Kapitoshka 0 Опубликовано: 2008-02-18 19:29:15 Share Опубликовано: 2008-02-18 19:29:15 Доброго дня, в мене така проблема, живу в поселенні, недалеко від міста Львова, 7 км від Центру, тут вибору провайдерів в мене ніякого, один лише, той що надає послуги телефонного звязку, і в одночас пропонує інтернет, Інтернет в нього не поганий, але час від часу стрибає пінг, з 30-40 до 200-400. А мені треба хороший пінг для роботи на грошових біржах. Також деколи падає швидкість з 28-29 до 16-19 кбай сек. На мої зверненя д провайдера по телефону ніхто не звиртає уваги, пояснюють це віддаленістю мене від першого хоста, ( від мене до хоста десь 3км телефонного кабелю, далі від нього іде вже волокно, це за словами самого провайдера), але я не думаю що це віддаленісь на пінг і на швидкість впливає з двох причин поперше колись все було ОК, а по друге десь 60% часу в неті все теж ОК, і швидкість нормальна і пінг нормальний. Порадьте шо можна в такій ситуації робити, може хтось знає що це може бути за причина, від якої піднімається пінг і падає швидкість, або назве хочаб приблзні можливі причини, і тоді я вже буду пропонувати провайдеру їх перевірити. Моя ася 477964769, ДЯкую! Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас