Перейти до

anesthc

Маглы
  • Всього повідомлень

    6
  • Приєднався

  • Останній візит

Сообщения додав anesthc

  1. Якось не можу переповнитися вдячністю за таке бездарне впровадження. Описую свій кейс, може комусь зекономить час і нервові клітини.

    Серед будня-полудня зникає парк резервних лінків (з всяких мікротіків і цисок з lte ehwic).

    Ставлю ipv6 - приходить префікс, ставлю ipv4 - failed. Нє, ipv6 прогресивно і все таке, але мені треба щоб працював тунель ipsec ipv4-ipv4...

    Без особливої надії набираю 466 (там вважають неповносправними тих хто починає про якісь ip-адреси розповідати). Але чудо - питає дівчинка "яка в вас APN? а впишіть будь ласка ks" - я вписую і отримую ipv4 (а тоді ще й ipv6 на другий профайл з APN internet).

     

    • Thanks 1
  2. 15 часов назад, lemosh сказал:

    Отлично все работает. Билинг Микбилл, платёж зачисляется автоматом , выплата на следующий рабочий день. Вообще никаких проблем, два года почти с ними работаю 

    Білінг не проблема, я реакції ніякої від них не можу добитися вже місяць (((((

  3. 39 минут назад, Baneff сказал:

    На уровне API нет, ввиду отсутствия последнего. Ну а парсить выписки банка автоматически никто не мешает. Укрпошта, Райффайзен, Универсал, Укрсиб, Альфа и прочие заносятся ж автоматом. Монобанк аналогично. Всё это, естественно, по факту прихода денег на счёт, а не по факту оплаты клиентом. Некоторые удивляются: я 30 секунд назад оплатил, а деньги на счёт до сих пор не поступили. Это да, но тут уж ничего не поделаешь.

     

    То ж так і робимо...

    А реквізити вони мабуть беруть з відкритих джерел. Ми теж в них знаходимось в додатку. А гроші - по факту надходження (((

  4. 1 час назад, vop сказал:

    А где деньги ходят по три дня?

     

    PS Тоже пока не вижу смысла делать модуль под монобанк.

    Між банками. А ми їх в виписці нашого рахунку тільки бачимо. Ну, тобто, якщо абон платить наприклад в тяпницю після обіду, гроші в понеділок зайдуть.

    1 час назад, a_n_h сказал:

    как я понял это "стандарт" при оплате в одном банке/терминале и т.д. на счет в другом банке.

    Саме так. До трьох днів.

     

    27 минут назад, muff сказал:

    З Фамільним або з Айбокс є укладені угоди щодо приймання платежів від населення?
    В них налагоджена взаємодія з Монобанк. Можете попросити свого менеджера, щоб приймати платежі від Монобанк через їхнє АРІ.
    На реалізацію близько тижня часу йде.

     

    Є з одними і з другими. Дякую за пораду, спробуємо, якщо інакше ніяк не вийде Хотілось би, конячно, напряму, в 2020 році смикнути два рази REST це ж не rocket science 🙄 

  5. Колеги, хто приймає від Монобанку платежі онлайн - поділіться плз досвідом, як ви це зробили. Можливо контакт якийсь є - буду безмежно вдячний.

    На email - відповіли "якщо нам буде цікаво, ми з вами зв'яжемося" і мовчать, вже скоро місяць як (мабуть нецікаво 😞☹️). А гроші тим часом по три дні ходять.

    Дякую.

    • Like 2
×
×
  • Створити нове...