СТАВР

IT Консорціум STAVR.Net.UA надає доступ до Всесвітньої мережі Інтернет з використанням технологій та трас Європейських IP-бекбонів MCI / UUNet, SprintLink та Всеукраїнської оптоволоконної мережі обміну трафіком UA-IX для мешканців Дніпровського житлового масиву на самих вигідних умовах і за мінімальними тарифами.

Інженерне рішення: вся Структурована Комп'ютерна Система (СКС) фізично побудована на Волоконно-оптичних магістралях з використанням WDM технологій, архітектура мережі "STAR", що дозволяє надавати весь спектр інформаційних послуг на найвищому передовому рівні якості для фізичних та юридичних осіб.

Маючи пряму комутацію на всеукраїнську мережі обміну трафіком UA-IX, ми надаємо споживачам інформаційних послуг високошвидкісної якісний доступ до всесвітньої мережі Internet та її ресурсів.

з 10:00 до 20:00
(044) 574-2511
(063) 424-9356
info@stavr.net.ua
http://stavr.net.ua
вул. Новаторів
пр. Новаторів
вул. Калачевська
вул. Профспілкова
пр. Бишевький
вул. Тростянецька
вул. Харківське шосе

[b]Вся Структурована Комп'ютерна Система (СКС) фізично побудована на Волоконно-оптичних магістралях з використанням WDM технологій, архітектура мережі "STAR", що дозволяє надавати весь спектр інформаційних послуг на найвищому передовому рівні якості.[/b]

(044) 574-2511
(063) 424-9356
Київ
Україна
Київ
Київ
Всі вулиці в населеному пункті
Провайдер / оператор
Звита пара
Підключення через звиту пару / TP / Twisted Pair.
Інтернет
Доступ в інтернет для домашнього чи офісного користування.
Приватні особи
Послуги приватним особам.