Перейти до

vitya

Маглы
  • Всього повідомлень

    13
  • Приєднався

  • Останній візит

Сообщения додав vitya

  1. 14 часов назад, v68 сказал:

    Ссылка на петицию про приостановку мовного закона.
    https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/5458

    Петиція бєрєжної, сепарки, яку затримували 9 травня за колорадську стрічку. Ще й безграмотно написана ) ну то таке, хто на що вчився. Якщо "какая разніца", то нафіга петиція? Будьте послідовними, українофоби ;)

  2. мобільний шиномонтаж, нема там такого? на самий крайній випадок запаска на ведуче колесо, і з одним спущеним їхати якось помаленько. а якшо металеві - та, вистукувати, як порадили вище, і якщо резина зіскочила з пазів диску, всередину чуть бензина і сірник запалений кинути - посадить резину в пази, далі можна качати звичайним насосом

  3. http://ubr.ua/finances/banking-sector/nbu-ne-sobiraetsia-vvodit-ogranicheniia-prodaji-valuty-bankam-325036

     

    Национальный банк Украины не будет вводить ограничение продажи валюты банкам. Об этом сказано в сообщении пресс-службы НБУ в Фейсбук, передает ЛIГАБiзнесIнформ.

    "Пресс-служба НБУ обращает внимание, что информация, распространенная в СМИ, о якобы запланированных ограничениях продажи валюты банкам только под контракты предприятий, осуществляющих критический импорт, не соответствует действительности", - говорится в сообщении.

  4.  

     

    Порошенко наказав припинити віялові відключення світла

     

    Президент доручив уряду відновити повноцінну роботу Запорізької АЕС

    http://ukr.segodnya.ua/ukraine/poroshenko-prikazal-prekratit-veernye-otklyucheniya-sveta-580843.html

    приказать то можно , а как будет в реалии, все таки атомная - шутить нельзя

     

    http://www.gazeta.ru/social/news/2014/12/28/n_6788681.shtml

     

    П.С. Обратите внимание - экспериментировать стали именно с ЗАЭС. Не с Волынской, Хмельницкой или Южноукраинской, а именно с Запорожской. Ипанет - не жалко?

     

    а шарій по цій темі що говорить? очччень інтересно

  5.  

     

    Уважаемый Robert, Вы свои проекты также с ошибками делаете, как и пишите?

    На українські мові слово електро пишеться через букву "е", а не так як у Вас "Єлектро", також апостроф не замінюється зірочкою.

    а як пишеться слово "пишите"? и "проекты"?

     

    К сожалению разочарую Вас, все написано правильно, т.к. 1-я, 3-я, 4-я и 5-я строки сообщения написаны на русском языке, а 2-я на українські мові.

    Настоятельно рекомендую Вам внимательно читать, прежде чем вставлять свои 5 копеек!

     

    так-так :)  в принципі мені фіолетово на ваші проектантські разборки, але роблячи людині зауваження по граматиці, в одному реченні зробити дві помилки.. і зробити всіх навколо дураками. ви теж проектант? :)

  6. Уважаемый Robert, Вы свои проекты также с ошибками делаете, как и пишите?

    На українські мові слово електро пишеться через букву "е", а не так як у Вас "Єлектро", також апостроф не замінюється зірочкою.

     

    А само описание это что-то с чем-то, зачем эти сокращения, что трудно написать 10 слов полностью?

    Я себе представляю проекты, которые Вы выполнили, и как они проходят согласования.

     

    P.S. Ничего личного, но для сертифицированного специалиста такое недопустимо.

    а як пишеться слово "пишите"? и "проекты"?

  7. є такий вислів - на кожного сильного знайдеться сильніший. спочатку сушиш ти - потім сушать тебе. якщо хтось побачив маркетинг в їхніх діях.. ну цим маркетингом дійсно має займатись НОРМАЛЬНИЙ антимонопольний комітет, все решта просто розмови
     

  8. Коли пояснюєш деяким клієнтам, що ми теж платимо за інтернет, роблять круглі очі.. Думають що нет - це якась абстрактна безплатна субстанція, тільки треба знати куди включити свій кабель :)

  9. в нас працює форум, відкритий ззовні. не скажу що відвідуваність велика, але якщо гарно відповісти абоненту і вирішити його проблему, яку він описав на форумі - то можливо щось від того є.. хоча подяк не буває майже, а негативні відгуки регулярно. але відписавши що вирішим проблему і вирішивши її - можливо щось дає, тут хз..

×
×
  • Створити нове...