Гость Guest_Oleg Опубликовано: 2005-04-30 09:21:16 Share Опубликовано: 2005-04-30 09:21:16 Привіт всім. Переглянув майже усі можливі сайти, форуми, і.т.д присвячені легалізації мережі... Інформації багато, але конкретно я так і нічого не знайшов.. Думаю це мій(Ваш) останній шанс попробувати таки допомогти один одному.... Прокладка домашньої ("городской") мережі: 1. Реєструємось як платники податку на всю цю справу Вид деятельности за КВЕД 72 Дияльнисть у сфери информатизацииПатент "Компьютерные услуги и интернет". 100 грн. більш детально тут2. Офрмляємо "початкові" документи: а)договір з ЖЕКом тут б) дозвіл з міськради тут на який видається ось такий дозвіл тут Далі йде саме цікаве... ПРОЕКТ сам проект йде під грифом "цілком таємно"... Скільки не шукав, скільки не просив... лише за гроші(досить непогані~400-500$!!!!) Нажаль такими активами не володію, тому шукаю простіший шлях...витрати і без того на обладнання будуть великі :loop: Так от, проект складається з переліку всіх технічних документацій, дозволів на прокладку кабелів, техніка безпеки, стандарти.... Повного переліку незнаю, тому надаю той що є. а)технічне завдання проекту цели и поставленные задачи сроки исполнения прочие условия и требования Заказчика б) технічий проект Технический проект содержит подробное описание устанавливаемой системы. Исходя из технического проекта проводятся монтажные работы.Технический проект включает пакет документов, а именно: Пояснительная записка - подробное описание устанавливаемой СКС описания всех систем описание организации кабельных трасс схему маркировки компонентов сетей описание безопасности сетей требования к системному администратору инструкцию системного администратора в) Структурная схема СКС - схема, показывающая расположение узлов и подсетей СКС. расположение распределителей (коммутационных шкафов) взаимодействие и расположение подсетей расположение и состав горизонтальных кабельных трасс расположение и состав магистралей описание и состав коммутационных шкафов Схема соединений расположения оборудования в серверных комнатах и оборудования в коммутационных шкафах на плане помещений и схема соединений расположение рабочих мест и состав абонентских розеток на плане помещений и схема соединений таблица маркировки узлов СКС Протоколы тестирования узлов СКС ця саме цікаве... по СКС є досить матеріалів тут тут дещо можна взяти тут взагалі з цим СКС я зараз "розбираюсь"..Є трохи матеріалів, і буду вдячний за допомогу... Трохи пізніше доповню картинками, що включаються в СКС... Прошу по темі не флеймити, писати тільки конкретно, саме основне буду добавляти до своєї майже FAQ :loop: Буду дуже вдячний за виправлення та підказки... Maluytiak@yandex.ru - на всякий випадок Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Foster 0 Опубліковано: 2005-04-30 09:43:43 Share Опубліковано: 2005-04-30 09:43:43 по поводу горисполкома. Например у нас в городе ничем подобным они не страдают. Сказали прямо, что они этим не занимаются и что отдела у них такого нету, хотя конечно и ответили на письмо, что я могу заниматься такой деятельностью и чтоб ЖЭКи мне содействовали. Проект... скоро должны подкинуть, я сразу выложу Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
biz 0 Опубліковано: 2005-05-05 17:43:47 Share Опубліковано: 2005-05-05 17:43:47 Договор с Жеком - смешно. пошол, прикинулся дурачком, хочу молв сеть делать, что надо для этого - послали в администрацию района, в отдел архитектуры, я в жеке говорю, может договор сделаем с вами, на выгодных для вас условиях, так начальник жека дал понять что разговор закончен, и позвал следующего, так что делать с жеком то? , и куда идти дальше? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Гость Guest Опубліковано: 2005-05-05 18:29:18 Share Опубліковано: 2005-05-05 18:29:18 У меня с жеком всё нормально прошло. Возник другой вопрос. Я присмотрел место под серверную. В домах подведомственных жеку всё просто - мне сказали платиш все отчисления по метрам как за квартиру и всё. Но у меня дом кооперативный и вышел из жека. Наверное теперь нужно собирать правление дома и решать? Завта узнаю скажу. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bog 0 Опубліковано: 2005-05-05 18:30:58 Share Опубліковано: 2005-05-05 18:30:58 Предыдущее сообщение это моё Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
biz 0 Опубліковано: 2005-05-05 21:09:59 Share Опубліковано: 2005-05-05 21:09:59 мда... так а мне что делать то? , с жека направили в администрацию писать проэкт... :rrr: что делать не знаю, хотя дома по воздушке уже есть , завтра уже подключаем народ :0-0: , а как узаконить не знаю, посоветуйте куда обратиться Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Гость Guest Опубліковано: 2005-05-07 12:23:31 Share Опубліковано: 2005-05-07 12:23:31 с жека направили в администрацию писать проэкт... тепер тобі залишається робити те, чого саме найбільше треба боятись-писати проект... можна пробувати спмому, хоча це дуже складно, або готувати десь 400-500 зелених(так коштує готовий проект) думаю перший варіант прийнятніший-тому і створив цей форум: "разом нас багато..." :loop: Чекаю на проект Foster, обіцяв викласти... буде хоч по чомусь орієнтуватись.... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
biz 0 Опубліковано: 2005-05-07 13:17:21 Share Опубліковано: 2005-05-07 13:17:21 там уже провели воздушку, и кинули 3 линка на клиентов, завтра выдам инет и будем работать, интересно, не порвали ли мы кабелей когда по стаяку кидали нашу витуху , уж больно туго ходила там эта сталька, мда... Foster , вся надежда на тебя, теперь тебе предстоить снять занавес перед этой проблемой :loop: если есть, пиши на мыло b13on@inbox.ru, я уже всем желающим разошлю =) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Батон 1 Опубліковано: 2005-05-07 14:41:51 Share Опубліковано: 2005-05-07 14:41:51 1. Реєструємось як платники податку на всю цю справуВид деятельности за КВЕД 72 Дияльнисть у сфери информатизацииПатент "Компьютерные услуги и интернет". 100 грн. більш детально тут Возможно, надо было отдельную тему начать... Но поглядим - может решится быстро в этой? Короче, я так понял, что ты решил зарегистрировать частного предпринимателя (приватного пидприемця) - я правильно понял? Договора с людями собрался заключать - все чин чином - твои обязательства, их обязательства и т.д. ? Я тоже решил, даже зарегил и счет в банке открыл и налог заплатил... А тут вышел закон "Доповнення до бюджету 2005", в котором сказано следующее: изменение вносится в ст. 1 Закона Украины "Про податок з доходів фізичних осіб", согласно которому «Самозайнята особа – платник єдиного або фіксованого податку, яка надає послуги іншій особі (виконує роботи на її користь) в межах цивільно-правового договору, прирівнюється до найманої особи з відповідним оподаткуванням отриманих нею доходів як заробітної плати, якщо умови такого цивільно-правового договору передбачають надання таких послуг (робіт) протягом більше ніж одного календарного місяця за податковий рік». То есть, любая полученная тобой сумма с пользователя считается доходом, с которой нужно платить !минимум! 13% подоходного.. А возможно, еще и соц.платежи. Кроме того, ежемесячный "патентный" налог... Думаю, не я один в такой ситуации - как из нее выходить ? Договора не заключать -неприемлемо, договор должен быть - это нужно и тебе, и пользователю (думаю, немногие захотят тебе платить, доверившись "на слово"). Кто что знает ? P.S. Только не надо тут "ага, я говорил, что оранжевые вам устроят ! Выстояли чесный бизнес на майдане - кушайте теперь, ги-ги". Конкретные варианты, плиз... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
biz 0 Опубліковано: 2005-05-07 15:29:32 Share Опубліковано: 2005-05-07 15:29:32 мда, ты же платиш налоги со своего чистого дохода, т.е. то что дает тебе клиент отнимай от туда стоимость оборудования, электроенергию, и т.д, выйдет тебе чистый доход, вот от туда и ты платиш налоги, ты можеш в отчете налоговой показать что доход у тебя в месяц был ну копейки, гривен так 20-60, вот и плати от той суммы налог Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
maleg 0 Опубліковано: 2005-05-08 08:31:30 Share Опубліковано: 2005-05-08 08:31:30 Привіт всім. Нарешті знайшов час зареєструватись(Guest_Oleg-це я). Батон "Доповнення до бюджету 2005" воно тебе не стосується.. якщо прочитати уважно! тобі клієнт не надає ніяких послуг... biz правий, платити будеш з свого доходу... попоробую сьогодні трохи пролити світла на проект... не обіцяю нічого досконалого, але попробуєм :loop: Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
biz 0 Опубліковано: 2005-05-08 10:35:51 Share Опубліковано: 2005-05-08 10:35:51 Пролить воду на что? на проэкт? , если да, то это было бы просто замечательно :argh: Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Батон 1 Опубліковано: 2005-05-08 20:36:12 Share Опубліковано: 2005-05-08 20:36:12 мда, ты же платиш налоги со своего чистого дохода, т.е. то что дает тебе клиент отнимай от туда стоимость оборудования, электроенергию, и т.д, выйдет тебе чистый доход, вот от туда и ты платиш налоги, ты можеш в отчете налоговой показать что доход у тебя в месяц был ну копейки, гривен так 20-60, вот и плати от той суммы налог Имхо, не так... Доход - затраты = прибыль. И налог предлагается законом платить именно с дохода, а не с прибыли. И почему это меня не касается ? Прочитал внимательно... "платник єдиного або фіксованого податку, яка надає послуги іншій особі " - ведь ты предоставляешь услуги другому лицу (юзеру сети в нашем случае) - по-моему, прямо касается... Кто знает, обьясните подробней, плиз. :-/ Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
biz 0 Опубліковано: 2005-05-08 20:48:20 Share Опубліковано: 2005-05-08 20:48:20 я был в налоговой, и мне там подробно обьяснили , ты платиш налог с чистого дохода, тобиш, если то, что ты получил от клиента - часть денег вбухал в оборудование, взяв при этом чек, или товарный чек, то вот то, что тебе осталось на лапу, вот с этого ты и платиш налог Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bog 0 Опубліковано: 2005-05-08 22:48:06 Share Опубліковано: 2005-05-08 22:48:06 1. Реєструємось як платники податку на всю цю справуВид деятельности за КВЕД 72 Дияльнисть у сфери информатизацииПатент "Компьютерные услуги и интернет". 100 грн. більш детально тут Возможно, надо было отдельную тему начать... Но поглядим - может решится быстро в этой? Короче, я так понял, что ты решил зарегистрировать частного предпринимателя (приватного пидприемця) - я правильно понял? Договора с людями собрался заключать - все чин чином - твои обязательства, их обязательства и т.д. ? Я тоже решил, даже зарегил и счет в банке открыл и налог заплатил... А тут вышел закон "Доповнення до бюджету 2005", в котором сказано следующее: изменение вносится в ст. 1 Закона Украины "Про податок з доходів фізичних осіб", согласно которому «Самозайнята особа – платник єдиного або фіксованого податку, яка надає послуги іншій особі (виконує роботи на її користь) в межах цивільно-правового договору, прирівнюється до найманої особи з відповідним оподаткуванням отриманих нею доходів як заробітної плати, якщо умови такого цивільно-правового договору передбачають надання таких послуг (робіт) протягом більше ніж одного календарного місяця за податковий рік». То есть, любая полученная тобой сумма с пользователя считается доходом, с которой нужно платить !минимум! 13% подоходного.. А возможно, еще и соц.платежи. Кроме того, ежемесячный "патентный" налог... Думаю, не я один в такой ситуации - как из нее выходить ? Договора не заключать -неприемлемо, договор должен быть - это нужно и тебе, и пользователю (думаю, немногие захотят тебе платить, доверившись "на слово"). Кто что знает ? P.S. Только не надо тут "ага, я говорил, что оранжевые вам устроят ! Выстояли чесный бизнес на майдане - кушайте теперь, ги-ги". Конкретные варианты, плиз... Вот вопрос и ответ на одном из форумов ... Питання: (25.04.2005)Я розумію що зміни в п.1.8 Закону про доходи мали на меті знищити тіньові схеми, коли працівників реєструють ПП і не платять податків, але що робити підприємцям, які дійсно надають послуги, вони ж рідко носять разовий характер, наприклад кур’єрські послуги? Контракт передбачає надання подібних послуг протягом більш тривалого часу ніж місяць. Чи єдиний податок відтепер у нас тільки для торгівлі? Відповідь: (25.04.2005)У новій редакції абзацу другого пункту 1.8 статті 1 Закону встановлено, що самозайнята особа — платник єдиного або фіксованого податку, яка надає послуги іншій особі (виконує роботи на її користь) у межах цивільно-правового договору, прирівнюється до найманої особи з відповідним оподаткуванням отриманих нею доходів як заробітної плати, якщо умови такого цивільно-правового договору передбачають надання таких послуг (робіт) протягом більше ніж одного календарного місяця за податковий рік. Господарським кодексом України (глава 4) визначено сутність підприємництва і принципи його здійснення, гарантовані рівні права та рівні можливості, незалежно від обраних організаційних форм підприємницької діяльності. Так, згідно зі статтею 42 зазначеного кодексу, підприємництво — це самостійна, ініціативна, систематична, на власний ризик господарська діяльність, що здійснюється суб’єктами господарювання (підприємцями) з метою досягнення економічних і соціальних результатів та одержання прибутку. У зв’язку із зазначеним, та, виходячи з норм статті 42 Господарського кодексу України, абзацу першого пункту 1.6, абзацу першого пункту 1.8, пункту 1.17 статті 1 Закону, як необхідні умови для прирівнювання платника єдиного або фіксованого податку (виконавця) до найманої особи, його доходу — до заробітної плати, а іншого господарюючого суб’єкта (замовника) — до податкового агента, крім передбаченого в договорі терміну (що перевищує один календарний місяць) надання послуг (робіт), також мають бути наявні положення про те, що: усі вигоди і ризики, пов’язані з виконанням або невиконанням платником єдиного або фіксованого податку робіт/послуг отримуються/несуться замовником; виконавець безоплатно використовує засоби виробництва (сировину, матеріали, комплектуючі, обладнання тощо), що належать на праві власності безпосередньо замовнику робіт (послуг), і не використовує інших засобів виробництва та/або працю інших осіб. Т.е. добавляем в договор 2 пункта, противоречащих двум последним абзацам и на нас не распрастраняется новая поправка ... например пишем так - Усі вигоди і ризики, пов’язані з виконанням або невиконанням Оператором своїх обов’язків (робіт/послуг) отримуються/несуться Оператором; - Оператор використовує тільки власні засоби виробництва (сировину, матеріали, комплектуючі, обладнання тощо), що належать на праві власності безпосередньо Оператору, і не використовує інших засобів виробництва та/або працю інших осіб. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
biz 0 Опубліковано: 2005-05-09 09:55:55 Share Опубліковано: 2005-05-09 09:55:55 похоже эта тема уходит из под ног, ведь тема то не относится к тому, кто сколько будет платить с нолога?, вопрос в следующем - как написать проэкт!, или кто может скинуть уже готовый, на благо развития ДС. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
internet-death 0 Опубліковано: 2006-12-05 17:04:15 Share Опубліковано: 2006-12-05 17:04:15 А Foster так и не скидывал проэкт?? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас