Перейти до

Dj_kurulo

Маглы
  • Всього повідомлень

    3
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Dj_kurulo

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Dj_kurulo

    ПОВІНЬ

    мені просто впадло викладати фотки. але в мене в селі тож конкретно цієї зими попідмивало!!! була дорога - нема дороги я чуть не влетів в ту яму добре шо в мене тормоза нормальні і шо побачив атоб довго звідтам вилазив потім якшоб ше виліз!!!
  2. Dj_kurulo

    ПОВІНЬ

    Незнаю я мені якось пофігу на ті повені сам не раз попадав під таке побушує побушує і перестане було шо навіть вода майже під саму хату підходила ну й фіг з нею прикольно було))) А цього року я не попав зато попала дівчина то казала шо капець шо творилося, а бабуля моя розказувала шо десь взагалі так порозмивало шо порвало колію залізничну!!! Реально ці повені не страшні якшо правильно вибрати місце для побудови будинку!!! Ну з лісами тоже треба було-б бути по акуратніше, але то вже інша тема!!!
  3. Я думаю в Галактику зайди спитай де там Львівлан на другому поверсі і попитайся в них. Хоча я від них збираюся відєднуватися буду Ого брати більше реальної альтернативи я незнаю. Хоча кажуть шо є просто нет черех ризетку але то тре гуглити або зайди на львівський форум там пошукай там була статейка.
×
×
  • Створити нове...