Перейти до

Продам nanostation m5 б.у.

Рекомендованные сообщения

продам свою антенну, валяется без дела полтора года. цена пусть будет как и у тс 450 гривен. О679482О32 или О5О29251ОО Ромаc5a18809904c.jpg88d635e29b80.jpg

так це ж у Вас нанос 5 а не м5. Я також продам нанос 5 за 400грн з пое.

а яка між ними різниця? я в тому не шарю. ну хай теж 400 грн буде

Різниця велика, це інший тип антен. Довго пояснювати.))))))

Да нiчого там поясювати... ставите цену 300 гривен и читаете молитвы на день по 777 раз чтоб кто-нить подобрал ;)

Да нiчого там поясювати... ставите цену 300 гривен и читаете молитвы на день по 777 раз чтоб кто-нить подобрал ;)

Ви дуже помиляєтеся. Я продав всі наноси по 350грн. Причому різним користувачам.  Ви дивіться на курс який зараз, ане на теми які було створені в 2013 році. Можна конкретну ссилку де продаються наноси 5 менше ніж 300грн. А то ви пишете що в сусідній темі , а тема як така вже давно закрита. Звичайно товар появляється по хороших цінах , але його зразу розмітають. А ви потім зсилаєтеся на ці теми.

Ви дуже помиляєтеся. Я продав всі наноси по 350грн. Причому різним користувачам.  Ви дивіться на курс який зараз, ане на теми які було створені в 2013 році. Можна конкретну ссилку де продаються наноси 5 менше ніж 300грн. А то ви пишете що в сусідній темі , а тема як така вже давно закрита. Звичайно товар появляється по хороших цінах , але його зразу розмітають. А ви потім зсилаєтеся на ці теми.

Пардоньте, но но ведь Вы распродали по 350 гривен свои NanoStation 2... на данное время это остается довольно таки ходовой товар ибо работает в 2,4 ГГц... а если Вы вниматочно читаете посты оппонентов то должны были заметить что я завел речь о NanoStation 5 которая увы и нафиг никому не интересна со своими G на 5 ГГц ;)

Я очень много видл продаж где нанос 5 и 5 лока до 300. Сам лока брал за 200грн. а одну так вобще за 175. большой максимум 270 брал минимум 200. Ваш могу за 230 с пое взять. Но оно вам не надо, как и многим другим.

• 2 months later...
Перед созданием темы или сообщения настоятельно рекомендуем ознакомиться с правилами раздела Торговля.
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Від Ultras
      Помогите найти єто оборудование, что б Наностатион М5 и Локо М5, могли подключаться до сектора, расстояние от клиентов до сектора до 10км.
    • Від viktorrc17
      Куплю nanostation m5, можно без poe
    • Від DemanK
      Доброго дня, кумплю 16 шт Ubiquiti LOCO M2
      Бажано по б/р з ПДВ
    • Від Barbitura
      Куплю Nanostation M5 или Nanostation M5 loco. 

Предложения жду в ЛС.
    • Від vit75
      Як перевести lan порт NanoStation 2 в режим 10мбіт напівдуплекс?

Проблема в наступному. Є точка NanoStation 2 (клієнт) до якої немає фізичного доступу. Є доступ по wifi. Час від часу гасне лан порт. Ресет точки не помагає. Виключити і включити, кабель, внизу, на стороні клієнта не помагає. Перевіряю лан-тестером, є всі пари. Після такої перевірки, порт піднімається на 100Мбіт і праює без втрат кілька годин, потім гасне. Що може бути? Що можна зробити без фізичного доступу до антени? Думав перевести порт в 10мбіт напівдуплекс, але в меню немає.
  • Створити нове...