Перейти до

big_johnny

Маглы
  • Всього повідомлень

    11
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О big_johnny

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. нужен канал 10-12 мбит.. Львов (АС-2)... вашие предложения ...
  2. big_johnny

    Построить линк на 1200 м.

    а в цей бокс 2100 влізе? і як буде працювати (конденсат, температура).. чи краще булет2 втулити туди? і по досвіду як булет працює в парі з 2100?
  3. big_johnny

    Построить линк на 1200 м.

    а бюджетніших варіантів , ніж на мікротіках ніхто не підкине)))))).... лінк 1000 м . Очікуваний результат 15-20 мбіт...Основне можливість застосування точок доступу ззовні та якомога менша чутливість до гроз... Проблемка, в тому що точка1 це 9 пов. будинок ..а точка2 - 2 поверховий... видимість перекривається частиною сусідньої 9 поверхівки... p.s. завалялась лишня 2100ар... але сумніваюсь що її тут можна буде примкнути, все таки надійністю не "блєщет" і далеко не для аутдор застосування (гермобокси???).......
  4. big_johnny

    проброс FTP на микротике

    а конкретніше можна.. ... ссилку може кинете?)
  5. Є одна машина під мікротіком 2.9.27 (ip поряку 192.168.*.*) , яка роздає інет по pppoe, зовнішнє ip постійне. Другий сервер під Win 2003 (ip поряку 192.168.*.*), який під"єднаний до інету по такому ж клієнтському ррое. На ньому встановлений FTP-сервер SERV-U. Як організувати віддалений доступ по інету до цього FTP? Підкажіть, будь-ласка.....
  6. big_johnny

    Ip

    Постало питання : існує невелика мережа (40 комп.) , на сервері ОС mikrotik, інет через юзерам через ппоє) ... Часто виникає потреба віддаленно проадмініструвати, і Webbox, як і Telnet використовується. Але, для того щоб це зробити , а ip не постійна, треба дзвонити до когось з юзерів і випитуватись, "а яка ip" ))) Ци можна якось спростити, захід віддалено на сервер? Я маю на увазі, чи можна зробити так , щоб після переконекту модему , мікротік відсилав на якусь умовну ел.адресу нове ip? як це реалізовується на змінній адресі?
  7. big_johnny

    Скрутка в воздухе

    жесть, а я думал об других вариантах подвешивания разново барахла )))
  8. big_johnny

    Скрутка в воздухе

    ясно.... Будем перевешивать.... Давно б так зделали, если б не то что ета вся хрень идьот по столбах на висоте 5м вместе со сталькой к которой подвешена.... Снимать, ну уж больно трудно)))
  9. big_johnny

    Скрутка в воздухе

    короче, задам вопрос иначе: что подвесить ТАМ , чтоб ОНО заработало?
  10. на длине 130м есть скрутка витой пары , дальше есчо 40м... конечно сигнал при етом очень слабават и про 100 мбит никто не говорит. Тогда инной возможности, кроме скрутки небило... На концах "линка" свичы.. но конечно ето результату не даййййот... Вот... Что делать...? Наткнулся на девайс d-link dwl-p200 ... поможет? п.с. На фотке не ета скрутка.. просто пример)))
×
×
  • Створити нове...