Перейти до

satnetivan

Маглы
  • Всього повідомлень

    13
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

-4 Плохой

О satnetivan

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. дякую! будем міняти маки руками!)
  2. нажаль, ідея цікава! але...
  3. да ну, ви мені научні терміни, а я вам факти! звідки береться цей мак при створенні клієнта! ще рез наголошую!!!! зєднання по протоколу PPPoE!!!!
  4. ну що так ніхто і не допоможе?
  5. в профілі абонента зняти мак я не можу! у попередньому біллінгу, я спочатку створював абонента, а потім знімав його мак коли він підключився! а тут зразу присвоює невідомий мак!
  6. цей мак, попадає в caller id мікротіка, і звісно клієнт не зможе здійснити PPPoE зєднання, бо маки не сходяться! просто скажіть що не так роблю? і будьласка без критики прочитаних книжок! я по пораду звернувся!
  7. 1, Доброго дня! дорогі форумчани! підскажіть будьласка, чи можна якось виключити функцію автоматичної роздачі мак адресів? діло в тому ща я використовую в якості NAS MikroTik, і коли в профілі заповняє CallerID,то PPOE зєднання не відбувається! а якщо в профілі MikroTik Caller ID знімаю, клієнт підключається без проблем! тобто мені потрібно, щоб ubilling не видавав мак адрес клієнту! чи може в чомусь моя помилка? Дякую!
  8. якшо по дефолту то просто admin пароль порожній!
  9. Як ви налаштовували зєднання з мікротіком ? згідно цієї інструкції http://wiki.ubilling.net.ua/doku.php?id=mikrotikapiвсе просто, треба тільки дуже уважно все читати! і доречі може і ви тут прокололись!!! зверніть увагу, який апач у вас зарас на біллінгу. по інструкції cd /usr/local/www/apache22/data/billing, а в мене вже апач 24!!! треба переписати руками! І ще в в терміналі мікротіка включили API? /ip service set api port=8728 address=xx.xx.xx.xx disabled=no де xx.xx.xx.xx це ip вашого біллінга. і ще в User list, добавте юзера з повними правами full.
  10. Як ви налаштовували зєднання з мікротіком ? згідно цієї інструкції http://wiki.ubilling.net.ua/doku.php?id=mikrotikapiвсе просто, треба тільки дуже уважно все читати! і доречі може і ви тут прокололись!!! зверніть увагу, який апач у вас зарас на біллінгу. по інструкції cd /usr/local/www/apache22/data/billing, а в мене вже апач 24!!! треба переписати руками!
  11. 1, Доброго дня! дорогі форумчани! підскажіть будьласка, чи можна якось виключити функцію автоматичної роздачі мак адресів? діло в тому ща я використовую в якості NAS MikroTik, і коли в профілі заповняє CallerID,то PPOE зєднання не відбувається! а якщо в профілі MikroTik Caller ID знімаю, клієнт підключається без проблем! тобто мені потрібно, щоб ubilling не видавав мак адрес клієнту! чи може в чомусь моя помилка? Дякую! 2, Чи можливо якось прописувати власноруч, логін і пароль клієнту? моні потрібно зробити міграцію зі старого білінга! а там таблиці зовсім інакші! треба писати ручками! ро
×
×
  • Створити нове...