Аппарат для нанесения защитного покрытия на очищенные участки волокна.
Компанія Fujikura Ltd. оголосила про запуск нової серії оптичних волокон FSR115 і нових оптичних волокон серії CT115. Ці продукти використовуються в оптичному комунікаційному обладнанні.
Доставка нових продуктів почнеться у січні 2023 року.  Пристрій для повторного нанесення покриття на оптичне волокно надає на оптичне волокно акрилатне покриття, дещо більше, ніж оригінальне покриття, для захисту місця зварювання. 
Серія FSR115 складається з трьох моделей: FSR115 без пробного тестера, FSR116 з функцією перевірки до 2,0 кгс і FSR117 з функцією перевірки до 10,0 кгс.
Новий механізм ін’єкційної смоли з ультрафіолетовим затвердінням і конструкція скляної форми дозволили нам скоротити час роботи на 25% і досягти вищої точності довжини повторного покриття порівняно з поточними моделями.

Сколювач оптичних волокон великого діаметру забезпечує точне розколювання волокон великого діаметру.  Серія CT115 складається з трьох моделей: CT114, яка може розколювати оптичні волокна діаметром до 660 мкм, CT115 розколює волокна діаметром до 1250 мкм, а CT116 розколює волокна діаметром до 1250 мкм із функцією розколювання під кутом.  Щоб розколювати волокна великого діаметру, важливо точно встановити деталі, які називаються «упором зворотного ходу», щоб волокно не згиналося, коли лезо штовхає волокно. Нові моделі CT115/CT116 оснащені механізмом автоматичного позиціонування стопору зворотного ходу.  Він призначений для забезпечення більш стабільної якості розколювання для спеціальних застосувань.  Крім того, всі моделі нової моделі серії CT115 оснащені механізмом зміни положення леза для сколювання. Лезо автоматично рухається до того, як воно зношується.  Усі моделі в цих групах продукції будуть оснащені мітками RFID. Серія FSR115 зчитує RFID-мітку, прикріплену до скляної форми, і вибирає рекомендовані програми повторного покриття відповідно до розміру скляної форми. 
Серія CT115 зчитує RFID-мітку, прикріплену до новосконструйованого тримача волокна, і сколювач вибирає рекомендовані програми залежно від діаметра волокна.
Джерело: fujikura
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading