційними комутаторами та іншими мережевими пристроями. Розгортання та керування цими топологіями є складним і виснажливим. Технологія в нових коробках дозволяє передавати до восьми з’єднань через один кабель, що значно зменшує складність проводки та покращує щільність портів, згідно з Arista. 

Усі три пристрої працюють під керуванням флагманської операційної системи Arista, Extensible Operating System (EOS), і ними можна керувати за допомогою єдиної панелі керування основною платформою керування CloudVision компанії.

Серію 7132LB можна замовити сьогодні, а серію 7135 заплановано на 4 квартал 2023 року. Серію 7130B можна буде замовити в першому кварталі 24 року.
Джерело: www.networkworld.com
carver
2023-10-23 00:32:39
Avatar
как-то трейлер «Операція „Колібрі“» видел но не смотрел. спасибо за напоминание.
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading