Перейти до

inactive_account

Маглы
  • Всього повідомлень

    9
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано inactive_account

  1. inactive_account

    ONU в режимі роутера

    Ні, наступний етап видалитись з цього форума. Читати більше "творчєство душевнобольньіх" в мене немає наснаги сьогодні. Всім решта щиро дякую за допомогу.
  2. inactive_account

    ONU в режимі роутера

    Ви вмієте читати? Зайняті всі порти. Так, це MikroTik hEX (RB750Gr3) у якого всі 4 (чотири) порти зайняті. П'ятий - інтернет провайдер. Я не писав що перехід з одного провайдера на інший відбувається часто.
  3. inactive_account

    ONU в режимі роутера

    Де я писав про те що одночасно плачу декільком провайдерам? Провайдер може надавати неякісну послугу. Також, можливо, зрізають оптичний кабель. Щодо маршрутизатора то я також написав що відсутні зайві порти. Ну якщо немає клепки то звичайно все можна вирішувати купівлею нового заліза. Нахіба думати, правильно?
  4. inactive_account

    ONU в режимі роутера

    Ні, він звичайний ONU без WiFi. Тільки з POE. Ну, але то таке. Проблема дійсно виявилась в VLAN. Очевидно термінал від провайдера отримує цю інформацію. Номер прописаний в налаштуваннях "LAN Configuration". Дякую за підказку.
  5. inactive_account

    ONU в режимі роутера

    З іншої сторони. По замовчуванню (коли є Інтернет) в секції "WAN Information" відсутній жодний запис. Тобто ONU працює в режимі Bridge постійно. І ці зміни ні на що не впливають. І сайт виробника Picotel знайти неможливо. Ох ці кляті питання...
  6. inactive_account

    ONU в режимі роутера

    Я написав що галка стоїть і всі поля пов'язані з IP адресою заповнені. Копію роблю на зміненій конфігурації тому що в іншому випадку немає Інтернету.
  7. inactive_account

    ONU в режимі роутера

    Ну якщо вірити веб-інтерфейсу то так. Поля в секції IPv4 Information заповнені. Галка "As default gateway?" також стоїть.
  8. inactive_account

    ONU в режимі роутера

    Подвійний NAT звичайно мені не потрібно. Провайдер не хоче надавати адресу по DHCP. З певних причин у мене декілька провайдерів. І іноді потрібно переключатися з одного на інший простим перемиканням кабеля. Це робить людина без достатньої кваліфікації. І налаштування маршрутизатора не варіант. Також на маршрутизаторі відсутні зайві порти для організації портів для декількох провайдерів. Тепер по темі. Спробував все зробити як і описав і маю проблему. Відсутній інтернет. Комп'ютер отримує IP-адресу з ONU. А Інтернету немає. Блокування по MAC-адресі в провайдера для оптики не викорис
  9. ONU термінал Picotel PU-X910. У провайдера відсутній DHCP. Адресу потрібно прописувати вручну. З релігійних міркувань це не хочеться робити на маршрутизаторі. Питання чи можливо прописати IP адресу на ONU терміналі і чи буде така схема працювати? ONU-термінал перевести в режим route. У WAN інтерфейсі термінала прописати адресу надану провайдером. На LAN увімкнути DHCP для того щоб мій маршрутизатор автоматично отримував адресу.
×
×
  • Створити нове...