Перейти до

Допоможіть RB711G-5HnD перезагружається


Рекомендованные сообщения

Ситуація наступна: Новий лінк точка-точка стоять тіки RB711G-5HnD з обох сторін. При прокачці з BTest по сеті на тіка в обидві сторони показує 90мбіт udp 1500, точка робить нормально 8 годин стояло прокачувало. При прокачці між точками тобто через радіо лінк показує сначала Варлес---> Регістрейшн що є лінк і законектилось 6\6 мбіт.Коли запускаєм BTest з одного тіка на другий відразу стає Варлес---> Регістрейшн 300\300 мбіт, в тесті в той час показує прокачку від 85 до 95 мбіт в ОБІ сторони. Сигнал між точками -47Дцб перекос в + - 1Дцб. САМА СУТЬ ПРОБЛЕМИ ПРИ ПРОКАЧЦІ ТЕСТОМ МІЖ ТІКАМИ ЧЕРЕЗ 1-НУ МАКСИМУМ ДО 4 ХВИЛИН І ТОЧКА ПЕРЕГАГРУЖАЄТЬСЯ ПІСЛЯ ЗАГРУЗКИ В ЛОГІ ВОТ..... що робити?

Безымяннsfgый.bmp

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ой забув написати перепрошивав. Сначала була 5.18 потом струдом закачав прошивку тільки начинаю закидати доходить до закачки 3-6 мбайт і знов то викине то рубут, зараз навіть 6 поставив таж проблема...

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Такое только в тесте происходит? Вообще, если перешивка не помогла, значит проблема скорее всего аппаратная. Замените глюкнутую точку.

 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...