Перейти до

Zhankin

Маглы
  • Всього повідомлень

    3
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Zhankin

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Ви щось путаєте http://clip2net.com/s/jciRNL що червонов стрілочков помічено йдуть по !ALLOW а ще незабуваєм вказати цільову підмережу в правелі фаєра ps. як я не мучався мікротік непереадресовував адекватно три чи більше варіантів пробував, мене на ура кожен варіант перекидав, а реального користувача почерез одного. rscriptd рулить і bsd фаєр краще відпрацьовує і зникає купа глюків "мікротік підвис" хріново ріже і.т.п rscriptd раз відстроїв і забув, що воно там є)) пробовал ставить !ALLOW, дальше redirect на 8080 на котором web proxy, со страницей должников, правило отраба
  2. Вcе кто не в !ALLOW идут в кабинет, так не работает, потому что нужно чтобы должник был в каком нибудь листе, кроме ALLOW, а так как его нету ни в одном листе, то правило !ALLOW не срабатывает. Суть в том, что да мне нужно должников через Микротик в кабинет отправлять. Без отдельного списка должников не получается сделать.
  3. Ubilling+Mikrotik (API) пользователи попадают в ALLOW лист все прекрасно, при не оплате удаляются с этого листа. Вопрос в следующем, как сделать чтобы должники попадали в отдельный лист - DENY например?
×
×
  • Створити нове...