Перейти до

MIT открыл доступ ко всем своим учебным материалам (видео+слайды+задачи+решения)


Рекомендованные сообщения

post-12742-0-53297200-1456261149_thumb.png

Massachusetts Institute of Technology открыл доступ ко всем своим учебным материалам.

Выложены полностью учебные программы, конспекты лекций, экзаменационные вопросы и ответы, и даже видео лекций 32 курсов MIT (Масачусетского Техн.Института). Просто чтобы понимать, насколько это большой подарок, можно вспомнить, что стоимость одного года обучения в MIT $58 240. Еще раз, 58 тысяч 240 долларов* за ОДИН год обучения.

У почти каждого курса - видео (физически оно лежит на ютубе), есть транскриция на англ язык, есть отдельно аудио, а также слайды презентаций, задачки + решения (все документы конечно в pdf, а не в .docx как принято сами знаете где).

Вот какие темы там есть:
Aeronautics and Astronautics
Anthropology
Architecture
Athletics, Physical Education and Recreation
Biological Engineering
Biology
Brain and Cognitive Sciences
Chemical Engineering
Chemistry
Civil and Environmental Engineering
Comparative Media Studies
Comparative Media Studies/Writing
Earth, Atmospheric, and Planetary Sciences
Economics
Edgerton Center
Electrical Engineering and Computer Science
Engineering Systems Division
Experimental Study Group
Global Studies and Languages
Health Sciences and Technology
History
Linguistics and Philosophy
Literature
Materials Science and Engineering
Mathematics
Mechanical Engineering
Media Arts and Sciences
Music and Theater Arts
Nuclear Science and Engineering
Physics
Science, Technology, and Society
Sloan School of Management
Supplemental Resources
Urban Studies and Planning
Writing and Humanistic Studies

 

Все лежит тут:
http://ocw.mit.edu/courses/audio-video-courses

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

  • Схожий контент

    • Від rvolodimir02
      У сучасному світі, коли вибір вищого навчального закладу стає ключовим етапом в освітньому шляху, Державний університет Житомирська політехніка вирізняється як ідеальний варіант для амбіційних студентів. Розглянемо, чому саме цей університет заслуговує на увагу у 2024 році.
      1.Вища акредитація та історія успіху:
      Заснований у 1960 році на базі Київського політехнічного інституту, університет має вражаючу історію успіху. З часом він став самостійним закладом з вищою акредитацією IV рівня, що свідчить про його високий стандарт освіти.
      2.Широкий спектр напрямків:
      Факультети університету пропонують різноманітні напрямки, включаючи бізнес та обслуговування, гірничу справу,інформаційно-комп’ютерні технології,  комп’ютерно-інтегровані технології, національну безпеку, право та міжнародні відносини, педагогічні технології та освіту впродовж життя. Кожен з напрямків відзначається високою якістю навчання та актуальністю в контексті сучасних вимог ринку праці.
      3.Інноваційні рішення та міжнародні зв'язки:
      Засновано інтерактивний музей науки і технологій “Політехнік”, який демонструє 30 експонатів з різних галузей науки. Також, університет активно розвиває міжнародні зв'язки, що відкриває додаткові можливості для студентів отримати унікальний досвід та знання.
      4.Гірничо-екологічний факультет:
      Однією з особливостей університету є гірничо-екологічний факультет, який готує фахівців з гірництва та екології. Співпраця з норвезьким урядом для реабілітації учасників АТО/ООС свідчить про соціальну відповідальність університету.
      Вибір навчального закладу - це важлива рішення, яке визначатиме вашу професійну майбутнє. Державний університет 'Житомирська політехніка' виправдовує високі стандарти освіти та надає унікальні можливості для особистого та професійного розвитку.
    • Від rvolodimir02
      Державний університет «Житомирська політехніка» — заклад вищої освіти IV рівня акредитації в Житомирі.
      Державний університет “Житомирська політехніка” - https://ztu.edu.ua/ є єдиним цивільним закладом освіти інженерно-технологічного профілю на Житомирщині. Університет був заснований у 1960 році на базі загальнотехнічного факультету Київського політехнічного інституту. Початково студенти, працюючи на підприємствах, навчалися три роки, після чого мали можливість завершити навчання в інших вищих навчальних закладах України та колишнього Радянського Союзу.

      У 1975 році загальнотехнічний факультет реорганізувався в Житомирський філіал Київського політехнічного інституту. З того часу філіал підготував майже 5 тисяч інженерів-механіків та інженерів-електриків. З 1983 року розпочато підготовку інженерів-електромеханіків за спеціальністю “Робототехнічні системи і комплекси”.

      У 1994 році, на базі філіалу, було засновано Житомирський інженерно-технологічний інститут, який у 2019 році перейменовано на Державний університет “Житомирська політехніка”. У 1995 році в інституті відкрито факультет економіки та менеджменту, де студенти можуть отримати вищу освіту за спеціальностями: “Облік і аудит”, “Економіка підприємства”, “Менеджмент організацій”.

      З 2000 року університет розвиває гірничо-екологічний факультет, який готує спеціалістів з гірництва та екології. З 2020 року університет співпрацює з норвезьким урядом для реабілітації учасників АТО/ООС.

      Останнім часом “Житомирська політехніка” активно розвиває міжнародні зв’язки, а у 2021 році створено інтерактивний музей науки і технологій “Політехнік”, який демонструє 30 експонатів з механіки, оптики, електрики, магнетизму, логіки та акустики.

      У рейтингу “Топ-200 Україна” “Житомирська політехніка” зайняла 53 місце, а серед “Кращих ЗВО північного регіону України” — 2 місце. Університет є лідером серед кращих закладів освіти Житомира.

      Факультети університету охоплюють широкий спектр напрямків, включаючи бізнес та обслуговування, гірничу справу, інформаційно-комп’ютерні технології, комп’ютерно-інтегровані технології, національну безпеку, право та міжнародні відносини, а також педагогічні технології та освіту впродовж життя.
×
×
  • Створити нове...