Перейти до

08:45-09:45
Груповий трансфер від станції метро «Мінська» до «Джинтама Бриз»
 
08:00-10:00
Час для сніданку в готелі
 
10:00-10:30
Відкриття. Вітання учасників Конференції від організаторів, партнерів, головних спонсорів, Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку, Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, НКРЗІ, Держспецзв’язку.
 
10:30-11:45
Виїзні слухання Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку на тему: «Законодавче забезпечення галузі ІКТ: кібербезпека, інформаційна безпека в мережі Інтернет».
Модератор – голова Правління ІнАУ Олександр Федієнко.
Питання для обговорення:
– Реалії та майбутнє;
– Моніторинг, блокування, шлях до «цивілізації»;
– Як захистити «вільний інтернет» та інформаційний простір?
Леонід Ошеров, голова Ради Асоціації «ТЕЛАС»: «Вплив крадіжок обладнання, кабелю та пошкодження телекомунікаційних мереж на особисту, суспільну і національну безпеку».
В обговоренні братимуть участь: голова Комітету ВРУ з питань інформатизації та зв’язку Олександр Данченко;народний депутат України Григорій Шверк; заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Уляна Фещук; голова Правління АППК Наталія Клітна; експерт ІнАУ Олександр Баранов.
 
11:45-13:00
Медіа, провайдери і держава: створюємо майбутнє платного телебачення разом. Стратегії, виклики, паритет, можливості й прогнози.
Модератор секції – член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Олег Черниш.
В обговоренні братимуть участь: виконавчий директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук; генеральний директор компанії Triolan Вадим Сидоренко; директор зі стратегічного розвитку StarLightMedia Федір Гречанінов;генеральний директор ТОВ «Торсат» Денис Васянович; директор мережі «Ланет» Маріан Івасюк; директор ТОВ «ОТТ Україна» Олександр Резунов.
 
13:00-13:45
Обідня перерва
 
13:45-14:30
Інтернет речей – ІоТ – майбутній драйвер ринку? Обговорення практичних кейсів.
Модератор секції – голова Правління ІнАУ Олександр Федієнко.
Юрій Каргаполов, генеральний директор Консорціуму «Український центр підтримки номерів і адрес»: «Управління ідентифікацією цифрових об'єктів у мережах наступного покоління і IoT».
Євген Євтушенко, директор з розвитку бізнесу DEPS: «Internet of Things. Наступний оберт розвитку телекомунікацій».
В обговоренні братиме участь експерт ІнАУ Олександр Баранов.
 
14:30–15:30
Технологічна панель. Модератор секції – голова Правління ІнАУ Олександр Федієнко.
Євген Євтушенко, директор з розвитку бізнесу DEPS: «MakeGlobal. Допомога будівництву за кордоном».
Руслан Тісовський, керівник відділу розвитку продуктів ТОВ «Технології мереж»: «Війна світів. Ethernet vs E-PON vs G-PON».
Олександр Селюк, керівник відділу продажів ТОВ «Технології мереж»: «Вперед у майбутнє! Побудова G-PON у багатоквартирних будинках. Практичні кейси».
Микола Козак, комерційний директор ТОВ «Технології мереж»: «Від ядра до абонента. Вихід GCOM на ринок України. Презентація рішень та обладнання».
Germann Geer, директор з продажу компанії ASTRO Strobel GmbH: «Нові технології від компанії ASTRO Strobel, нові можливості за умови зниження витрат».
 
15:30-16:00
Пауза на каву
 
16:00-17:00
Masterpass: one click до успіху в онлайн-комерції. Яким чином пропонувати клієнту новий UX в оплатах і підвищити конверсію?
Модератор секції – Олександр Глущенко.
Кожен другий користувач перериває купівлю онлайн, якщо його просять зареєструватися чи повторно ввести дані. Платформа цифрових гаманців Masterpass – це нове слово в e-commerce, вона змінює клієнтський досвід та відкриває нові можливості для оплати, без необхідності щоразу вводити дані платіжних карток. Ми поговоримо про те:
– Як і для кого працює платформа;
– Де вже інтегровано Masterpass;
– Яким чином забезпечується захист даних та безпека транзакцій;
– Скільки коштує підключення Masterpass та як його здійснити;
– Які переваги має провайдер та клієнт – на прикладі бізнес-кейсів.
В обговоренні братимуть участь директор з розвитку бізнесу Mastercard в Україні Сергій Францішко; комерційний директор iPay.ua Антон Косторніченко; директор компанії мережі «Ланет» Маріан Івасюк і CEO Maximum-Net LLC Вадим Алімов.
 
17:00-18:00
Академія росту. Кращі спікери – цікаво про бізнес у сучасному світі.
Майстер-клас Сергія Глущенка: «Саме час створювати бренд. Відрізняйся або помри».
Про тренера: експерт і практик з питань брендинга, в портфоліо якого проекти Sandora, «Фанні», «Шостка» і багато інших; під його керівництвом вартість однієї української компанії виросла у 8 разів за 1 рік; 4 роки обіймав посаду заступника міністра молоді та спорту; навчив грамотному брендінгу 1000+ людей; 15+років у корпоративному бізнесі; власник 4 бізнесів.
 
18:00-20:00
Pre-party cocktail SESsion(набережна)
 
18:15-19:15
Груповий трансфер від «Джинтама Бриз» до станції метро «Мінська»
 
з 20:00
«Дядя Жора Company», DEPS і телеканал О-ТВ запрошують на вечірку
 
22:30-23:20
Груповий трансфер від «Джинтама Бриз» до станції метро «Мінська»
 
Дні електронних комунікацій – це міжнародна зустріч гравців ринку електронних комунікацій для обговорення сучасних трендів, перспектив регулювання, ризиків та можливостей для розвитку інтернету, телевізійних сервісів. Це перший масштабний конвергентний галузевий захід для операторів телекомунікацій, постачальників аудіовізуальних медіа-послуг, електронних ЗМІ, операторів кабельного телебачення, виробників і дистриб’юторів обладнання й технологій.
 
ДЕК 2018
впровадження європейських стандартів на ринках надання телекомунікаційних та аудіовізуальних послуг, лібералізація регулювання;
забезпечення свободи слова в мережі Інтернет і на телебаченні;
відповідальність за порушення авторського права та/або суміжних прав;
якість послуг та залежність їх від тарифів, майстер-класи;
кібербезпека у телеком-мережах;
обговорення викликів і можливостей розвитку відносин «держава – бізнес», «провайдери – медіа», «провайдери – провайдери»;
сприяння розвитку малого й середнього та малого бізнесу телекому і медіа за допомогою впровадження інноваційних ідей;
ефективне використання РЧР України;
конкуренція на ринку Pay TV;
доступ до інфраструктури: що змінилося за рік після прийняття профільного закону.

08:45-09:45
Груповий трансфер від метро «Мінська» до «Джинтама Бриз»
 
08:00-10:00
Час для сніданку в готелі
 
10:00-11:30
Доступ до інфраструктури: що змінилося за рік після прийняття профільного закону?
Модератор секції – голова Правління ІнАУ Олександр Федієнко.
Олена Осадчих, юрисконсульт ТОВ «ТРК «Галстрім»: «Правові аспекти доступу операторів телекомунікацій до інфраструктури багатоквартирних будинків».
У дискусії беруть участь голова Ради Асоціації «ТЕЛАС» Леонід Ошеров; голова Правління АППК Наталія Клітна; директор ТОВ «IT Телесеть» Анатолій Пятніков.
Запрошуються представники провайдерів, Кабінету Міністрів України, АМКУ.
 
 
11:30-12:45
Огляд перспективного законодавства у сфері телебачення та авторського права в контексті діяльності провайдерів програмної послуги.
Модератор – голова правління АППК Наталія Клітна.
Оксана Єфімчук, старший юрист юридичної компанії Jurimex: «Огляд перспективного законодавства у сфері телебачення та авторського права у контексті діяльності провайдерів програмної послуги».
В обговоренні братимуть участь: народний депутат України Григорій Шверк; заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Уляна Фещук; член Правління ІнАУ Костянтин Жакун; директор Українського музичного альянсу Павло Калініченко; представники Мінекономрозвитку, провайдери програмної послуги.
 
12:45-13:00
Максим Сьомочкін, директор COSMONOVA|NET:  «ТВ-платформа COSMONOVA/NET – новий рівень розвитку взаємодії операторів і телеканалів».
 
13:00-13:45
Обідня перерва
 
13:45-15:00
Успішні кейси ОТТ-телебачення для ISP-провайдерів. Деталі й перспективи партнерства.
Модератори – голова Правління АППК Наталія Клітна та член Правління ІнАУ Костянтин Жакун.
Олександр Резунов, ТОВ «ОТТ Україна», майстер-клас: «Місія нездійсненна: як інтернет-провайдеру за гроші продати ТВ-сервіс?».
В обговоренні братимуть участь: комерційний директор StarLight Digital Микола Фаєнгольд; керівник ТОВ «Телетранс» Андрій Бутченко; представник YOU TV Максим Смелянець; керівник відділу В2В продажів «Диван ТБ» Віталій Петров; директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Андрій Мальчевський. Для обміну досвідом запрошуються представники провайдерів, правовласників й ОТТ-сервісів.
 
15:00-16:00
Піратство: протидія та відповідальність за порушення прав на об’єкти інтелектуальної власності в мережі Інтернет.
Модератор секції – Георгій Барзашвілі.
Віктор Артющенко, комерційний директор групи компаній Infomir: «Європейський досвід протидії піратству».
Олександр Папуця, партнер Smartsolutions Law Group: «Синергія технологій і права».
Микола Фаєнгольд, комерційний директор StarLight Digital: «Піратство як бізнес».
Павло Миколюк, директор ЮФ «Віндекс»: «Роль поліції у захисті прав інтелектуальної власності».
В обговоренні братиме участь Артем Льозін ,керівник 1+1 video та керівник SUDUM
 
16:00-16:30
Пауза на каву
 
16:30-18:00
Академія росту. Кращі спікери – цікаво про бізнес у сучасному світі.
Майстер-клас Тетяни Войцеховської: «Код грошей у бізнесі».
Про тренера: сертифікований коуч із фінансів (ICF, ЄС); 12 років обіймала керівні посади в компаніях Comfy та Foxtrot; автор і тренер бізнес-школи «Cash Flow під
ключ»; власниця бізнесу.
 
20:00
Закриття. Фінальна вечірка.
 
22:30-23:20
Груповий трансфер від «Джинтама Бриз» до станції метро «Мінська»
 
Дні електронних комунікацій – це міжнародна зустріч гравців ринку електронних комунікацій для обговорення сучасних трендів, перспектив регулювання, ризиків та можливостей для розвитку інтернету, телевізійних сервісів. Це перший масштабний конвергентний галузевий захід для операторів телекомунікацій, постачальників аудіовізуальних медіа-послуг, електронних ЗМІ, операторів кабельного телебачення, виробників і дистриб’юторів обладнання й технологій.
 
ДЕК 2018
впровадження європейських стандартів на ринках надання телекомунікаційних та аудіовізуальних послуг, лібералізація регулювання;
забезпечення свободи слова в мережі Інтернет і на телебаченні;
відповідальність за порушення авторського права та/або суміжних прав;
якість послуг та залежність їх від тарифів, майстер-класи;
кібербезпека у телеком-мережах;
обговорення викликів і можливостей розвитку відносин «держава – бізнес», «провайдери – медіа», «провайдери – провайдери»;
сприяння розвитку малого й середнього та малого бізнесу телекому і медіа за допомогою впровадження інноваційних ідей;
ефективне використання РЧР України;
конкуренція на ринку Pay TV;
доступ до інфраструктури: що змінилося за рік після прийняття профільного закону.

    

08:00-09:30
Час для сніданку в готелі
 
9:30-12:00
Академія росту: Idea Breakfast з Іллєю Рейнішем, керівником відділу продажів освітньої платформи LABA + власник OnlyTop.
Idea Breakfast «Продажі, маркетинг і упаковка X2».
Про тренера: за 1 рік роботи в Isaac Pintosevich Systems пройшов шлях від стажиста до в.о. керівника відділу продажів із 30менеджерами з продажу в підпорядкуванні. 17місяців поспіль був першим з обігу серед 30продажників. У перший тиждень роботи менеджером з продажу підписав 3 контракти на загальну суму $23000. Укладав контракти з топ-менеджерами та власниками провідних компаній люкс-сегмента по холодних дзвінках: Martell, Bentley, Ulysse Nardin, Rolex, Rixos, Swarovski etc. Особистий рекорд– 550% плану. Ще один особистий рекорд продажу продукту бюджетної цінової категорії на $62000 за місяць.
Кількість місць обмежена. Для участі необхідно отримати окреме безкоштовне запрошення
 
12:00
Виїзд із номерів, груповий трансфер до станції метро «Мінська»

Новый расширенный курс об основных возможностях операционной системы RouterOS и оборудовании RouterBoard. Для системных администраторов специалистов по компьютерным сетям.
Вас научат:
работать с оборудованием Mikrotik и операционной системой RouterOS
получите базовые знания по протоколу TCP/IP и работы сетей Ethernet
получите базовые знания по проводному или беспроводному соединению
получите базовые знания по объединению интерфейсов,маршрутизации и туннелированию

8 июля 2018г. в Киеве пройдет конференция MUM (MikroTik User Meeting), посвященная операционной системе RouterOS и оборудованию RouterBoard. Каждый год всё больше дистрибьюторов MikroTik, производителей аксессуаров и участников программы MFM представляют свои продукты и услуги на всё более многочисленных встречах пользователей MikroTik.

    

Запрошуємо прийняти участь у конференції "PON - у МІСТО!" DeepNet IDEA DAY Kyiv  
від компанії "Діпнет Україна", 
 
Місце та час зустрічі
Дата/час:  8 червня, з 11.00 до 16.00
Локація: м. Київ,
конференц зал MediaHub, вул. Михайла Омеляновича-Павленка (Суворова), 4/6 (приміщення «Київміськбуду», вхід з двору)
від м. Арсенальна - 12 хвилин ходу

Інтерактивна зустріч DeepNet IDEA DAY Kyiv  - частина довгострокової програми «PON у МІСТО!», 
розробленої та запропонованої до впровадження у вашому бізнесі 
технічним директором "Діпнет Україна"  Євгеном Шевчуком.
 
Головні задачі концепції «PON у МІСТО!»:
1. Здешевлення підключення абонента
2. Мінімізація ризиків в обслуговуванні ліній
3. Розробка під наші реалії конструкцій збереження пасивних вузлів мережі PON-а у галузі застосовування PON-технологій  для міста.
 
Готуйте ваші запитання!
 
Реєстрація обов'язкова:
тел.:  093-601-20-20 
e-mail:  pechenko.yulya@deepnet.ua
відповідальний менеджер проекту: Юлія Печенко
 
 
 

Новый расширенный курс об основных возможностях операционной системы RouterOS и оборудовании RouterBoard. Для системных администраторов специалистов по компьютерным сетям.
Вас научат:
работать с оборудованием Mikrotik и операционной системой RouterOS
получите базовые знания по протоколу TCP/IP и работы сетей Ethernet
получите базовые знания по проводному или беспроводному соединению
получите базовые знания по объединению интерфейсов,маршрутизации и туннелированию

    

В течение двух дней (20 и 21 июня 2018 года) специалисты различных сервисных кабельных компаний будут проходить обучение по СКС OK-net на базе ПАО «Одесского кабельного завода «Одескабель».
 
В программе обучения будут прорабатываться следующие темы:
Введение в СКС OK-net.
• Обзор стандартов СКС.
• Стандарт ISO 11801:2017
Компонентная база и особенности монтажа СКС OK-net.
• Компоненты СКС OK-net.
• Основные требования к подготовительным и инсталляционным работам.
Основные параметры сертификации СКС.
• Условия предоставления гарантии СКС OK-net
• Сертификационные измерения смонтированной сети.
 
Специалисты получат практические навыки по монтажу СКС OK-net и работе с прибором WireXpert 4500. 
Компании, успешно прошедшие обучение, получат сертификаты со статусом официального инсталлятора СКС Ok-net, что дает ценовые привилегии, а также 25-летнюю гарантию от завода.
 
Следующий курс обучения планируется в июле. Кто с нами?


×
×
  • Створити нове...