Перейти до

Apocalipse

Маглы
  • Всього повідомлень

    7
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Apocalipse

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Apocalipse

    Help

    трафик инспектор - хіба буде працювати з ДСЛАМ-ом на пряму? тобто включати/виключати порти, виставляти шв і т.д. І взагалі щось в мене таке враження що ДСЛАМ повинен сам вміти таке робити... Може хтось підскаже? (якщо простенькі роутери вміють обрізати шв на порті, включати/виключати порти то така річ як ДСЛАМ повинна вже таке вміти робити) чи я знов помиляюсь? П.С. По поводу "покинь оптоволокно, виту пару " і т.д. - розглядалось - не підходить. Проще і вигідніше поставити ДСЛАМ.
  2. Apocalipse

    Help

    і всетаки хотілося б почути яке пз потрібно встановити і настроїти, щоб юзер здому ввів лог і пас і мав нет. (пптп чи ппое- не важливо) а на "сервері" прога зазікла що на дслам-і на певному порті є коннект з модемом, отримала лог і пас від юзера і дала йому певний нет. от.
  3. Apocalipse

    Help

    Kto To - на мою думку кидати волокно не вигідно і не окупаємо в мому випадку. тому прохання підсказати технічну сторону організації мережі саме на адсл технології
  4. Apocalipse

    Help

    logic Ви праві... щось я про цю сторону не подумав. тоді логічно буде зробити прямо на ДСЛАМ-і л-лани (на рівні портів) але знов питання - які проги роблять управління такого типу: на порт №1 встановити максимальну шв =512кбіт на порт №2 встановити максимальну шв =256кбіт і т.д. В разі одночасного скачування файлів встновити приоритет на файли малого розміру (до 10 мб). дати там більше шв. Як це робиться мене цікавить більше всього. чи я не з тої сторони підходжу до завдання?
  5. Apocalipse

    Help

    eugene210682 - в моєму випадку прокинути езернет дорожче ніж поставити ДСЛАМ... logic - згдний, тому і питаюсь де і щочитати. Не думаю що все так вже і складно (принаймні те що мені треба). Та іплатити не хочеться, хоеться самому розібратись. muff - на рахунок ВЛАН (я так розумю тоді всі юзери не будуть одне одного бачити, обмінюватись ресурсами і т.д.) - не дуже хочеться. хочеться поставити якусь програму "розумну", яку я зможу настроїти під різних юзерів (порти дслам) по різному. , і прога та має бути під WinSRV . П.С. чому саме WinSRV і чому я думаю що все не так вже і склдно? - в
  6. Доброго всім дня чи вечора. В мене є таке досить обширне питання, вірніше задача... Потрібно організувати таку річ: встановити ДСЛАМ (наприклад Д-лінк) + до нього підвести n-ліній мідних на кінцях ліній модеми АДСЛ. До ДСЛАМ-а іде лінк 100мбіт до компа. В комп іде другий лінк 100Мбіт з нетом. От тепер сиджу і думаю як мені організувати так щоб все працювало )). Посидівши пару днів в неті, прочитавши багато інфи зрозумів слідуюче: 1. На комп можна поставити Він 2003 сервер (в нього є своя ВПН авторизація і РАДІУС сервер)і там встановити якиїсь біллінг. Обговорюсь зразу - ніяких справ не ма
  7. а як можна перевірити якість ліній??
  8. мда... дивно що ніхто нічого не відповів по темі. але я не закинув цю справу. буду пробувати. всім дякую за відповіді.
  9. Та інтернет провести до мультиплексора - не проблема (є можливість поставити на віддалі 100м від АТС ВайФай з швидкістю нету до 20Мегабіт) На Вайфай є ліцензія і дозвіл. проблема тише з УТ напевно. Ще раз пишу - є хтось що робив таке? І що може дати пораду скільки то приблизно коштує і чи варто з тим звязуватись?
  10. ні - цифровою АТС і не пахне, село з кількістю 4К населення. Не думаю що там має бути захмарна ціна оренди.
  11. впринципі "а нахрена нам нужни конкуренти" можна перефразувати інакше, якщо б УТК хотів би вести оптоволокно до моєї АТС (село 4К населення, атс на 100 номерів) і прокладка оптоволокна сотні тисяч грн - є сенс його вести? Чи краще заробити хоча б щось (всерівно краще ніж нуль і простой АТС і проводів). Тому думаю в мене є шанс. Впринципі на яку людину попаду (що буде рішати це питання)... Залежно з якої сторони вона подивиться на це питання. П.С. А що взагалі ніхто і не пробував таке робити? Чи пробували і не получилось? Просто якщо пробували то хотілося б почути цифри (хоч приблизні) скільк
  12. Хто що може підсказати щодо встановлення мультиплексора на АТС (мала АТС в селі) з метою роздачі нету по АДСЛ. Кабель тягнути економічно невигідно (нема багато поверхівок з абонентами) ВайФай - ліцензія Єдиний вихід АДСЛ. Хотілося б щось почути від людей, що таке робили, може підскажуть з чого почати? (інет підвести до мультиплексора - не проблема) Куда звертатись, зкільки приблизно коштує оренда (незнаю чого саме) на АТС? Буду вдячний за будь-які відповіді.
×
×
  • Створити нове...