Перейти до

Tehnik

Маглы
  • Всього повідомлень

    20
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Tehnik

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Tehnik

    CS 1.6 сервер под линукс

    Сенкс усьо сам найшов, але масово почав просікати шо юзера юзають чіти, античітерьскі проги усі заюзав, гади далі якось пролазять =)))) Хто стикався з цими прожками, мож у когось античіт якийсь стоїть Порадьте пліз !!!!
  2. Tehnik

    CS 1.6 сервер под линукс

    Вибачте, але я чайник =))) Скачав на лінуху 460 метрів кантри розпакував і запустив, але ніяк неможу зрозуміти, яку айпу вона присвоює по замовчуванню, іде мона відковиряти файл з айпішкою, щоб прописати локально !!!! Буду дуже вдячний за підказку !!!! =)))
  3. Tehnik

    Люди,надеюсь на вашу помощь..2100АР..

    За шо баролісь на то і напоролісь У АР 2100 ззаді є така магічна кнопочка, називається резет, тіко от її тре не просто нажати а потримати, от тобі апешка і встане в заводські настройки, От проблема буде, якшо ти незнаєш айпіхи в сторону провайдера, тоді тобі та кнопачка до дупи, ресетнеш і апешка чиста буде =))) Сам думай, хоча завжди мона списати, шо прошивка просто злетіла =))) Хотя раджу на чіп приклеїти радіатор, Делінк тоді набагато стабільніше паше !!! І ваше отой чіп їхній мені одразу несподобався, яєшню мож на ньому сміло приготувати, ніякого відвода =)))
  4. Tehnik

    Радіолінк на Делінках

    Думаю, що якщо організувати параболи, то можна підняти лінк і на більшу швидкість, Це досить цікава ідея, Ми спробуємо, якшо цікаво то за тиждень закину в цей топік або створю новий, доречі ацеси поміняли на ціско
  5. Tehnik

    Радіолінк на Делінках

    Якшо можна підскажіть, де ви придбали сітки, і по чому !!!! Можливо домовитися про придбання пари , для тестового лінку
  6. Можу підсказати де у Львові таким займаються, вплоть до того, що перепаюють чіпсети на материнках, Сверх точна пайка, будь якого обладнання !!! Особливо нотбуків !!!!!
  7. Delink DWL-2100AP В подальшому просто Делінк !!!! Хочу порадитися і заодно висказати своє враження !!! Сам делінк організований препаршиво !!!! Але за врахування відсутності коштів юзаєм його. Єдине, що не рекомендую, так це брати антени в формі труб з рефлектором, роблять у Польщі на коліні !!!! Якість передачі сигналу на них просто жахлива !!!! Другий тиждень з ними провозилися сигнал не стабільний і плаває в межах 8 % При сигналі в 20 % 8% це доволі суттєве плавання сигналу, я так важаю. Ще одне, якщо хтось і купляв це Ге як делінк раджу одразу приклеїти радіатор до чіпа, а то літат
  8. Куплю недорого сварку для оптоволокна Можна навіть в неробочому стані, але не покорочену !!! Пишіть в Аську з пропозиціями 158694631
  9. Tehnik

    Куплю ящики для обладнання

    Якшо маєш можливість стукай в асю =)))) 158694631
  10. Задача в следующем. Нада сделать так, чтобы входной ишол по одной сетевой карте, а выходной трафик по другой, третей роздайом на подсеть. Как ето можна реалтзовать на Ред Хаде с билингом СТГ !!!!!.
  11. Можно ли разделить трафик на СТГ на два провайдера, один на вход другой на выход, как ето реализовать под СТГ ?
  12. Tehnik

    Что не так ?

    Конфигуратор запустил, создал я юзера, решыл законектится юзером и активировать интернет, авторизатор не конектится, в лог файле пишет, что юзер пробовал сконектится, но инету нет, и нет даных в авторизаторе об остатке денег, всё осталось по нулям, впечетление что авторизатор не активировался !!!!. Что нужно предпринять ?????? Он конект ы он дысконект полностю скопировал с сайта. ОС Ред Хад СТГ последньей версии !!!!!
  13. Tehnik

    Что не так ?

    Neznaju jakim 4udom ale vin zapracuvav =))))
  14. Tehnik

    Что не так ?

    Na komandu ps -x |grep stargazer Warning: bad syntax, perhaps a bogus '-'? See /usr/share/doc/procps-3.2.3/FAQ 3242 ? S<sl 0:00 stargazer 3249 pts/1 R+ 0:00 grep stargazer Vot komanda z servera 4o dala [root@TNet ~]# iptables -L -n |grep DROP Chain INPUT (policy DROP) Chain FORWARD (policy DROP) Chain OUTPUT (policy DROP)
  15. Tehnik

    Два пользователя / 1IP

    Ета возможность может привести к тому, что юзера активно начнут тирять нет !!! Как ви на ето смотрите ?
×
×
  • Створити нове...