Перейти до

vaz02

Сitizens
  • Всього повідомлень

    1 528
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    22

Сообщения додав vaz02

  1. О Борисович, якось давно Вас на форумі не було. Із того що ми плануємо приєднатися до ЄвроСоюзу то зрозуміло що й закони та податки будуть підганяти під Європейську систему це очікувано . 

    • Like 1
  2. 2 часа назад, petoner сказав:

    тут питання вже як це подавати. якщо написати провайдеру і розказати їм про багу, то можуть і печеньку дати. Якщо нагнути мережу, чи щось викрасти то так мабуть кримінал.

    Ні не так. Для печеньки зразу заключається договір про заходи з перевірки безпечності мережі , а потім проводяться заходи. А так як себе поводите Ви то тільки кримінальна стаття. А тим паче в нинішній час то можуть  й диверсійну діяльність знайти, а то вже інша стаття.

  3. годину тому, alskor сказав:

    Податкова винесла ППР про скасування єдиного податку для ТОВ, мовляв з КВЕД 61.10 не можна бути на єдиному. Не лист, "а чому ви так...", а саме постанова, і в реєстрі є запис.... хтось зіштовхувався?

    А можете опублікувати сам документ податкової?

  4. Насколько я понимаю здесь подписан договор, потому что есть разделение между учредителями и назначен директор. Исходя из наличия данных даных:) , я бы потребовал от директора как учредитель , официально через почту с вручением, финансовый отчет за 3-5 лет. Дальше по ответу:)

     

    • Thanks 1
  5. 3 часа назад, Туйон сказав:

    https://mikrotik.com/product/crs305_1g_4s_in

     

    Конечно, возможно я не особо понял поставленную задачу.

    Так что хотелось бы больше подробностей.

    По ссылке - дешево, сердито, проверено 2-3 годами работы.

     

    Нужно немного более 1G.  А что можете сказать про Mikrotik CRS310-1G-5S-4S+IN ?

     

×
×
  • Створити нове...