Перейти до

Что за компания fibergroup.com.ua?


Рекомендованные сообщения

это "подразделение" бывшей сети описаной в  http://local.com.ua/forum/topic/41285-%D1%87%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%8C-c-fibernetnetua/?hl=fibernet

там видно какие решения принимаются данным интегратором :)

                                           ДОГОВІР №

про надання телекомунікаційних послуг

м.Київ                                                          /    /2011 р.

ФО-П “Волошин А.А. в особі Волошина Антона Андрійовича, який діє на підставі Свідотства про державну реєстрацію (надалі - ”Оператор”), з одного боку, та фізична особа, громадянин України, (надалі - Абонент), ___________________________________________________________________, з іншого боку, разом іменуються “Сторони”, а кожна окремо - “Сторона”, уклали цей Договір (надалі - “Договір”) про наведене нижче.

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Оператор надає Абоненту телекомунікаційні послуги (”надалі - Послуги”), а Абонент зобов’язується оплачувати їх відповідно до умов Договору.

1.2. Послуги, які Абонент одержує й оплачує відповідно до Договору, їх вартість і характеристики зазначені в Додатках до цього Договору. Абонент може в будь-який час внести зміни в асортимент Послуг шляхом підписання нового Додатку до Договору.

1.3. Цим Сторони підтверджують, що вони ознайомлені з Правилами надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2005 р. № 720, та зобов’язуються їх дотримуватись.

2. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ АБОНЕНТА

2.1. Абонент має право:

2.1.1. Отримувати різні пакети Послуг, що пропонуються Абоненту Оператором. Абонент не має права на замовлення (отримання) нових Послуг у разі наявності у Абонента заборгованості перед Оператором.

2.1.2. Отримувати від Оператора інформацію про Послуги за телефоном, поштою, у відділі продаж або у відділі обслуговування.

2.1.3. Письмово повідомляти Оператора про будь-які претензії, пов’язані з наданням Послуг, або рахунками, що виставляються за Послуги.

2.1.4. Відмовитись від Послуг та припинити дію Договору у порядку, визначеному в п. 3.1.1. цього Договору, у випадку зміни Оператором тарифів на Послуги, зміни фактичної адреси надання послуг, а також невиконання Оператором своїх обов’язків за даним договором.

2.2. Абонент зобов’язується:

2.2.1. Не виконувати модернізацію і/чи програмування свого обладнання, що може будь-яким чином вплинути на тарифікацію Послуг у мережі Оператора чи на функціонування мережевого обладнання Оператора.

2.2.2. Оплачувати рахунки за Послуги в повному обсязі та не пізніше дати, оговореної з представниками Оператора.

2.2.3. Інформувати Оператора про наступні обставини протягом 10 днів з дня їх настання: зміну ПІБ, прописки за паспортом, контактних телефонів та адрес e-mail. Якщо Абонент не повідомив Оператора письмово про вказані обставини, то передані від Оператора Абоненту повідомлення та документи вважаються отриманими та абонент не звільняється від оплати Послуг, наданих Оператором, відповідно до направлених Абоненту рахунків Оператора

2.2.4. У разі необхідності виконання робіт з підключення до мережі Оператора (підключення Абонента до місця, в якому будуть надаватись Послуги), а також додаткових робіт з підключення до мережі (будівництво та/або ремонт кабельної магістралі в будівлі, а також будівництво та/або ремонт кабельного вводу в будинку, де знаходиться місце надання Послуг):

- оплатити ці роботи в повному обсязі;

- прийняти ці роботи.

Всі разові та щомісячні послуги указані в Додатках до цього договору, які є невід’ємною його частиною.

2.3. Абонент має інші права та обов’язки, визначені Законом України “Про телекомунікації”, Правилами надання та отримання телекомунікаційних послуг та іншими нормативно-правовими актами в сфері телекомунікацій.

2.4. Абонент зобов’язується не розривати договір на протязі року, з моменту його підписання, за умови повного надання послуг Оператором. У випадку дострокового припинення дії договору зі сторони Абонента, він оплачує пеню у розмірі 25% від вартості місячних послу, якщо дане розторгнення відбувається не з причин порушення обов’язків Оператором. Нарахування відбуваються за кожен місяць, який був виключений зі строку 1 рік.

3. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ОПЕРАТОРА

3.1. Оператор має право:

3.1.1.Змінювати тарифи на Послуги, які встановлюються Оператором самостійно, шляхом оприлюднення інформації про зміну тарифів, не пізніше ніж за 20 днів до запровадження таких змін, на сайті Оператора http://fibernet.net.ua, а також особистого сповіщення Абонента по e-mail, вказаному в пункті 8.1. цього договору.

У разі незгоди з новими тарифами Оператора, Абонент має право відмовитись від Послуг та розірвати цей Договір

 

або Додаток до Договору, письмово попередивши про це Оператора до введення в дію змін на тарифи. При зміні Граничних тарифів на телекомунікаційні послуги, встановлених законодавством України, Оператор здійснює перерахунок вартості Послуг.

3.1.2. Скорочувати перелік Послуг або припинити надання Послуг Абоненту у випадку порушення ним умов Договору або законодавства України у сфері телекомунікацій, або відключити кінцеве обладнання Абонента, якщо воно не має виданого в установленому законодавством України порядку документа про підтвердження відповідності вимогам нормативних документів у сфері телекомунікацій

3.1.3. Оператор має право на вимогу уповноважених на це органів влади або у випадку необхідності переконфігурації телекомунікаційної мережі Оператора змінювати телефонні номери та/або адреси мережі Інтернет, виділені Абоненту, із попереднім письмовим повідомленням Абонента не пізніше ніж за 20 (двадцять) календарних днів.

3.1.4. Відмовити Абоненту в наданні нових Послуг у разі наявності у Абонента заборгованості перед Оператором.

3.1.5. Припиняти надання Послуг у випадку наявності заборгованості Абонента перед Оператором на особовому рахунку Абонента.

3.2. Оператор зобов’язується:

3.2.1. Надавати Абоненту інформацію про Послуги.

3.2.2. Забезпечувати правильність застосування тарифів

3.2.3. Усувати пошкодження, що виникли з вини Оператора та які не дають Абоненту можливість користуватися Послугами у строки 3 робочих дні.

3.3. Оператор має інші права та обов’язки, визначені Законом України “Про телекомунікації”, Правилами надання та отримання телекомунікаційних послуг та іншими нормативно-правовими актами в сфері телекомунікацій.

4. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ ТА ПОРЯДОК ОПЛАТИ

4.1. Вартість Послуг зазначається у Додатках до Договору.

4.2. Оплата Послуг здійснюється на підставі цього Договору у строки, вказані в рахунку, або оговорені окремо з представниками Оператора.

Абонент може здійснювати оплату безпосередньо за цим Договором про надання телекомунікаційних послуг, а також через інші сервіси, які афішовані на особистому сайті Оператора http://fibernet.net.ua в рубриці “Оплата”. Всі витрати, пов’язані зі сплатою виставленого рахунку, несе Абонент.

4.3. Після відключення Абонента від мережі Оператора Сторони проводять взаємні розрахунки протягом 3 (трьох) тижнів з дня повного відключення Абонента від мережі Оператора.

5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання Договору згідно з чинним законодавством України.

5.2. Сторони не несуть відповідальності за невиконання чи неналежне виконання своїх зобов’язань за Договором внаслідок дії обставин непереборної сили або з вини іншої Сторони. До обставин непереборної сили належать: війна, страйки, пожежі, вибухи, повені чи інші стихійні лиха; оголошення ембарго, інші дії чи бездіяльність органів влади та/або управління України чи інших країн, підприємств, установ, організацій, які безпосередньо впливають на виконання Сторонами їх обов’язків. Сторони зобов’язані письмово, не пізніше 48 годин з моменту настання обставин непереборної сили, повідомити одна одну про настання таких обставин, якщо вони перешкоджають належному виконанню Договору. Підтвердженням настання обставин непереборної сили є офіційне підтвердження таких обставин Торгово-промисловою палатою України.

6. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

6.1. Договір набуває чинності з дня його підписання обома Сторонами і діє строком на 1 рік. Після цього терміну, договір пролонговується ще на рік, якщо ніхто із сторін не попередив про його розірвання.

6.2. Кожна з Сторін може достроково припинити дію Договору або будь-якого з його додатків, письмово попередивши про це іншу Сторону за 30 днів

6.3. У випадку, якщо Абонент задля отримання Послуг користується телекомунікаційним обладнанням ФО-П “Волошин А.А., переданим Абоненту за актом прийому-передачі, Абонент зобов’язаний повернути у строк до закінчення дії Договору та /або Додатку у порядку зазначеному в Акті прийому-передачі обладнання

7. ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ

7.1. У випадках, не передбачених Договором та Додатками до Договору, Сторони керуються чинним законодавством України.

7.2. Усі повідомлення, що стосуються цього Договору, повинні бути виконані в письмовій формі та відправлені з повідомленням про вручення за адресами, зазначеними в цьому Договорі.

7.3. Абонент погоджується на надання (поширення) Оператором третім особам інформації про невиконані грошові зобов’язання Абонента, а також інформації про Абонента та Послуги, надані йому за Договором, у разі наявності невиконаних грошових зобов’язань Абонента перед Оператором.

         8. АДРЕСА, БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ, ПІДПИСИ

8.1. АБОНЕНТ:

 Прізвище, ім’я, по-батькові:

 

Адреса:

тел.:                                  моб.:

e-mail:

Адреса проживання за паспортом:

 

Ідентифікаційний код:

Паспорт: серія           №

Виданий               /                         /

                   число             місяць                  рік

Ким видано:

 

_____________________________________/________ Абонент                                                                                                        

 

СТОРІН

8.2. ОПЕРАТОР:

ФОП “Волошин А.А.”

17500 Україна, Прилуки, вул. Возкальна 14,

Р/р 26005060705630 у банку ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК”

МФО 353586

Номер свідоцтва В03 №835289, ІПН 3154220912

тел.: .(044) 228-38-08;

http://fibernet.net.ua

e-mail: info@fibernet.net.ua

 

 

 

ФОП “Волошин А.А.”  ________________________

                                                             м.п.

 

 

Явно не они....

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Менеджер решил сам найти доказательства и защитить честь вместе достоинстом своей компании что якобы другие юрлица, но названия то фирм созвучны fibernet\fibergroup :)  Извините конечно уважаемый Флекс, но вам здесь уже никто не верит, как бы вы не выкручивались.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Менеджер решил сам найти доказательства и защитить честь вместе достоинстом своей компании что якобы другие юрлица, но названия то фирм созвучны fibernet\fibergroup :)  Извините конечно уважаемый Флекс, но вам здесь уже никто не верит, как бы вы не выкручивались.

Так а выкручиваться от чего)? нашел договор, решил людям показать, пусть в курсе будут... не часто увидишь сеть в картонной коробке) где то еще скан паспорта был данного ФОП.....он людям нервы хорошо попортил

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Интересно, откуда у администратора ресторана "Серебро" договор в электронном виде? :)  И откуда у администратора ресторана еще и скан пасспорта? :)  Все это свидетельствует только об одном - что вы никакой не администратор ресторана. Дальше читать ваши посты бессмысленно, можете не утруждать себя оправдательной писаниной  

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Интересно, откуда у администратора ресторана "Серебро" договор в электронном виде? :)  И откуда у администратора ресторана еще и скан пасспорта? :)  Все это свидетельствует только об одном - что вы никакой не администратор ресторана. Дальше читать ваши посты бессмысленно, можете не утруждать себя оправдательной писаниной  

 

) Так они хотели подключить данное заведение, воздушкой с дерева....) Вот и запросили. А вот где Вы оправдания нашли это интересно) 

Відредаговано Флекс
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

я какбы сначало на ДНС-ы глянул бы )

;; ANSWER SECTION:
fibergroup.com.ua.      897     IN      TXT     "google-site-verification=wRjxIftDVcE17oNm2O4UM4EgB_zOsjJ8lYAnuGnS6Mg"
fibergroup.com.ua.      897     IN      SOA     ns1.ukraine.com.ua. hostmaster.deltahosting.com.ua. 2013091025 43200 7200 604800 900
fibergroup.com.ua.      897     IN      A       91.239.80.12
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      30 aspmx2.googlemail.com.
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      30 aspmx3.googlemail.com.
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      30 aspmx4.googlemail.com.
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      30 aspmx5.googlemail.com.
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      10 aspmx.l.google.com.
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      15 mx15.ukraine.com.ua.
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      20 alt1.aspmx.l.google.com.
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      20 alt2.aspmx.l.google.com.
fibergroup.com.ua.      897     IN      MX      20 mx20.ukraine.com.ua.
fibergroup.com.ua.      897     IN      NS      ns3.ukraine.com.ua.
fibergroup.com.ua.      897     IN      NS      ns1.ukraine.com.ua.
fibergroup.com.ua.      897     IN      NS      ns2.ukraine.com.ua.

МХ-ы гугля, ну то ладно .. нсы ukraine.com.ua, неужели у "оператора" нет денег поставить свою тачку под НСы?

Далее А запись показывает на адрес из пула

route:          91.239.80.0/22
descr:          Domus Magistral ltd
origin:         AS58221

каналы посмотреть можем тут - http://bgp.he.net/AS58221

as58221-ipv4.png

Включены в гигатранс, не факт что только в него, но все же)

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Спасибо за ценную инфо. Получается что данный "оператор" тупо перепродает интернет гигатранса?

 

да нет) Это говорит о том что они продают инет от - 

AS12883 PRIVATE JOINT-STOCK COMPANY "FARLEP-INVEST" AS9002 RETN Limited AS25385 ZAO "Belcom" AS20485 TransTelecom AS49124 CentroSet Ltd. AS3257 Tinet SpA AS6762 TELECOM ITALIA SPARKLE S.p.A. AS12389 OJSC Rostelecom AS3549 Level 3 Communications, Inc. (GBLX) AS13030 Init Seven AG AS6939 Hurricane Electric, Inc. AS2914 NTT America, Inc. AS174 Cogent Communications AS1299 TeliaSonera International Carrier AS4635 Hong Kong Internet Exchange--Route Server 1 AS6453 Tata Communications AS4323 tw telecom holdings, inc. AS4826 Vocus Connect International Backbone AS4436 nLayer Communications, Inc.

И.Т.Д

Відредаговано Флекс
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

До последнего борется за упавшую честь компании :D  Флекс, вам к окулисту, который покажет что от вашей AS58221 (fibergroup) стрелка идет ТОЛЬКО к AS44600 (gigatrans) :)

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Теперь регим нового пользователя, выходим под видом грамотного менеджера и срезаемся - понятия не имеем, кто это тут такой грамотный был . :)

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...