podolyukh 0 Опубліковано: 2013-04-12 18:55:08 Автор Share Опубліковано: 2013-04-12 18:55:08 Есть серезние люди на форуме? Хочу купить крепление для оптики при подвесе на столби. Еколайт диеектрик 8 волокон и 4 вокон, около 80 столбов Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
УмникХреновъ 667 Опубліковано: 2013-04-12 19:21:56 Share Опубліковано: 2013-04-12 19:21:56 Написал вам письмо в "личные сообщения". Звоните, расскажем, покажем фото, вышлем "пробники" Оещанние пробники так и не получил??? Возможно не вислали. Почему не отвечаете на телефонние дзвонки? Несерьезно с Вашей сторони.Спасибо за обещание помочь. Сит Вашими обещаниями. Убедительная просьба не звонить мне в 21:30. У меня нет запроса на пробники в Яворив и вообще все 100% заявок на пробники погашены. Завтра очередная отправка, готовы отправить образцы. Сообщите пожалуйста в личку, кому-куда-чем слать. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
УмникХреновъ 667 Опубліковано: 2013-04-12 19:25:50 Share Опубліковано: 2013-04-12 19:25:50 Отбой воздушной тревоге. Новая почта, 59000006849021, одно место, 19 грн, 13.03.2013 пробники высылались вам. Номер декларации сообщал в СМС на ваш номер мобильного телефона. Груз не забрали. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
nevidomuj 33 Опубліковано: 2013-04-12 21:15:30 Share Опубліковано: 2013-04-12 21:15:30 Есть серезние люди на форуме? Хочу купить крепление для оптики при подвесе на столби. Еколайт диеектрик 8 волокон и 4 вокон, около 80 столбов На форумі безліч серйозних людей! Умнік - один з них. Співпраця з Компанією Клін, особисто в мене, залишила виключно позитивні враження! П.С. Наважусь дати Вам дружню пораду. Якщо Ви хочите досягти успіху в будь-чому - навчіться брати на себе відповідальнісь за свої і чужі дії, навчіться доводити справи до кінця та брати їх під контроль. Якщо Вам запропонували надіслати пробники, то хто зацікавлений в цьому??? В першу чергу - ВИ!!!! І не потрібно тут в пятницю в 21.00 піднімати робочі питання... це не правильно, не етично.... П.П.С. Бажаю Вам навчитись вести свої справи так, щоб вони приносили Вам успіх і задоволення... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
podolyukh 0 Опубліковано: 2013-04-13 05:38:44 Автор Share Опубліковано: 2013-04-13 05:38:44 (відредаговано) Есть серезние люди на форуме? Хочу купить крепление для оптики при подвесе на столби. Еколайт диеектрик 8 волокон и 4 вокон, около 80 столбов На форумі безліч серйозних людей!Умнік - один з них. Співпраця з Компанією Клін, особисто в мене, залишила виключно позитивні враження! П.С. Наважусь дати Вам дружню пораду. Якщо Ви хочите досягти успіху в будь-чому - навчіться брати на себе відповідальнісь за свої і чужі дії, навчіться доводити справи до кінця та брати їх під контроль. Якщо Вам запропонували надіслати пробники, то хто зацікавлений в цьому??? В першу чергу - ВИ!!!! І не потрібно тут в пятницю в 21.00 піднімати робочі питання... це не правильно, не етично.... П.П.С. Бажаю Вам навчитись вести свої справи так, щоб вони приносили Вам успіх і задоволення... Підняв питання в пятницю в 21.00, тому що немає часу сидіти на форумі вдень. Можливо у Вас все гуд. А коли тобі сказали що вислали те що мали, ти чекаєш , втрачаєш час, звониш по всіх відділеннях довозчика шукаєш того, чого немає і іт.д.і т.п.подивився я б на Вашу реакцію. Я б зі сторони теж би Вас повчав - навчися вести справи ... побігай ще ха-ха.Женя, ти звичайно вибач, але передзвони мені. Відредаговано 2013-04-13 05:42:07 podolyukh Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Romchuk 10 Опубліковано: 2013-04-13 05:44:47 Share Опубліковано: 2013-04-13 05:44:47 (відредаговано) Есть серезние люди на форуме? Хочу купить крепление для оптики при подвесе на столби. Еколайт диеектрик 8 волокон и 4 вокон, около 80 столбов На форумі безліч серйозних людей! Умнік - один з них. Співпраця з Компанією Клін, особисто в мене, залишила виключно позитивні враження! П.С. Наважусь дати Вам дружню пораду. Якщо Ви хочите досягти успіху в будь-чому - навчіться брати на себе відповідальнісь за свої і чужі дії, навчіться доводити справи до кінця та брати їх під контроль. Якщо Вам запропонували надіслати пробники, то хто зацікавлений в цьому??? В першу чергу - ВИ!!!! І не потрібно тут в пятницю в 21.00 піднімати робочі питання... це не правильно, не етично.... П.П.С. Бажаю Вам навчитись вести свої справи так, щоб вони приносили Вам успіх і задоволення... Підняв питання в пятницю в 21.00, тому що немає часу сидіти на форумі вдень. Можливо у Вас все гуд. А коли тобі сказали що вислала те що мали, ти чекаєш , втрачаєш час, звониш по всіх відділеннях довозчика шукаєш того, чого немає і іт.д.і т.п.подивився я б на Вашу реакцію. Я б зі сторони теж би Вас повчав - навчися вести справи ... побігай ще ха-ха. Женя, ти звичайно вибач, але передзвони мені. Вам ж написали.Ваш пробний клин до вас приїхав 15.03.3013 року.Чому ви його не забрали? Новая почта, 59000006849021, одно место, 19 грн, 13.03.2013 пробники высылались вам. Номер декларации сообщал в СМС на ваш номер мобильного телефона. Груз не забрали. Малось на увазі не телефонувати в такій годині.Писати на форумі можете будь коли. Відредаговано 2013-04-13 06:01:43 Romchuk Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
podolyukh 0 Опубліковано: 2013-04-13 05:49:15 Автор Share Опубліковано: 2013-04-13 05:49:15 Отбой воздушной тревоге. Новая почта, 59000006849021, одно место, 19 грн, 13.03.2013 пробники высылались вам. Номер декларации сообщал в СМС на ваш номер мобильного телефона. Груз не забрали. Понятно, извините погорячился. Но мне в отделении №5 Новой почты сказали что для меня ничего нет , смс я не получал. Груз еще там? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Romchuk 10 Опубліковано: 2013-04-13 06:04:40 Share Опубліковано: 2013-04-13 06:04:40 Отбой воздушной тревоге. Новая почта, 59000006849021, одно место, 19 грн, 13.03.2013 пробники высылались вам. Номер декларации сообщал в СМС на ваш номер мобильного телефона. Груз не забрали. Понятно, извините погорячился. Но мне в отделении №5 Новой почты сказали что для меня ничего нет , смс я не получал. Груз еще там? Відділення N5 (до 30 кг): вул. Данилишина, 2 (032) 290-19-11 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
podolyukh 0 Опубліковано: 2013-04-13 06:19:55 Автор Share Опубліковано: 2013-04-13 06:19:55 Отбой воздушной тревоге. Новая почта, 59000006849021, одно место, 19 грн, 13.03.2013 пробники высылались вам. Номер декларации сообщал в СМС на ваш номер мобильного телефона. Груз не забрали. Понятно, извините погорячился. Но мне в отделении №5 Новой почты сказали что для меня ничего нет , смс я не получал. Груз еще там? Відділення N5 (до 30 кг): вул. Данилишина, 2 (032) 290-19-11 Дякую. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
nevidomuj 33 Опубліковано: 2013-04-13 18:36:24 Share Опубліковано: 2013-04-13 18:36:24 Есть серезние люди на форуме? Хочу купить крепление для оптики при подвесе на столби. Еколайт диеектрик 8 волокон и 4 вокон, около 80 столбов На форумі безліч серйозних людей!Умнік - один з них. Співпраця з Компанією Клін, особисто в мене, залишила виключно позитивні враження! П.С. Наважусь дати Вам дружню пораду. Якщо Ви хочите досягти успіху в будь-чому - навчіться брати на себе відповідальнісь за свої і чужі дії, навчіться доводити справи до кінця та брати їх під контроль. Якщо Вам запропонували надіслати пробники, то хто зацікавлений в цьому??? В першу чергу - ВИ!!!! І не потрібно тут в пятницю в 21.00 піднімати робочі питання... це не правильно, не етично.... П.П.С. Бажаю Вам навчитись вести свої справи так, щоб вони приносили Вам успіх і задоволення... Підняв питання в пятницю в 21.00, тому що немає часу сидіти на форумі вдень. Можливо у Вас все гуд. А коли тобі сказали що вислали те що мали, ти чекаєш , втрачаєш час, звониш по всіх відділеннях довозчика шукаєш того, чого немає і іт.д.і т.п.подивився я б на Вашу реакцію. Я б зі сторони теж би Вас повчав - навчися вести справи ... побігай ще ха-ха.Женя, ти звичайно вибач, але передзвони мені. Я не мав наміру Вас повчати, в жодному випадку!) 1. Не хочу щоб сторонні люди випадково подумали чого поганого про Умніка 2. Висловив свою особисту думку і не стверджую, що вона претендує на обєктивність 3. Ще одна дружня порада - вирішувати питання з тими, хто компетентний його вирішити. Найкраще питання доставки вантажу до Вас вирішувати з людьми, які здійснювали цю відправку. Як саме це зробити - способів багато) Ок, не буду більше офтопити, сорі!) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
podolyukh 0 Опубліковано: 2013-04-13 20:32:39 Автор Share Опубліковано: 2013-04-13 20:32:39 Есть серезние люди на форуме? Хочу купить крепление для оптики при подвесе на столби. Еколайт диеектрик 8 волокон и 4 вокон, около 80 столбов На форумі безліч серйозних людей!Умнік - один з них. Співпраця з Компанією Клін, особисто в мене, залишила виключно позитивні враження! П.С. Наважусь дати Вам дружню пораду. Якщо Ви хочите досягти успіху в будь-чому - навчіться брати на себе відповідальнісь за свої і чужі дії, навчіться доводити справи до кінця та брати їх під контроль. Якщо Вам запропонували надіслати пробники, то хто зацікавлений в цьому??? В першу чергу - ВИ!!!! І не потрібно тут в пятницю в 21.00 піднімати робочі питання... це не правильно, не етично.... П.П.С. Бажаю Вам навчитись вести свої справи так, щоб вони приносили Вам успіх і задоволення... Підняв питання в пятницю в 21.00, тому що немає часу сидіти на форумі вдень. Можливо у Вас все гуд. А коли тобі сказали що вислали те що мали, ти чекаєш , втрачаєш час, звониш по всіх відділеннях довозчика шукаєш того, чого немає і іт.д.і т.п.подивився я б на Вашу реакцію. Я б зі сторони теж би Вас повчав - навчися вести справи ... побігай ще ха-ха.Женя, ти звичайно вибач, але передзвони мені. Я не мав наміру Вас повчати, в жодному випадку!) 1. Не хочу щоб сторонні люди випадково подумали чого поганого про Умніка 2. Висловив свою особисту думку і не стверджую, що вона претендує на обєктивність 3. Ще одна дружня порада - вирішувати питання з тими, хто компетентний його вирішити. Найкраще питання доставки вантажу до Вас вирішувати з людьми, які здійснювали цю відправку. Як саме це зробити - способів багато) Ок, не буду більше офтопити, сорі!) Дякую,вийшло все через брак часу і непорозуміння з Новою поштою, бо як правило вони також висилають смс. В данному випадку жодного не отримав. Думаю, що ситуація прояснилась попробую свій вантаж з понеділка отримати Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас